Sezatoarea canadiana (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

try si fiu-meu zice ca el e canadian, ce-o mai fi si aia? Las' ca-i trece!

Mey, intrebarea la census era clara, ceva de genul ce etnie sunt ancestorii sau asa ceva. Acum e drept ca-s declaratii personale. Da' unde sa fie 200 de mii de romani daca au aia dreptate???

Sa stii cachinezii sunt in clusters prin vancouver toronto si montreal, in rest asa, cate unu de un restaurant chinezesc sau de-un convenience store. Iar evrei sunt cateva milioane de tot, in lume. Nu ei sunt multi, banii lor, de-aia par omniprezenti. Hai c-am stereotyped destul.

Statisticile astea, cine sa le mai inteleaga...

Oanagabriela, io o stiam pe aia cu honolulu, nu cu patagonia. Or fi cu condamnare la locul de munca aia din nunavut. Ori poate o fi sotia dr... da' au bell acolo???

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Hai ca io ma distrez cu statistica in continuare... pe-aici singura... nu ma baga nimeni in seama...

Tare interesant procentul din total unde s-au declarat multiple (corciti, cred io totusi). Italienii, grecii de ex, au procent mult mai mic decat alti europeni la multiple. Si cum stau intre ei chinezii, indienii, etc. Interesant! (oana uite cum ma plictiseam eu asteptand dupa plod sa il livrez la aeroport si tu ai picat la fix )

Am mai observat ca sunt mai multi romani decat quebecosi, hihi!

Dar de satul ala din preerii stiati? E sat romanesc la origini, fondat pe la inceputul secolului trecut.

Ma gandesc atunci ca in Canada sunt fo 147,528 de romani in IT? Ca daca-i asa, un sindicat, ceva?!!!

Ochei, hai ca ma mai aberez eu mai incolo, acum am subiect sa-mi stimulez imaginatia si sa ma hlizesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by mQQm

Hai ca io ma distrez cu statistica in continuare... pe-aici singura... nu ma baga nimeni in seama...

Hai ca te bag io
Daca tot te-ai specializat, arata-mi si mie, te rog, unde zice cati romani sunt in St. Catharines (sau unde zice de St. C. ce si cati are).

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu vreau sa ma lamuresti de unde reiese ca sunt mai multi romani decat quebecosi.
Maine vreau sa discut statistica asta cu colegii mei.

Si ca sa schimb subiectul, revin la cel cu mobila, are cineva canapele din piele de la Ikea ?
Sunt si aici f frumoase si scumpe.

Multumesc,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mqqm Doloress am ales ca imi place taaare numele asta, desi nimanui nu-i place Mi se pare ca are o mare incaractura emotionala, si bineinteles de la cantareata mea preferata, Dolores O'Riordan, fosta solista de la Cranberries.
Eu in America am fost in sud, ca sora-mea acolo locuieste, e totusi un loc mai sigur, mai linistit, insa, la fel, mentalitatile inchistate, biserica baptista atotputernica, Dumnezeu fluturat peste tot m-au cam descurajat. Macar aici daca nu le ai cu hockeyul nu te considera nimeni prost, acolo daca nu esti la curent cu fotbalul american esti venit clar de pe alta planeta!

Try merci de precizari! Nici eu nu vreau sa nasc mai repede desi m-am cam saturat de diabetul asta de sarcina, regim strict, controlat glicemia de 4 ori pe zi, am mancat si eu 2 felii de pizza intr-o zi si glicemia mi-a luat-o razna, de atunci nu imi mai trebuie. Ce sa zic de dulciuri, asta e ceva asa, ca intr-un vis frumos...
Dar tot nu vreau sa nasc inainte de 40 de saptamani, ca am o gramada de planuri, la servici merg pana pe 16 mai, casa nu am pus-o la punct, mama vine pe 1 iunie etc... Deci in fiecare zi vorbesc cu Patrick sa stea cumintel acolo sa mai creasca putin.

Doloress 33+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Pfii, da' chiar ma specializez cu atatea cereri! Videti daca noi n-am facut din clasa 1-a "data management and probabilities" ca pe-aici, a ramas curiozitatea nativa!

Donia, nu ca stiam cum se face (try s-a uitat pt Ajax), da' daca m-ai bagat in seama tre' sa ma duc sa gasesc ceva pt tine! Uite deja cu voi 4 sunteti suficienti romani la beut de vin acolo! Cum mai e Cristi?

cge, pai in linkul asta zice, i-am luat cu vo doujdemii. Da si tu detalii maine despre dezbatere si vezi sa fiti in majoritate inainte de a deschide subiectul ala.

oanagabriela, maine mai baga un link din-asta incitant , ca io daca lucru de-acasa pot sa-l tot sucesc pe toate partile si-asa nu prea socializez si sufar... Pai cu vremea asta, eram tot pe pagina trecuta...

Gata, noh, haideti fetelor inapoi la sezatoare si la povesti mai serioase, ca va stric bunatate de subiect... am dat iama... de fapt am o idee, cand scriu io, sariti peste, ca's off-topic de obicei, si asa toata lumea-i happy: am si io unde sa ma , pare si subiectul mai inviorat si nici nu ma citeste nimeni. Everybody wins!!!

Nu mai stiu cine ma intreba... undeva in Europa sper sa ajungem la vara. Vrea cineva un tineigear de antrenament la vara? Il ofer cu sau fara caine, cum va e preferinta! Sau stiti de vre-un kenel pt baieti cu caini?

In alta ordine de idei, se anunta pt 29 aprilie max de 3 grade ziua si minime de 0 grade noaptea. Cu ploaie. Io zic asa: cred ca-i ninsoare, da' li frica sa ne spuna! Credeati ca a trecut? BAU!

Simonna, NU am cazut din pat! Inca!

Tai!

edit ca uitai sa pui linku' Doniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mqqm, o secunda pina incepe scirbiciul, cit sa-ti spun ca you made my day!
cum sa pleci, auzi, lumea citeste cu placere aici (helloo, Simonna, se aude pe acolo...
da"cu zapada sa nu vii incoace, ca mi-am schimbat cauciucurile cu cele de vara si patinajul e jucarie pe linga masina mea pe zapada :))

zi buna fetelor,

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mqqm, merci frumos, you make my day too

Si mai scrie, mie imi plac si povestile tale si cum le scrii.
Cat despre adoloescent, sa ne scrii cine ti l-a luat.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

mQQm, ma bucur ca ti-a placut subiectul Ma voi stradui sa mai gasesc...
La noi prognoza pentru saptamina viitoare este PLOAIE si cel mai jos 10 garde, ca de, stam toti 3 acasa si visam sa mergem le iarba verde... Acum, decit zapada ca in Alberta, mai bine ploaie, ma consolez ca se poate si mai rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Mqqm nu te entuziasma prea tare, ca quebecosii sunt in mod normal trecuti la french, si sunt peste 4 milioane. Eu stiam ca sunt vreo 7 milione, inclusiv franco-ontarienii, si cei din proviniciile atlantice.
Depinde cum a fost facut formularul de recensamant. Adica ce s-a intrebat. Din cate imi aduc aminte i-a intrebat limba materna. Si aici unii cred ca au spus quebecoasa si altii au spus franceza.

Doloress tu ai pus niste intrebari acum cateva pagini. Vezi ca exista un topic interesant, care nu stiu daca mai e activ, cu burtici de canada. Fetele care au nascut mai curand parca scriati pe acolo. Poti gasi multe informatii mai specifice noua. Oricum mai repeta intrebarile daca nu ti s-a raspuns, ca unii dintre noi ( adica eu) nu am avut timp atunci si acum nu am timp sa le caut, intrebarile.
Unde nasti? si care e data teoretica? Si eu am avut diabet de sarcina si te compatimesc...A fost oribila perioada aia, plangeam din orice asa de deprimata eram. Si ce ma enervam mai mult e ca nu puteam sa mananc Kg meu preferat de struguri. Numaram boabele. Aveam voie 10. «Noroc» ca am nascut la 36 de spatamani ca nu as fi rezistat psihic pana la sfarsit. Ce mi-a placut a fost ca mi-au facut eco suplimentare, ca eram in fiecare saptamana sau max la 2 saptamani monitorizata de vreo 4 doctori......
Multa sanatate.

Mihaela

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput