Sezatoarea canadiana (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

OanaGabriela, multumim de aprecieri, mi-ar placea mie sa mergem la soare si la plaja in fiecare an, dar nu stiu daca se poate. Evetual putem sa bagam si-o cuba de 4 stele cu doar o sapt. si preturi f mici pt copii, dar evident pierzi pe alte parti, insa greu sa le ai pe toate, nu?

Mikiion, ce ghiocei frumosi. Mi-a inflori si mie azi prima narcisa. Astept acum lalelele sa isi faca aparitia.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pai Ana, de-aia nu ma duc eu la dintzer , da-i drept ca nu mi s-a umflat inca falca.

Despre america numai de bine, da-i trista treaba pe-acolo. Io prefer sa fie preturile mari la cotshnetze in Ca decat sa avem situatia de acolo. Am fost in Vegas nu demult si io m-am deprimat uitandu-ma la tv. Oricum m-am convins inca odata ca aia e ultima tzara in care as vrea sa locuiesc. Democratie de rahat .

maru, pai n-ai zis asa de la inceput... Ultima data cand m-am uitat la rates pt mobil in Ro erau la fel cu primus si cu unii din vancouver cu care eram eu atunci (35 cents/min). Dar sunt companie serioasa, au fost cumparati de eBay candva in trecut.

Denisam, asa ma gandesc, da. Dar am un plodoi si-un caine si astia pot sa-mi dea planurile peste cap tare de tot. Ce resort e ala? Unde in Mexic?

V-am vazut pozele, tare dulci sunt toti! Si m-au terminat valurile mexicane, super (daca ai copii mai mari). Al meu nu s-ar mai chinui la wind-surfing in apa lina pana la genunchi.

Try, la multi ani! Am inteles bine?

Carmen77, fiecare cu experienta lui. Eu am umplut o casa cu mobila in anul asta, c-asa a fost si m-am fript si vorbesc din perspectiva greselilor pe care le-am facut in unele cazuri si a deciziilor destepte in altele. Va spun mai multe dupa ce ajung in court cu niste paduchi din-aia. Sper sa nu inchida sandramaua pana atunci... Si nu sunt niste pete la extended warranty, e mult mai serios

Daca nu mersi la top-top-notch, pt ca aproape totul e facut in china, sanse sunt sa nu fie totul perfect. Si atunci e important sa ai la cine merge si care, cu zambetul pe buze sau fara sa te rezole. Eu din tot ce am cumparat doar un set luat de la sears nu a trebuit inlocuit (inca ). Pt mine a fost tare frustrant, cand ar fi trebuit sa fie foarte fun.

Hai ca m-am lungit...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

eu am stat azi acasa si acu m-am trezit am avut aseara niste dureri de burta ca ziceam gata nasc si nu am nimic pregatit pentru spital, nu mai zic pentru bebe. Foarte rau mi-a fost si am si niste contractii neregulate, ca eu habar n-aveam ce-s alea, la Razvan n-am avut nici o contractie nimic, nici nu stiu cum am nascut.
Oricum asta e ultima saptamana de munca, dupa Paste nu ma mai duc, stau si eu sa ma odihnesc putin inainte daca mai apuc.

Vad ca vorbiti de canapele de piele, noi avem de la Leon, ce sa zic sunt bune, dar totusi mi se pare ca se uzeaza foarte repede, desi au venit aia le-au dat cu o solutie, dar cine stie poate asa e modelul asta care l-am luat noi.
masina de spalat cu dryer am luat tot de la Leon parca, Whirpool cu incarcare frontala, pana acum sunt f multumita.

Am vizionat si eu pozele cu copiii, sa va traiasca! si de prin tarile calde, sa va fie de bine!
Try, vreau sa zic ca baiatul tau seamana leit cu tine!

Cristina, vacanta placuta copilului in Romania!

Va pup

Magdone 34+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Si-au apartu fo 15 postari cat m-am mocait eu...

maru

try, io am Fridaire gallery cu incarcare frontala de 9 ani dupa ce-am citit ce-ai scris m-am dus sa vad ca habar nu mai am, da nu pute, parol . Ori poate avem noi picior mare si nu dispar ciorapii. Hai ca glumesc, doar ca m-a surprins sa constat ca aia o am. Eh, oricum e pe lista de schimbat, ce mai conteaza. Sanatate, si eu mi-am revenit dintr-una (de import) abia in weekend.

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Try, Bosch are optiunea de fierbere a rufelor ... asta in caz ca te mai gandesti sa iti schimbi appliances-urile odata .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mqqm, nu de marca Frigidere ziceam eu, ci de wirlpool ca are scapari pe la garnitura de cauciuc a hubloului (usa de incarcare). Nu toti cumparatorii aveau problema asta, insa cand vezi ca o astfel de problema reapare mereu in discutii e clar ca e un neajuns in designul modelului.
Nu uitati mereu sa mergeti pe eopinions.com sa verificati parerile celor care au cumparat deja marca si modelul la care v-ati orientat.
Multam, Cristina, ai inteles bine .

Carmen, Bosch era prea scumpa pt buzunarul nostru. Oricum de schimbat masina o schimb doar daca oi schimba si casa si las aici appliance-urile.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Try-mersi, asa e,fii-miu e un "razacios" mai tot timpul,desi acum cu dintzii mai are si momente cand incepe sa maraie sau sa isi ceara drepturile pt diverse chestii.
Adrian ce face,e ok?Santate si tzie!

Cu canapelele,noi avem si din piele si din tesaturea,inca rezista ambele tipuri desi au 6 ani, dar cele de piele se mentin mai bine,pt ca au si fost mai putin frecate.
V-am pupat,merg la munci,desi simt cum parca ma prinde o raceala

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Antonia azi a venit de scoala si mi-a zis ca baietii de la ea de la scoala vor sa faca "sex"...M-am facut ca nu aud, adica nu am intrebat daca stie ce inseamna, cred ca incepem "virsta intrebarilor"... Eu i-am raspuns ca doar adultii care se casatoresc sau care se iubesc fac "sex", fara sa intru in amanunte... Se pare ca trebuie sa ma instruiesc rapid cum sa pun problema, ca altfel va afla de la altii

De luni Antonia este in vacanta pentru o saptamina . Nu plecam, dar vom profita sa stam pe afara cit mai mult, mai ales ca stam ambii parinti acasa cu pitica. Poate avem si alti amatori de iesiri la iarba verde ???

Legat de masini de spalat, noi avem un Kenmore de 10 ani, cu incarcare frontala si sintem f.multumiti, doar ca, intr-adevar, nu scoate rufele albe asa cum eram noi obisnuiti (nu fierbe apa). Am auzit ca nu demult au aparut si pe aici masini cu "fierbator", merita sa intrebati. Acum zece ani ne priveau toti cu niste ochi cit cepele cind le vorbeam de fierbere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

La multi ani Cristina , multi pupici de la Montreal.Mi-a fost dor de tine, sa stii.

la multi ani si tie Try, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii cei frumosi.

Ana, eu recomand Mobilia, de fapt s-a mai discutat subiectul canapele de piele si masini de spalat. canapele de piele luate de la Mobilia (in reducere e drept) arata , dupa un an de zile exact ca in ziua livrarii. Celelalte luate de la Leon, dupa 4 ani de zile erau crapate pe la toate cusaturile.
Masinile de spalat Bosch intr-adevar fierb si ele apa dar mi-a luat-o Carmen inainte cu explicatiile.

Mie mi-a venit oferta asta pe mail http://www.signaturevacations.com/svec/ApplicationSentry?Comp=300&ProductId=707&langCode=1&Content=print&noPrint=true

si mi-au ramas ochii lipiti de ecran.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Cristina!
Dana, si mie si lui Octav ne plac canapele (piele si design) ca cea din imaginea de deschidere a site-ului de la www.mobilia.ca/" target="_blank">Mobilia, Collection/Leather. Numai ca pe site nu scrie nici cit costa, nici daca se da in rate. Tu stii cit ar fi una asemanatoare?

Am uitat sa va spun ceva, ca m-a rugat o prietena sa pun anuntul care urmeaza, poate intereseaza pe cineva:

In atentia parintilor, bunicilor si a micilor artisti cu varsta cuprinsa intre 3 si 16 ani

AUDITII PENTRU SPECTACOLUL
VINE VACANTA!

Pentru a celebra 1 iunie, Ziua internationala a copilului si bucuria cu care asteptam vacanta de vara, asociatia M.A.V.A. –La Marche à l’amour, à la vie et à l’amitié
in colaborare cu CENTRE COMMUNAUTAIRE ET CULTUREL CHINOIS DE MONTRÉAL organizeaza in dupa-amiaza zilei de 1 iunie spectacolul VINE VACANTA! (VIVE LES VACANCES!)

Invitam tinerii artisti cu varsta cuprinsa intre 3 si 16 ani sa se inscrie pentru auditiile care vor avea loc duminica, 11 mai, incepand cu ora 13:00. Calitatea prestatiilor artistice va reprezenta singurul criteriu de selectie. Juriul este format din profesionisti din domeniul artistic montrealez (muzica clasica si populara, arta plastica, organizare de evenimente culturale).
Incurajam orice forma de expresie artistica - ca de exemplu interpretare vocala sau/si instrumentala, dans, desen sau pictura, poezie, teatru, corala, productii literare proprii- si in orice limba. Sala este prevazuta cu un pian acordat. Este posibila organizarea unei parade de costume populare romanesti sau a unei expozitii de desene, de aceea invitam copiii si scolile de duminica de pe langa bisericile romanesti sa se prezinte la auditii cu costumele si cu productiile lor artistice.

Copiii selectionati trebuie sa fie disponibili si pentru o repetitie generala prevazuta pentru duminica, 25 mai, incepand cu ora 13:00.
Auditiile, repetitia generala si spectacolul vor avea loc in sala mare a Centrului cultural chinez (Centre communautaire et culturel chinois de Montréal) situat la adresa : 1088, rue Clark, aproape de statia de metrou Place d'Armes.

Invitam de asemeni pe cei care au posibilitatea sa ne sprijine financiar ca sa ne contacteze si sa dezvoltam impreuna acest proiect de-a lungul anilor. Copiii reprezinta viitorul nostru, iar acest proiect artistic va fi o punte de legatura intre generatii si diverse culturi.

INSCRIERI SI INFORMATII:
514 884-6530 sau la adresa de e-mail: reception.spectacle@yahoo.fr

Va asteptam cu drag! Vom sarbatori impreuna 1 iunie,
Ziua internationala a copilului, si vom intampina vacanta amuzandu-ne pe scena!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput