Fetele din America (106)
Raspunsuri - Pagina 20
sinzi_ana spune:
Mireamara, ce im plac fotografiile tale!!! Si tu esti tare frumoasa
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Ramona J spune:
Miere, si eu am incercat tot felul de d-astea sanatoase si... I stink! Deci ma otravesc in continuare, decit sa-mi indepartez familia si prietenii.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Exact, Ramona, eu nu am vrut sa o zic pe aia dreapta, dar chiar putzeam! Lucian avea obiceiul sa se bage cu nasu' in mine cand dormeam, si de la o vreme renuntase la obicei.....bai, si ma spalam de trei ori pe zi, dar degeaba!
Sanzi...mersi beaucoup!o dadui pe franceza, ca m-am inscris la o clasa intensiva de franceza pe vara, sa imi reimprospatez cunostintele..
Nu v-am spus ce am facut cu masina, m-am dus la doua body shop-uri si am luat doua estimations: una de $2200 si una de $1800. M-am inverzit cand am vazut cat ii de plata si am zis ca nu mai fac nimic. Dar m-au tot sunat aia de la shop-ul cu estimation mai mare si am negociat cu ei la sange, le-am zis ca ceilalti au o oferta ma buna si ca imi fac bumper-ul (ca asta ma interesa mai mult) cu mai putin, bla, bla si mi-au oferit ultimul pret 635 fata de 780 cat era estimation initial pt bumper, in asta a intrat si reinforcement, ca si asta era rupt! Acum am ramas cu fender-ul si usa de reparat, dar o sa incerc sa obtin si la astea o reducere ceva, ca de...sunt client de al lor acum.
Lucian rade mereu de mine, ca eu negociez la orice, dentist, carti de credit, orice. La carti de credit, ii tot amenint pe aia ca imi inchid conturile, daca nu imi dau APR 0% sau nu imi maresc limita de credit!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
ruxij spune:
Miere, ce tare esti cu negocierile! Eu nu prea ma pricep.
Sanzi si Andrada, au fost tari copilasii vostri cu inotatul juma' de bazin si respirat scurt! Acum sunt si mai tari!:)
Fi-miu si azi s-a descurcat bine, vad ca nu mergem juma' din timp la aia mici, dar trebuie sa tin munca de lamurire cu el sa inteleaga ca nu e ultimul, ca pleaca pe rand si ajung in ordinea in care pleaca si dc. el pleaca mai tarziu ajunge mai tarziu, dar inoata la fel de repede ca ceilalti. Am intrat intr-o combinatie cu niste vecine coreence, sa ducem copiii pe rand la inot si azi i-am dus eu pe Bogdan si pe doi copii, o fetita de a 3a si un baietel de a Ia. Sa vedeti ce chestie, am intrebat-o pe fetita asa ca sa intreb ceva "si ce faceti voi la matematica intr-a 3a, faceti inmultiri?" La care ea mi-a zis ca fra'su, de a Ia face inmultiri si impartiri pt. ca i-a invatat mama lor. Io zic, ah deci nu la scoala l-au invatat pe fratele tau? La care fra'su cica: "Oh, no, school is soooo boring. They do like (cu dispret)... 4+3!! Even Matthew (fi-miu) could do this" Iaca cum scoala asta e asa de tare si are rezultate la teste. Fac parintii asiatici acasa lectii de sparg:)) Voi ce pareri aveti?
Sneeuwklokje spune:
Miere fain cu negociatul:) Te angajez, ce zici ?
Tot fara aluminium este si Clarins... stiu ca-i scump dar sincer tine. Eu n-am voie cu aluminiu .. nah ... si da se pare ca este cancerigen. Eu am trecut prin asta si sincer vreau sa apuc sa-mi vaz pruncii mari. Poate ... poate
Adriana eu am vazut doar inceputul slideshow-urilor adica cate poza per link cea cu Noi si o fata frumoasa mireasa... Tinem pumniipentru sot... dar ce naiba va face acum? Ca refacerea va lua luni in cel mai bun caz.
Cenia pe mine erau gata sa ma duca la cezariana si si-a schimbat bebe pozitia, gata sa ma induca la 5-6 dimineata si la miez de noapte goneam spre spital..No si de nedirijat o ramas pruncul Asa ca nu stii ce va fi si oricum bafta multa si nastere usoara si clipe frumoase pentru amandoi.
Ruxij pai munca de chinez batran si educatia pruncilor :). Acis si Coreea pe langa China. Dar avansati bine pruncii. Are si a mea un japonez mititel. E un perfectionist si foarte avansat de la imbracat si-nchis toti nasturii pana la adunari, scaderi.
Corina brava mey. E norocoasa pustoaica ta.
Andrada spune:
La noi e pe dos la inot decit la tine Lia, asa ca Marcu n-are nici un incentive. Juma de grupa sint indieni, vai de mama lor cum se chinuie saracii, de vreo citeva ori era sa sar in bazin. O fetitza se duce la baie de vreo citeva ori pe juma de ora ( la fiecare clasa!!), alta a vomitat de vreo citeva ori ( si maica-sa o tot baga in bazin dupa), restul cred ca sint amazed ca s-a terminat clasa si sint inca alive.
Asta cu facut lectii acasa, toti fac ( chinezii colegii de serviciu printeaza manualele chinezesti la serviciu) si eu faceam mai mereu anul trecut, anul asta am lasat-o mai moale ca nu prea mai ramine timp, dar si Marcu tot acasa a invatat inmultirea, impartirea etc. Si Corina face la fel dar cred ca e mai harnica decit mine.
Miereamara, bafta cu zborul ( eu sint pe dos cu negociatul, mereu iau EXACT inainte de 70% off).
Merci Snee de tipul cu Clarins. Dar tu ce patisi?.
Miere si eu am cumparat Toms si Arm&Hammer. Ultimul ceva mai bun in sensul ca a durat vreo 3 ore. Am revenit la Dove ca imi pierdeam serviciul.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Siminaf spune:
Eu folosesc cristal din acela natural, care omoara bacteriile de dau mirosul neplacut si e foarte ok, chiar si vara pe calduri, cu mine care sint o transpiratoare mare de tot. Nu are nici un miros, mai dau eu cu deo spray (fara Al, evident) dupa cristal, ca sa adie barem ceva-ceva. Chiar functioneste. Eram cam circumspecta la inceput, dar deja folosesc de peste 2 ani si e foarte ok.
Andrada spune:
Am si eu o intrebare ( dupa atitia ani de america) la ce exact foloseste rubber chicken?? ( am vazut un magazin specializat)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Andrada, eu sincer mereu am crezut ca foloseste la nevoi sexuale LOOOL
Snee, doctorii spun ca se vindeva in max 4 saptamani si ca va putea merge intre timp cu carje dar si fara daca nu aplica o presiune mai mare de 20lbs.O sa poate sa si conduca, asta e cel mai important ca eu nu am carnet :(
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Sneeuwklokje spune:
"travels the rubber chicken circuit" el da de mere din reuniune tovaraseasca in reuniune tovaraseasca asa ca Obama si Clintonitza