Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si baiatul meu are lectii de spaniola, e clasa a doua (nu stiu daca nu se fac din clasa 1), tot scoala publica, nu platim separat.
Snee ce ziceai de mine? (ca n-am inteles).
Marcu vobeste romana fara probleme.
Vorbim in romaneste toate cele. Numai chestiile de scoala, sau cind e vreun concept mai complicat o dam in engleza.
Am luat Mulch rosu, e cam tacky, dar ala negru devine gri si ala maro cacaniu. Nici nu mai stiu ce culoare sa iau.
Lia, aia e o faza f misto cu invatat respiratul intr-o parte, e juma de invatat de inot (ii explicam si lui Marcu ca stiu ca il incetineste la inceput, dar dupa o sa fie in stare sa inoate mai repede),
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie mi se pare ca nu-l incetineste respiratul asta, fata de cum mergea el inainte, ci dimpotriva. Inainte inota nitel, apoi iesea cu capul la suprafata timp de cateva secunde bune si dadea din maini aiurea, era f. caraghios:))

Mergi la inceput

al meu inota juma de bazin cu capul sub apa (ca am zis ca ii iau gagalshi de la ochi) imi sarea inima din piept pina iesea cu capul afara, un gulp si iarasi alta jumatate de bazin.
Cam asa inota el,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai era tare!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Care s improper fractions?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

ala de deasupra mai mare decit ala de dedesubt ca 8/5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Saru'mana Andrada!!! si prin deductie proper ele sunt 5/8 de exemplu?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

right

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

iar faci lectiile copilului?

Mergi la inceput

pot sa pui link la tine miau ca tare ma rid aci

Mergi la inceput