Sezatoarea canadiana (89)
Raspunsuri - Pagina 12
Selena2002 spune:
Va urez si eu ca Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca lumina in casa si suflet, liniste sufleteasca, bucurii si multa sanatate voua si copilasilor vostrii. Pentru mamicile gravidute, sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi, cuminti si mancaciosi.
Hristos a Inviat!
pitilache spune:
Cristina, Oana si Ana Multumesc de info!
Poate o sa ajung si eu cu Seba la Atwater. Si la noi va fi premiera mondiala pentru el si sper si eu sa reusesc sa-l tin treaz. Poate ne vedem pe acolo, Oana.
Lorelai, mi-ai dat o idee buna cu plecatul mai devreme azi, cred c-o voi intinde si eu pe la 3. De cand mi-a venit ideea, nu prea mai am spor la nimic!
Hai sa propunem date pentru intalnire:
Varianta 1. Daca ne vedem doar noi, fara familie, eu propun sa ne intanim tot intr-o vineri dupa-amiaza/seara ca data trecuta, eventual 9 mai, ora 18:00 (ca sa avem motiv de 11 mai, ziua mamei!).
Varianta 2. Daca ne vedem cu toata familia, as propune o sambata/duminica dupa-amiaza (astept date).
Lorelai spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
Lorelai, ce a negociat colegul tau la 4.75 inchis sau deschis? pentru ca eu tocmai sunt in negocieri cu agenta mea, tot CIBC si mi-a oferit:
5.49 inchis fix 5 ani
variabil inchis: 4.75 minus 1.75 pentru sase luni si minus .25 pentru urmatoarele pina in cinci ani
sau variabil inchis: 4.75 minus 0.60 toti cinci ani.
tocmai l-am intrebat pe coleg. a negociat 4.25% variabil inchis dar nu la CIBC, la Scotiabank. sorry de confuzie.
Doloress spune:
Simonna tot am citit dialogurile si m-am amuzat teribil!! Abia astept sa am si eu asa un geaman nastrusnic, ca Atomix-ul tau! Asta am inteles de la toate mamicile de gemeni, ca nu te plictiseti cu ei .
Try sa nu crezi ca fac casa luna acuma, hehe, asta e treaba lu' sotu' dintotdeauna, eu sunt mai mult cu dezordinea, el e cu ordinea. Insa vrem cat de cat sa punem lucrurile la locul lor, ca am cumparat mobila pentru bebe si sta toata adunata in mijlocul casei in cutii, e ca la depozit. Numai Pastele nu zici ca vine la mine. Si voiam sa le asamblam, sa le punem pe la locul lor care mai de care. Normal, eu am sa fiu mai mult cu supravegheatul, ca nu ma bag la asamblat doar.
Saracul omulet, intr-un colt uitat de lume! Eu sa stii ca nu m-as duce nici pentru 1 milion pe an, pe bune acuma. sa-ti pierzi efectiv 5 ani din viata in depresii, mi se pare inimaginabil. Dar depinde de fiecare, de prioritati.
Mqqm pentru ca nimeni nu se inghesuie, iti iau eu catelu' Ca sunt moarta dupa animale, si tare tanjesc dupa ele, abia astept sa ma mut si eu odata si odata la casuta mea sa imi iau catel si pisica! La teen nu prea ma bag, ca nu am experienta nici de o culoare nici macar la bebei...
Doloress 33+ Patrick
My baby
mimitete spune:
Paste Fericit si toate cele bune!
mQQm, la astfel de cine festive se asteapta cotizatii suplimentare in diferite forme, silent auction este ceea mai curenta.
Masinile de spalat LG (cel putin modelul pe care il am eu)au program de fierbere si scot rufele albe ca lacrima. Modelul cu aburi est de fapt la masina de uscat.
La multi ani tuturor sarbatoritelor, imi e frica sa va nominalizez ca precis nu va nimeresc...batrinetea.
Eu votez pt iesire numai intre fete.
Un weekend placut,
try spune:
Paste fericit fetelor, bucate dese si alese, copii cuminti si vreme frumoasa.
Mqqm, cre' ca n-ai alta sansa decat sa divortezi catelu' de copil pe perioada verii
Gata, mimitete, macar acum am o resolutie in materie de masina de spalat. Cand si daca m-oi muta din casa asta vreau masina de spalat cu fierbere macar sa am si io o satisfactie ca gospodina, ca mie nici mancare nu-mi place sa fac, nici curat, nici sa spal/calc. Vai steaua mea ca tare nu-mi place decat sa stau si sa tai frunza la caini. Oare cand s-o face bani din asta? Sper ca pana mor... macar sa apuc si eu un trai bun pe lumea asta.
Hai c-o tulesc si eu spre home, sweet home. Ne mai auzim luni. PS: nu puneti burtile in dificultate in weekendul asta, va rog ca dup-aia 2 sapt. avem discutii doar despre Jenny Craig si weightwatchers.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
CriPOD spune:
La momentul asta egzact ma pregateam sa vin sa mai insist cu intrebarea mea, sa intrebati si voi pe la colegi, ca rex nu stie, mersi mimitete. Doar ca nu m-am lamurit chiar de tot. Fetele cu scolile private voi ati fost la "fundraiser" de-astea pt scoala? Ca m-am uitat pe lista cu ce au ei la licitat acolo, da' transpir. Oricum, eu ma gandesc asa: cina de $100/persoana platita de parinti, mancare si bautura si locatie donate de businessuri, organizarea donata de comitetul de parinti. Cred ca le-ajunge ca mi-am luat bilet . Orice imi spuneti, io o tin pe-a mea, da' vreau sa-mi spuneti totusi pareri, ca sa stiu si io cat de magaritza tre sa ma simt la o adica.
Dusmani, n-am stiut ca sunteti chiar atatea pe-acolo!
Va mai zic eu ce facem cu baietu' si catzelu' mai incolo, deocamdata chiar ma enerveaza stirile astea negativiste care bat din sud. Acum l-au adaugat pe ala cu penuria de mancare... Si ieri, am auzit pt prima data referire la criza din '80. Ptiu, ptiu! Sper sa nu ni se schimbe prioritatile...
Ontario cad ca a dezertat aproape in intregime... khristin, cricor & co pe unde umblati suratelor cu saptamanile?
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Ina869 spune:
Lorelaim - uite aici cite un pentru tine si Gabisor, sa-ti revina doza de optimism si soarele pe-afara!
Multam' de intrebare, Rachie este mai bine, deja a trecut o saptamina de cind nu s-a mai imbolnavit. sper ca sosirea primaverii sa ne tina deoparte de antibiotice ca m-am saturat de ele ca de mere paduretze.
Pufosel este linistit, ca de obicei, zau ca uneori uit ca sint gravi. imi mai aduc aminte cind mi se accelereaza respiratia din cauza de urcat scarile sau mers repede.
Noi sintem tot in renovari, trebuia sa-mi fie gata basementul miercurea trecuta dar nu a venit ba instalatorul ( caruia i-a murit nu-stiu-cine), ba electricianul, caruia i s-a imbolnavit nevasta si a trebuit el sa aiba grija de cei trei copii, si uite asa, pina la Pastele am incredere ca va fi pus la punct subsolul . Nu mai sint multe de facut, decit chitibusarii (de pus lumini, instalat WC-ul, chiuveta, montat uscatorul si masina de spalat..ah, nu le-am avut in priza vreo doua saptamani, noroc ca avem toale de schimb altfel, trebuia sa spal de mana de-mi sareau okii din cap. am mai spalat ptr. Rachie fiindca ea este foarte creativa si-si pune mancarea pe hainute dar sint micute si se spala usor ).
ieri mi-a venit mobila de birou, a stat astazi un prieten de familie 6 ore s-o monteze ( a venit impachetata in niste cartoane mari din care a scos zeci de mii de bucati de lemn, suruburi, surubele, etc. ...si nu am luat decit un birou si-un gen de bibiliteca micuta, deci nu ceva nemaipomenit de complicat sau fancy).
Eu va doresc un Paste Fericit, cu sanatate, bucurii si lumina in suflete si-n case!
pupicele!
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Simonna spune:
Si eu votez pt intilnire intre doamne. fara plozi si barbati care sa intrebe cind plecam acasa, 9 mai vineri e ok, n-am nimic pe agenda si mi-ar prinde bine o poveste de grup cu voi...
Ana, in ultimii 2 ani si noi tot pe St. Croix am fost, acu' nu-s sigura daca raminem in Laval, ca la biserica de pe Souvenir pot sa merg pe jos, sau ne ducem pe St. Croix... Buni a noastra - care de fapt e bunica finutei mele, da' ne-a adoptat si pe noi - zice ca pe Souvenir ar tebui sa fim la biserica pe la 12 far'un sfert. Stii cumva la ce ora e pe St. Croix slujba?
Lorelai, iti trimit in weekend pm cu nr. de tel de la job, da' n-o sa pot vorbi decit in lunch, intre 12 si unu far'un sfert.... vinerea intre 12 si unu... detalii pe pm.
mQQm, io ma confesez public, habar n-am despre ce silent alea-alea vorbesti, da' intrebarea ta m-a facut sa-mi aduc aminte ca n-am platit service de garde anu' asta si-ar trebui sa sun la scoala... macar ce le datorez sa le dau, ca de la mine n-au vazut un sfant suplimentar :) In schimb stiu ce zici cu Oncle Sam, eu sint si de-aia care tot vede jumatea goala a paharului muuult inainte s-o vada pe cea plina, am ajuns de nu ma mai uit la stiri...
CGE, daca tu stii sa colectezi semintele alea, binevenita, uite-asa te oblig sa vii la mine! :)
Noapte buna, am mincat ca porcu', saptamina asta cum n-am mincat carneturi mi-am tot umflat stomacul cu diverse legimiculturi, ca sa tina de foame cica, acu' put a usturoi de la o posta... tre sa zac pe-o canapea, ceva, si sa balotez niste ciocolata, sa-mi revin...
Paste Fericit, domanelor!
Simona
mimitete spune:
mQQm, hai ca-ti raspund tot eu ca sint in tema pt ca am o prietena f buna care se ocupa cu fundraising la o scoala privata anglofona din Montreal, nesubventionata de Qc, deci pe la 12K/an. Au un intreg departament de fundraising ca cica nu le ajung aia 12K de copil. Te asalteaza cu scrisorile acasa sa donezi pt scoala, recurg la toate sireticlurile din carte ca vezi Doamne viitorul copilului depinde de donatia ta si tu ca mama denaturata mai stai pe gind in loc sa le deshizi portofelul . Ba mai mult, la astfel de cine organizate unde mai platetsi si 100$ ca sa te duci, au tot felul de regii organizate si sunt unii "parinti" in audienta care de fapt sint membrii comitetului de fundraising si care se tot ridica de la masa si mai scriu cite o suma pe biletelele alea de la silent auction ca sa te faca p etine sa te simti prost si in cele din urma cedezi nervos si faci o donatie chiar daca tie nu iti ared de asta.
Fondurile lor vin in general de la fosti alumni care o duc foarte bine si au firmele lor si pe care ii innebunesc la cap in fiecare an cerind donatii.
Eu sint de felul meu destul de greu de santajat sentimental asa ca eu la astfel de cine m-am hotarit de acasa cit o sa dau, m-am resemnat la idee si m-am executat dar nu m-am lasat intimidata de faptul ca altii isi scriau numele pe fiecare obiect care exista la licitatie.
Mult succes.