Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

MESAJ DORDIA:

"AM NASCUT UN BAIAT FRUMOS DE 3.400 KG SI 49 CM. VA PUP"

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Uau, felicitari DORDIA, sa-ti traiasca minunea si tie refacere rapida!!!

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Felicitari mamicilor, Dordia, Getutza, ce frumos, ce emotionant.

E clar ca s-a dat drumul la nasteri, barza s-a pus serios pe treaba.

Ma uitam fetelor cum trec zilele, mai sunt printre noi care au un AMR de 8 saptamani. Eu mai am practic saptamana viitoare ca in saptamana dupa paste sigur nastem. Deci practic mai sunt cateva zile.

Zicea cineva ca parca ieri am vazut doua liniute. Asa e, parca ieri a fost ...parca ieri am vazut un punctulet pe ecranul ecografului in care palpaia viata, dand de stire ca e acolo si vrea sa vina pe lume. Parca ieri am vazut un caput cu niste mugurasi in loc de membre si parca tot ieri ne-a zambit la 3D. Nu vorbesc despre momentul in care l-a vazut tati prima data, si cand eu vorbeam de bb la genul masculin si doctorita spunea ca am dreptate este un el. Si noi eram fericiti ca facea tumbe.

Si da, tot ieri a fost cand a miscat prima data ca un fluturas, si am stat cu tati ore intregi ca sa il simta si el cum da din piciorus.

Da, si parca ieri nu ma apuca plansul cand ma gandeam la toate astea.

Iar acum, mai sunt cateva zile si o sa il tin in brate si o sa pot sa pup piciorusul ala cu care imi rupe coastele.

Fetelor eu stau cu toate cele pentru bagaj pe fotoliu. Nu am curaj sa le pun in geanta. Ca daca le pun, e asa final ca si cum chiar se intampla. Iar acum ca se apropie momentul, parca as mai sta un pic, as vrea sa il mai tin aici inauntru, ca o sa imi fie dor de burtica, de miscarile lui, de forta cu care imi deformeaza burtica.

Uite asa am reusit sa ma emotionez. Ca momentul se apropie, si nu mai e cale de intors.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

fetele, hai ca ma pregatesc si eu usor usor pentru diseara. Cleo pe ce nume e rezervarea? banuiesc ca la nefumatori, nu? sau afara?

Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

dordia, felicitari!!!!!!!!!! puiut de dordia, bun venit pe lume!!! sa fii sanatos si nazdravan si sa le aduci bucurii parintilor tai si familiei tale! poate intre timp s-au hotarat parintii tai la un nume

ina78, frumusel baiat ai!

35+, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari dordia pt bebe frumos. Sa-ti traiasca, sa creasca mare, sa fie cuminte si mancacios. Tie refacere rapida.

socrate ce frumos ai descris ...Vai ce m-am emotionat si eu.

Lilly 34+
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by cleo78
Nu crezi ca ai dormit cam mult? . Noi suntem aici in priza, emotionate!! Caand am vb cu gabitza81 la tel. am inceput sa plang de bucurie!! Desi ea zicea ca i-a fo greu, ca nu mai putea, ca a trecut de la agonie la extaz, de la plans la ras, mie imi venea sa plang si zambeam de emotii.

Hai sa facem galerie la fetele care urmeaza. Usor nu ne va fi, sunt sigura, dar cand ma uit la pozele cu puiutsii vostri, ma ia iar cu emotii.

Clar..se aprope nashterea. Mia-u luat-o hormonii razna, sunt atat de.. sensibiloasa...!!!!

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

Hehehe ba as putea zice ca azi am dormit mai putin ca mi-a dat Sofia trezirea pe la 7 si ceva.. asa ca am vreme sa mai bantui pe forum.. dupa principiul cine se scoala de dimineata...
Cu emotiile te inteleg perfect. asa eram si noi la prima odisee( mamici de mai-iunie 2006) acum sunt ceva mai calma..vezi tu la bebe 2 cum se mai schimba situatia.

PS: am uitat sa precizez ca eu sunt cu 7 ore in urma voastra..asa ca la mine abia acu' e 10 dimineata.

AMR 13 zile!!!

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by socrate

Ma uitam fetelor cum trec zilele, mai sunt printre noi care au un AMR de 8 saptamani. Eu mai am practic saptamana viitoare ca in saptamana dupa paste sigur nastem. Deci practic mai sunt cateva zile.

Zicea cineva ca parca ieri am vazut doua liniute. Asa e, parca ieri a fost ...parca ieri am vazut un punctulet pe ecranul ecografului in care palpaia viata, dand de stire ca e acolo si vrea sa vina pe lume. Parca ieri am vazut un caput cu niste mugurasi in loc de membre si parca tot ieri ne-a zambit la 3D. Nu vorbesc despre momentul in care l-a vazut tati prima data, si cand eu vorbeam de bb la genul masculin si doctorita spunea ca am dreptate este un el. Si noi eram fericiti ca facea tumbe.

Si da, tot ieri a fost cand a miscat prima data ca un fluturas, si am stat cu tati ore intregi ca sa il simta si el cum da din piciorus.

Iar acum, mai sunt cateva zile si o sa il tin in brate si o sa pot sa pup piciorusul ala cu care imi rupe coastele.

Fetelor eu stau cu toate cele pentru bagaj pe fotoliu. Nu am curaj sa le pun in geanta. Ca daca le pun, e asa final ca si cum chiar se intampla. Iar acum ca se apropie momentul, parca as mai sta un pic, as vrea sa il mai tin aici inauntru, ca o sa imi fie dor de burtica, de miscarile lui, de forta cu care imi deformeaza burtica.

Uite asa am reusit sa ma emotionez. Ca momentul se apropie, si nu mai e cale de intors.

m-am emotionat toata!!!! nu mai vedeam scrisul de lacrimi! exact asa gandesc si eu!

Alina 37+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Ce de vesti!

Felicitari mamicilor Getutza si Dordia! Refacere rapida si bebelusi cuminti si papaciosi!

multi pupici
Adriana, AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

a

quote:
Originally posted by Alysh

quote:
Originally posted by socrate

m-am emotionat toata!!!! nu mai vedeam scrisul de lacrimi! exact asa gandesc si eu!

Alina 37+ Vlad

Si eu la fel! De cateva minute nu ma pot opri din plans...sunt asa emotionata!! Si eu abia astept sa-mi tin puiul in brate!! Ne-am dorit-o asa de mult..iar acum mai avem putin si o s-o vedem, o s-o pupam, o s-o iubim..Draga noastra fetitza! Eu si sotul meu suntem de 7 ani impreuna, iar de vreo 5 ani incoace ne dorim un copil, deci va dati seama ce bucurie si ce minune este pentru noi acest copil! Sunt sigura ca toate simtiti la fel pentru bebelusii din burtica voastra!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Dordia FELICITARI!!! Puiul tau sa fie sanatos, mancacios si sa iti aduca in viata doar clipe de bucurie!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput