Sezatoarea canadiana (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, daca vrei canapele de piele bune si ieftine, uite, noi de aici ne-am luat ale noastre ... si nu am avut nici o pb cu ele, calitate buna, si pret bun. Despre Brick ... eu nu comentez, dar am auzit o groaza de povesti nu prea frumoase despre respectat conditii de livrare ... etc ... deci : http://www.mlnet.ca/fr/produit.php?sku=045978 . Sper sa nu fie reclama. Plus ca Brick is scumpi ... doar nu degeaba dau ei certificate cadou . Eu am invatat o chestie in Canada .. nimeni nu iti da nimic cadou ...


POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Cum am cam lipsit pe aici in ultima vreme, fac un mic tur:

Carmen77, baietii tai sint absolut adorabili, frumosi si zimbareti . Cred ca siteti niste parinti fericiti
Si ai perfecta dreptate cu cadourile, este o vorba pe aici: "If it looks too good to be true, probably it is not".

Try, vazut si pozele tale din vacanta, locuri frumoase, familie frumoasa, comentariile la poze . Va urez sa petreceti cit mai multe vacante cel putin la fel de minunate

Doloress, bine ai venit la sezatoarea ! Cu asigurarile pentru parinti: sfatul meu este sa suni la companiile clasice (Croix Bleu, etc) si sa mai faci o cautare pe internet si sa suni la cit mai multe, preturile difera f.mult. Dar sa stii ca atunci cind este sa plateasca iti gasesc atitea chichite, ca de multe ori nu ai dreptul la nici un ramburs, sau prea putin. Eu vorbesc in experienta noastra, dar dateaza de vreo 10 ani, compania era Ingles
http://www.ingletravelinsurance.com/generic/

Monicutza_bb, ma bucur ca ai venit cu vesti bune. Tot asa sa va mearga si mai departe

Nelia, bine ca ai rezolvat cu bursa. Si ce planuri mari ai pentru la vara, mult succes la renovari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si o informatie f.interesanta:

Skype : un forfait illimité pour les appels internationaux

Les abonnés de Skype peuvent désormais passer des appels illimités vers les téléphones résidentiels et cellulaires de 34 pays pour 10 $ par mois. Pour 10 $ par mois, les abonnés peuvent composer un numéro à partir de leur ordinateur, en utilisant le logiciel Skype. Ils peuvent également utiliser leur téléphone pour appeler un numéro local, qui les met en relation avec leur correspondant à l'étranger.


Articolul complet:

http://technaute.cyberpresse.ca/200804/21/nouvelles/telecoms-et-mobilite/17985-skype-un-forfait-illimite-pour-les-appels-internationaux.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

foloseste cineva skype-ul pentru convorbiti in tara?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by maru

foloseste cineva skype-ul pentru convorbiti in tara?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/




Ce-i aia skype??


Chiar ca slaba miscarea la sezatoare. Toata lumea e pe afara de cind cu vara asta, ca primavara nu se poate numi. Si noi ne-am rupt oasele la gradina in week-end, greblat iarba uscata, strins flori moarte de anul trecut , curatat piscina, terasa.

Simonna, Khristin, Denisam, Ktrinel, Pitilache,mQQm,CataD, Cricor (te-am visat azi noapte, apropo..) voi mai traiti??

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Oana merci de info in legatura cu asigurarile, am sa ma interesez eu la toate pana la urma. Oricum planurile astea de calatorie sunt tare aiurea ca nu acopera conditiile pre-existente, mai mult accidentele, si cum parintii nostri in general daca se imbolnavesc, asta se datoreaza conditiilor pre-existente, ca na, nu mai au 20 de ani saracii, uite asa nu se mai acopera nimic.
Ma tot framanta problema asta ca pe mama a apucat-o acuma operatia de varice, cu o luna inainte de a veni la mine si mi-e cam frica, avionul, altitudinea, etc. Sper sa fie OK totusi. Desi daca Doamne fereste se intampla ceva, si asta e conditie pre-existenta si slabe sunt sansele sa fie acoperita.

Carmen intr-adevar parca Brick e mai scump putin, noi am gasit insa niste oferte super, acuma luam prima data mobila de la ei, sper sa nu se intample nimic rau. Intr-adevar comanda ne-au adus-o pe bucatele, au adus scaunele si au uitat masa Dar nu ne-am suparat prea tare ca si asa nu ne trebuia acuma, apoi dupa o saptamana a venit si masa.

Eu vorbesc pe skype pe calculator cu ai mei in fiecare week-end, nu apelez insa pe telefon, ci de la calculator la calculator, e super ca asa nu mai cheltuim deloc pe telefoane. La telefoane avem Thomas Hook, dar il folosim din an in Paste, cand nu avem acces la un calculator de exemplu si avem vreo urgenta. Asta ar fi unul din inconveninente cu skype, trebuie mereu sa fii la un calculator. Pe cand la Thomas Hook, putem da de oriunde si platim numai cat vorbim, fara alte abonamente sau taxe. Dar skype intr-adevar ne-a fost de mare folos, asta insa pentru ca si ai mei au calculator.

Doloress 32+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Carmen, merci frumos de informatiile cu magazinul de mobila.
Pe noi in perioada asta ne intereseaza astfel de infos cat si cele legate de electrocasnice: aragaz, frigider, masina de spalat rufe/vase,etc.

Mie imi e dor de Lorelai. Imi lipsesc de mesajele ei zilnice.

Noapte buna,



Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dana , eu am ramas asa de in urma cu sezatoarea ca mi-e si groaza sa nu fac vreo gafa, oi fi scapat pe cineva de compatimit, de felicitat, de urat sa se faca bine, da' uite ca mi-am luat corazonul in dinti si-am aparut. Sa nu ma taieti de pe lista, pliz...

Am lipsit motivat, cel putin in ultimele saptamani... am imbatranit (ca fiecare, noh), m-am dat hutza prin excursii, am trimis-o pe mama acasa, acum il trimit pe plodul al batran la ea, asa ca mi-am petrecut timpul mai mult cu bagajescu'. Si timp ce-a mai fost extra a trebuit petrecut afara ca e gorgeos de-a dreptul!!! Sa mai zic... in plus ma scarpin de-o idee pt plecat la vara in lume. O coc eu bine, dar cand ma gandesc ca ramane don'sorul tineigear singur acasa imi vine sa .

Skype e o aplicatie care utilizeaza VOIP pt convorbiri. Eu l-am folosit de mult, de vreo 3 ani, dar cu ro n-am vazut mare dif intre MSN mess sau YM, asa ca acum le luam care cum se intampla.

Hai ca iar ajungem sa pornim AC la o saptamana dupa ce oprim caldura. You don't like the weather in Canada? Wait 5 minutes! Nu ma plang!

Plodul pleaca miercuri, maine are 2 interviuri pt joburi de vara, si ghici cine-l duce? Ioooo. Da' viu io mai des dupa ce ma descotorosesc de el...

O zi insorita!


Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ah, am uitat sa zic... Cu mobile si stuff, eu una as sta pe langa cei mai mari, cu cele mai bune posibilitati de rezolvare a eventualelor probleme. Feriti-va de cei mici!!!

Sa stiti ca toti cei mari au "price match", asa ca daca gasiti acelasi produs la pret mai mic, mergeti la the big guys si le spuneti.

Si, mai ales, daca nu luati pe store credit, platiti cu credit card, nu cash.

In cazul in care ceva merge prost (si sanse sunt sa mearga) sunteti protejate.


Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Cristina, electrocasnicele noi le-am luat de la Leon si Corbeil. Corbeil de obicei are preturi bune si tot felul de oferte ... mai ales la electrocasnicele cu consum mic de energie.

MQQM, nu stiu cum e in Ontario, dar aici, noi am muscat-o la the big guys si ne-a mers bine cu cei mici ... acu om fi fost noi mai ghinionisti, ce sa zic ... cei mici, neavand volumul de cereri al celor mari, se chinuie sa ofere macar un customer service mai de calitate, sincer, cand am avut probleme cu mobila cumparata de la B&M (o firma ff mare in QC), cu cumparat garantie extinsa, etc, i-a durut in ... nu vreau sa spun cuvantul, ideea e ca ne-am certat o saptamana la telefon si eu am ramas cu petele pe canapea si cam atat ...


POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc


Mergi la inceput