Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Atata ne zici?? Si restul??? Detali picante? Poze?
Meeey, nu ma mai joc cu tine

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna fetele, bine v-am regasit !
Burticutele s-au intalnit si a fost taaare frumos, am povestit una alta, a fost super ca le-am cunoscut pe fete, pe Magnetism, pe Iulia, pe Dana, pe Andreea pe Cleo..
Ne-a parut rau ca nu au fost si surorile, dar le-am simti alaturi de noi, ca si pe celelalte fete din odisee.

Cum am sosit acasa am dat fuga pe forum sa vad daca sunt noutati, vad ca ati fost cumintele, bravo.

Simonel, cum te mai simti?

Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Atata ne zici?? Si restul??? Detali picante? Poze?
Meeey, nu ma mai joc cu tine

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

bine, bine.... pooze nu am facut io, doar andreap si Magnetism.
Andreap a venit cu Mariuca ei, o fetitsa scumpa si energica, care ne-a cantat, recitat, desenat, si-a baut limonada si mancat inclusiv lamiile din ea, ba mai mult, a inceput sa roada si coaja de la restul de lamii de la mine.
S-a vorbit NUMAI de sarcina, nashteri, bagaje, kg in plus, ce ne asteapta etc. Am mancat bine, nu spunem ce, ca facem pofte.

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

nu aruncati cu rosii ca nu am facut eu poze, le asteptam pe magnetism si andreea sa le posteze.

va pup fetele, ma duc sa mai bag vreo 3 Heroes. sa fiti cuminti pana maine

Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Vrem dovada! Altfel nu va credem si consideram ca ati fost la barbati

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by monik16

Andree27 ma bucur ca te-ai linistit si sotul tau a ajuns cu bine acasa! Te inteleg f. bine! Sotul meu trebuie sa mearga sambata la Valcea si ca sa nu-i duc grija prefer sa ma duc cu el...Stiu ca nu e prea ok, ca s-ar putea sa nu ma simt prea bine pe drum dar ma gandesc ca daca e cu mine merge mai prudent.

MsBB iti multumesc pt. incurajare! Sunt tare necajita ca stiu sigur ca nu termina pana la Paste! Din 23 martie n-au facut decat bucataria si nici acolo nu au montat usa si partial sufrageria…Mai e dormitor, baie, hol si debarale cu gresie faianta si zugravit schimbat usi… N-am nici o sansa! Si ma gandesc ca avanseaza sarcina si eu nu mai pot smotrui si am de spalat hainute si o multime de chestii... Ma enerveaza ca ma prostesc in fiecare zi! Spun ca maine termina sufrageria de o saptamana! Of!!

Luminel bine ai revenit! 10 capitole! Ai avut ceva de lucru! Te confund eu sau tu aveai niste probleme cardiace??

Fac si eu galerie pt. Dordia

Fetelor eu nu cred ca mai ajung asta seara la intalnire, sa nu va suparati pe mine!

33+ Sara-Maria

Merci, Monik...intr-adevar si eu aveam probleme cardiace, de fapt le am inca dar le tin sub control cu medicamentul pe care mi l-a dat dr. Merg in fiecare luna la control si dr imi spune ca o sa fie bine...
Tu cum esti?

Lumi 34 Elena Cristiana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Andreea, dar nu ne-ai zis cum e masinuta noua. E frumoasa? Iti place?

Ce o face Dordia?

Luminel, bine ai revenit.

[/size=1][/right]

Lumi 34 Elena Cristiana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MissParker

Hey, a revenit Luminel!! Bravo, vezi daca ti-am dat apel in versuri? Ne bucuram ca totul e bine cu bebelina ta, se dezvolta perfect si s-a si pozitionat cu capsorul in jos...

socrate, nu stiu ce-ar putea fi starile tale de rau, poate impinge bebele stomacul in sus si de aceea greata... In orice caz, tin'te tare, odihneste-te si nu uita sa mergi la doctor daca se agraveaza

Pupicei la toate gravidutele si distractie maxima diseara la Hard Rock Cafe, fetelor!!

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

asa e...

Lumi 34 Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am revenit! e cineva pe aici? mai am vreo 2 pagini de citit. citesc si revin. pana atunci, am pus poze facute azi cu motorul aici

Poze Iulia 32+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich

Fetelor va pup!

Uite cum n-am intrat eu azi deloc pana acum si muuulte s-au mai intamplat!!

Getuta si Dordia sa va traiasca puiutii, sa va refaceti repede-repede si abia astapt sa aud tooot despre cum a fost!

Ina imi pare tare bine ca ati ajuns cu bine toti trei acasica si ca ne povestesti despre noua viata in trei care a inceput acum, sa-ti traiasca minunea! E adorabil! Nu ma mai saturam de pozele alea.

Simonacip uite un mami drag, imi pare tare rau ca treci prin emotiile astea, sunt sigura ca bebe se va hotari el rapid sa vina singur, singurel fara nicio inducere!

Luminel bine ai revenit! Macar sa ne spui din cand in cand ca sunteti ok, ca de tinut pasul aici cu cetitul trebe timp, nu gluma.

Miss ia mai zi-ne cine urmeaza ?

Astept si eu poze de la intalnire cu burticute frumoase, eu n-am putut ajunge ca pe la 7 aveam juma de ora de asteptat 205 in gara de nord; imi veanea sa plang... s-a dus naibii transportul asta in comum; yak!

Andre27 bine ca a venit tati la tine cu bine, poate n-o sa te ma streseze pe viitor!

Va pup si stau prin preajma, sa-l lasam si pe tati sa faca niste teste auto pe net.

Va pup pe toate, va faceti praf cu emotiile de cate ori va citesc!

Lori 33+ asteptand un bebe Robert

Lumi 34 Elena Cristiana

Mergi la inceput