Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
CamiM spune:
Salut!! Mooaaaama ce fain este: ma duc la nani si cand ma trezesc hop au aparut doi bebei!!
Felicitari Getutza si Dordia!!! Sa va traiasca fetii-frumosi si sa va aduca numai bucurii!! sa fie papaciosi si cumintei( cat se poate..) si voua refacere rapida si mult laptic!!
AMR 13 zile!!!
Cami & Sofia - 8 mai 2006
Alysh spune:
MESAJ DORDIA:
"AM NASCUT UN BAIAT FRUMOS DE 3.400 KG SI 49 CM. VA PUP"
Alina 37+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by ina78
Felicitari Getutza...
Sa-ti traiasca bb Bogdan, sa fie sanatos si mincacios.
Fetelor aveti un ritm... Nu cred ca fac fatza... Dati gata un capitl pina ma dumiresc eu... unde postasem ultima data.
Mai ales ca acum sintem si f ocupati cu bb mic.
Legat de noi... ni s-a schimbat comlet viata.. am impresia ca e un vis, un vis frumos... Cind il vezi cum se gheia o pauzaste la piept sau zimbeste cind aude vocea mamei...
Va pup si sint aici daca aveti intrebari.
eu - Ina si minunea noastra mica
ina, mult succes cu bb si aclimatizarea in 3 !!!
Chiar daca nu apuci sa cetesti tot, te rog macar sa vii sa ne dai cate un . Ca noi iti vom transmite toti -ii din lume, de viitoare mamici emotionate. Te pupam cu mult drag!!!
38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt
gabitzam spune:
Felicitari, Dordia!!!
Doamne ajuta sa te refaci repede, si voinicutul tau sa manance bine!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Salut!! Mooaaaama ce fain este: ma duc la nani si cand ma trezesc hop au aparut doi bebei!!
Felicitari Getutza si Dordia!!! Sa va traiasca fetii-frumosi si sa va aduca numai bucurii!! sa fie papaciosi si cumintei( cat se poate..) si voua refacere rapida si mult laptic!!
AMR 13 zile!!!
Cami & Sofia - 8 mai 2006
Nu crezi ca ai dormit cam mult? . Noi suntem aici in priza, emotionate!! Caand am vb cu gabitza81 la tel. am inceput sa plang de bucurie!! Desi ea zicea ca i-a fo greu, ca nu mai putea, ca a trecut de la agonie la extaz, de la plans la ras, mie imi venea sa plang si zambeam de emotii.
Hai sa facem galerie la fetele care urmeaza. Usor nu ne va fi, sunt sigura, dar cand ma uit la pozele cu puiutsii vostri, ma ia iar cu emotii.
Clar..se aprope nashterea. Mia-u luat-o hormonii razna, sunt atat de.. sensibiloasa...!!!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
MESAJ DORDIA:
"AM NASCUT UN BAIAT FRUMOS DE 3.400 KG SI 49 CM. VA PUP"
Alina 37+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Felicitari!!!!
elenuca spune:
Felicitari Dordia ! Sa traiasca bebe-ul frumos si sanatos si mancacios si tu sa te refaci reede repede. Asteptam cu nerabdare povestea nasterii.
Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
DanaH spune:
Felicitari, Dordia! Sa iti traiasca voinicul, sa fie sanatos si sa se faca mare mare! Iar voi sa aveti numai bucurii de la el.
Dana 37+
DanaH spune:
Fetelor, in sfarsit am terminat si eu de vopsit tocul de geam de care va vorbesc de cateva zile. plus un toc de usa. dar am cam obosit. nici de mancat nu am avut timp. simteam ca daca mai stau cinci minute, lesin de foame. asa ca acum am bagat la burtica o salata sanatoasa cu o b ucata de friptura. deja ma simt mai bine.
ma gandesc la fetele noastre cum se rasfata ele la restaurant.... abia astept sa vad pozele.
bebelina mea se tot sbate. am cam inghesuit-o azi, dar pana diseara nu mai fac nimic. o sa stau cu burta in sus si o sa o mangai, sa o rasfat. abia astept sa o pup si sa o smotocesc.
eu o sa mai stau pe aici, mai dau un f5, mai arunc un ochi la tv, desi nu prea am ce sa vad. asta pana vin baietii mei, ca dupa aia...
Dana 37+
gabitzam spune:
Who's next?
Hai ca incepe sa-mi placa
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla