Fetele din America (106)
Raspunsuri - Pagina 19
blackpanterro spune:
Ciuf, la fotbal si-a rupt piciorul, glezna mai exact.
Am fost la spital toata ziua, i-au pus 6 suruburi in glezna ca sa nu fie nevoie de ghipsul ala mare si ii vor pune soft cast.Are voie sa conduca, poate sa puna o presiune de nu mai mult de 20lbs.Ce e mai nasol e ca ia injectii in burta pt evitarea trombozei...cica in America asa ceva nu se face dar ei fac sa fie siguri, i-au si spus defapt ca riscul e de 1% si de aceea ei nu vor sa riste nimic.
Duminica il externeaza ca la astia asa e, trebuie sa stai in spital 3 zile dupa interventie.La fel e la tot, se sta de la 3 zile in sus in functie de gravitate.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
corinadana spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
iar faci lectiile copilului?
Nu IAR ,tot timpul.
Este curriculum de clasa a 4a, i le fac din timp!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Adriana, nasol cu piciorul!!! Si eu l-am avut rupt prin clasa a 11-a, la ski am imbratisat un stalp de tensiune...am stat in gips (asa era pe vremea aia) vreo 2 luni...si am scapat de operatie de menisc ca prin urechile acului....
Dar pare mult mai comod cu suruburile care te scapa de gips!!!!
Corinadana, sa le faci si pe ale noastre ...hihi...cand om fi intr-a 4-a...io la mate mai mult de multimi nu stiu...
Andrada, asa inota si David inainte...cu capu sub apa cat putea, apoi repede putin aer si iar cu capu sub apa!!!!
Azi am chiulit de la inot...e un pic ragusit, dar cica nu il doare gatu, iar eu am oua de vopsit...sotu a plecat in Jamaica acum o ora, vine maine...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
blackpanterro spune:
Ah, Sinzi, cand aud de Jamaica mor.Daca as avea 2000 de euro acum as zbura acolo :)
Am gasit o poza care m-a facut sa rad, e din primul an cand mi-am dus soata la mama lol, au devenit buni prieteni atunci la o berica lol, mama era mandra de tricoul ei cu Navy lol
Poza asta mereu ma face sa rad :)
http://www2.snapfish.com/slideshow/AlbumID=171085437/PictureID=3637728957/a=102951126_102951126/t_=102951126
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
Si pentru ca am cazut in paharul cu melancolie in seara asta, din cauza lipsei de sot :( iaca si niste poze de la nunta
http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=171085465/a=102951126_102951126/t_=102951126
El a fost atat de frumos imbracat in costumul de gala al marinei, mai are si acum costumul si il pun sa se imbrace cu el hehe, mereu am avut o slabiciune pt barbatii in uniforma :)
lai spune:
Corina, am localizat-o, multumesc mult!
Snee, da, la sfarsitul lui iunie; multumim pentru urari :-)
Adriana, n-am reusit sa vad pozele :-(
Lai
cenia spune:
Salut si multumesc fetelor pt sustinere : Ramona, Snew...(complicat de scris mai departe), oricum Ghiocel, daca vreau sa imi pedepsesc sotul il trimit la cumparaturi!
Multumesc deasemenea Blackpanbero (eu citeam pantera neagra!). chiar am cumparat de la Carters si am uitat ca intra la apa! ups!
merci Alintaroma
Ciuf: multumesc de precizari! sotul s-a bucurat cind i-am citit ce ai scris! are emotii. e prima data cind asista la nastere, in Ro nu i-a dat voie. La multi ani pentru ziua de luni!
da nici eu nu am reusit sa vad pozele de la nunta....
sinzi_ana spune:
Lai, sanse sunt 50% / 50% sa ne mutam...depinde de ce case gasim aici (duble ca pret nu ne convine!!!)
Cenia, nastere usoara!!!! Cred ca mai multe emotii are sotu decat tine...hihi...si eu tot prin inducere am nascut, a fost atat de rapid!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Andrada spune:
Si eu tot inducere pericol de preeclampsie, n-a fost rau deloc.
Nastere usoara Cenia si sa vii cu prunc frumos si sanatos.
Blackpantero, eu pe aia o vazusem cu voi, diferita tunsoarea la sot acu,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Am tot vrut sa va intreb. Voi folositi deodorant de subrat cu aluminiu sau fara aluminiu? Sigurele marci fara aluminiu pe care le-am gasit au fost Adidas si Tom's, partea nasoala este ca transpir foarte tare cu ele, mai ales ca pe aici temperaturile au inceput sa depaseasca 90 F! E chiar asa de periculos cel cu aluminum?
Am inceput sa simt fluturasi in stomac din cauza zborului de joi!Bine ca sunt super ocupata si nu ma gandesc prea mult la calatorie.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album