Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Meserias motorul
Dar si burtica ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Luminel spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ati vazut poza asta a lui bb Gabitzu al Inei? Cat e de dulceeeeeeee!!!!! M-a ucis
E un scump!!! iti vine sa-l mananci! abia stept sa-mi vad si eu buburuza asa!
Lumi
34
Elena Cristiana
babyname spune:
am intrat si eu...frumos....ma bucur ca v-am cunoscut...si sincer a fost frumos sa vb fata in fata. imi pare rau pt cele ce nu au venit. asteptam pozulici.
simpatica Mariuca, isteata, dulce foc si fff frumusica.
Getuza sa-ti traiasca puiutzul, sa fie sanatos. recuperare usoara[floare galbena]
iulia 35s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ati vazut poza asta a lui bb Gabitzu al Inei? Cat e de dulceeeeeeee!!!!! M-a ucis
Bine au venit puiutii de getutza si dordia!!!!

fetele vor fi tare ocupate de acum incolo!nu-mi vine sa cred cat de micut e bebitul din poza!!!! sunt mai mari ursuletii ca el. Ina sa va dea D-zeu multa sanatate si ce-i mai important,fara cosmarul noilor mamici, bebe fara colici!!!

Poze Iulia
32+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png
emycor spune:
Felicitari noilor mamicutze...Getutza si Dordia....sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!!!!!!!!!!!!!!!!
Noi am fost azi la medic.....avem deja 3 kg, suntem bine, col inchis, numai ca placenta este deja la gradul 3 de imbatranire....speram sa fie bine......
emycor
35+ 
iulia83 spune:
aimee daca te ajuta cu ceva, nu mai sunt asa de buni papanasii la ok. crede-ma. fac ceza pt ca am hpv si o nastere pe cale naturala nu ar fi indicat, deoarece mi se va infecta copilul.
andree mai stai. noi mai avem pana la barza ![]()
elenuca si tu joci Heroes? sau n-am inteles bine?
bebele meu e pozitionat cu caputul in jos de 3 saptamani..e grav??? 

gabitzamultumesc 
Poze Iulia
emycor spune:
iulia83 BB meu e cu capul in jos de la 18 saptamani.......din cate stiu eu nu e nimik grav in asta......
emycor
35+ 
iulia83 spune:
azi am umblat cam mult pe afara si ma luasera mai devreme niste dureri in partea stanga si pe picior in jos de am inebunit. a trebuit sa vin repejor acasa sa stau intinsa in pat. ce pot face impotriva picioarelor umflate? am fost sa probez niste adidasi si am constatat ca am crescut cu un nr 

Poze Iulia
mihaser spune:
sal`tare!
Am avut o zi plina! am fost inundati de vecinul...timp in care eu umblam dupa hartogaraie si pe la dr cu Cri...am fost la homeopat...mi-a zis ca arata excelent. Am venit acasa si am papat si cum a venit tati hop in masina si pa! Am luat tratamentul homeopat si am mers sa vb cu cineva care stie pe cineva la Itm...
...cred ca ma lipsesc in final de a doua indemnizatie!
diana_d eu te sfatuiesc sa nu iei decizii acum...eu dupa ce am nascut prima data eram cu depresii...vroiam sa divortez...crede-ma dupa ce face bebe 3 luni altfel vezi lucrurile...stati un pic sa va acomodati!
Gabitzule nu vazusem pozele astea...sunt de azi...super! 
DORDIA ce fain suna sms-ul cu bebe frumos! Sa va traiasca! Bun venit pe lume bb Dumitru! 
Ancaurn am vazut pozele cu burtica si cu fetita ta! 
Fetele sper sa apuc si io sa va vad pozele! O sa ma uit zilnic la pozele uneia dintre voi!
Va pup! Ma duc sa fac o baita...da eu fac baie, nu dus! sac!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2

DE DORDIA!!!