Sezatoarea canadiana (89)
Raspunsuri - Pagina 5
cge spune:
Multumesc mult de raspunsuri si o zi buna.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Masina si uscator de rufe vreau si eu, ca m-am hotarit sa-mi iau un uscator, pina acum nu am avut, dar sintem prea multi si eu nu mai prididesc de insirat si strins rufe. Vreau si eu sa fiu o duamna, sa le pun acolo si sa le scot gata calcate si impaturite. Dar de data asta vreau mai bune, chiar daca ma costa mai mult si nu vreau cu incarcare pe deasupra, ca am luat una din B&M si nu-mi place cum spala, plus ca am avut probleme cu ea, iar astia, cum a zis si Carmen, ii cam doare pe undeva... Ma rog, si-a facut saraca treaba, ca am spalat si doua masini pe zi si in fiecare zi... dar daca imi iau, le iau set si mai de calitate, sa ma tina.
Merci, Carmen, dupa ce termin cu scoala (visez la data aia, adica 24 iunie!!!), cind e Tudora la gradinita, ma preumblu prin magazine si vad eu unde ma opresc sa cumpar, macar o canapea si masina si uscatorul daca le iau si tot as fi multumita.
Voi ce masini/uscatoare aveti? Dar televizor? Ca-s asa de multe...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Denisam spune:
Salutare,
Try-LA MULTZI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!
Cge-eu folosesc skype si msn si merg bine cu ro,se vede si se aude ok, unoeri in weekend mai fac figuri, ca e aglomerat,dar overall e ok,a explicatsuper mQQm.
Nelia-tv avem Sony si Panasonic,suntem multumitzi de ele si nu au fost scumpe,legat de canapele sunt de acord cu Cristina-mQQm,iar masina de spalat si dryer as vrea si eu cu incarcare frotnala si nu pe verticala, dar la setul urmator,desi astea si de 6 ani si merg ok,am si eu "pasarica mea".Bosh si LG au asa ceva si sunt marci bune.
mQQm- unde visezi sa pleci in Europa,vrem detalii,pls.
Gravidutzele ce mai fac,cum se simt, dar bebeii?
AM pus si eu cateva poze cu papanasii mei, cine are chef sa levada.
http://community.webshots.com/album/563174983IlBQIR
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
columbiana spune:
Mqqm, fericito! auzi, drumetii prin lume:)), io planuisem un NY aici peste gard si mi l-a papat dentistul chinoise ; basca durerile ce le maninc de o saptamina incoace plus falca de elefant si regim cu mincare moale (macar de s-ar duce din kg . ....
Carmen, eu am avut cu cei de la ML niste peripetii...platit tratament jamais facu pentru canapele, uitat livrare TV, schimbat de trei ori covor (mereu imi livrau altul decit cel ales)....nu ca m-as lauda cu BM, ca m-am certat si cu aia pentru livrarea masinii de spalat;
apropo de mobila, eu ochisem la Germain LaRiviere un coltar din piele (ala ce se ridica suportul pentru picioare), si m-au speriat amici- dupa vreo doua luni le-au crapat la cusaturi canapelele din piele de la ei; acum nici nu stiu unde o sa ma uit, cred ca la Mobilia.
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
maru spune:
mqqm, multam de informatii, dar eu tot sper ca cineva l-a folosit de la comp la telefon.
pe noi ne omoara Thomas Hook-ul, iar ai mei sunt in creieri de Vrance, cu celularul dupa ei, deci mare nevoie de ceva ieftin si bun. Am mai incercat ceva companii dar de mare r...h...t ca ori suna mereu ocupat, ori nu se auzea nimic si tot asa!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
columbiana spune:
de ce nu ma maritai eu cu un doctor sa ne fi mutat mai la sud, am tras cu ochii la topicul fetelor din SUA, sunt acolo niste case, moama, la preturi ok; nu-mi vine sa pun vreodata poze pe aici cu cabana mea canadiana-unde ma mut la 1 iulie :))
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
columbiana spune:
Maru, eu folosesc Startec-si sunt foarte multumita; merge bine, e libera intotdeauna linia, si ori am inceput eu sa sun mai putin, ori au redus ei tarifele, pentru ca alta data plateam 30-40$/luna, acum rar ajung la 20$. (daca te hotarasti zi sa te recomand, ca-mi dau un rabais- glumesc:))
carmen77 spune:
Nelia, noi avem Bosch la masina de spalat/uscat (cu incarcare in fata), am avut inainte General Electric cu incarcare pe sus luate de la BM si au fost de tot kk, imi ciupeau tricourile si m-am suparat si am luat pachetul de Bosch de care sunt super multumita, luate de la Corbeil, frigi/aragaz/microunde - Whirlpool de la Leon. Iar televizorul e luat de la Dell de pe site, super multumiti de el.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc
try spune:
Multam denisa,
Mey da' ce se amuza fi-tu nevoie mare, pana i se fac ochii ca la chinez. Copilasu' asta rade, rade si iar rade. Cred ca de la atata ras se ingrasa el .
Pe mine m-a prins viroza la colt si ma tine asa de 3 zile, asa ca mai slabut cu postatul, dar va citesc mereu.
Nelia, eu cand ma luat masina de spalat rufe (ca mi-a murit aia mostenita de la fostul proprietar) am ales in final un LG. Am vrut Wirlpool, dar sa stii ca produsele de pe piata europeana sunt altfel decat cele de pe piata NordAmericana. Pai eu am avut in Ro un wirlpool care imi fierbea apa pana la 90 de grade, aici n-am vazut masini cu fierbere de apa. Clar produsele sunt fabricate diferit. Si am renuntat in final la wirlpool dupa ce am citit review-urile de la wirlpool. Cauciucul care etanseizeaza usa pe unde se intarca rufele are un minus: si anume permite pieselor mici de imbracaminte (sosete de copii, batiste, dresuri de dama etc.) sa "dispara" din pasina de spalat, adica scapa pe langa acea garnitura si ajung pe teava de drenare a apei si zac acolo pana se imput. De-aia destul de multi cumparatori se vaitau ca dupa o perioada de la cumparare a aparut un miros urat la masina de spalat care le invada toata casa. Unii nu stiu de la ce este, altii, mai norocosi, au descoperit care e chichita si verificau mereu scurgerea sa vada daca nu a mai ajuns vreo sosetica pe-acolo. Pe motivul asta am renutnat eu la wirlpool si am vazut si la magazin diferenta: intr-adevar exista riscul sa scape lucruri mici pe langa cauciucul ala de etanseizare. In rest toata lumea a laudat wirlpool-ul ca masina buan si silentioasa. Eu am ales apoi LG ca sa nu fiu nevoita sa cobor o treapta ma ijos in calitate, am zis ca mai bine urc in calitate decat sa mai fac rabat (unde am stat 3 ani cu chirie si eram satula de masinile de spalat din spalatoria blocului - de 2 lei, niste invartitoare care ametesc acolo rufele. In 3 ani mi-am distrus la haine acolo cat nu face.
Inca nu simt satisfactia pe care o aveam in Ro cand scoteam rufele de la masina de spalat, insa astea cu incarcare orizontala macar sunt mai rasarite ca alea verticale. Ex.: am luat prosoape albe (m-a mancat in fund) si in 6 luni de zile deja nu le mai scot perfect albe din masina de spalat. Pt asa ceva imi trebuia masina cu fierbere ca sa le scoata impecabil.
Masina de uscat n-am mai ajuns sa iau nici in ziua de azi...
Canapele din piele noi am luat de la the brick (dar intamplarea a facut) de un boxing day. nici mie nu-mi place magazinul si ma cam feresc de el, dar atunci a fost cumparatura de impuls, am vazut reducerea si ne-am prezentat acolo si am luat doua canapele identice (negre): 900$ bucata reduse de la 1700 si ceva. Deci aproape juma de pret. Si le avem de 3 ani si sunt super ok. Avand in vedere ca in toata perioada asta le-au calarit 2 bebelusi ca sa nu mai zic de cate ori am dat mancare pe ele (de-aia prefer de piele ca-s mai usor de intretinut, dupa ce-or face baietii vreo 10 ani m-oi gandi si la de-alea de tesatura). La canapele ca si la masini de spalat urmareste reducerile, asteapta sa apara ceva bun in reducere si atunci cumpara. Stiu ca de multe ori cand ni se pune pata atunci vrem sa luam, insa cel mai avantajat ramai daca prinzi o reducere, ceva.
La masini de spalat e mai usor sa faci comparatia caci modelele sunt cam aceleasi peste tot, la canapele ai doar asemanari, dar putin probabil sa gasesti aceeasi canapea in 2 magazine diferite. Un alt tip daca vrei, la masinile de spalat poti sa te limitezi cautand pe internet (eventual u nsingur drum la 2-3 magazine ca sa-ti faci idee la fatza loculu ide produse), la canapele n-as face greseala sa aleg ceva on-line, ci as merge la fatza locului sa vad cum arata (pozele sunt foarte inselatoare).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
maru spune:
La multi ani! mqqm
sa ai parte numai de fericire, de iubire si de multi multi bani!
restul vin de la sine
a, si sanatate, multa sanatate
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/