FIV 175
Raspunsuri - Pagina 8
catalina2307 spune:
Pisix ai dreptate .Scuze. Sunt de-a dreptul tuta.Scuze fetelor.
Andrada imi poti spune te rog tie cum ti s-a calculat? Medicii din Grecia au calculat +2 saptamani de la punctie ceea ce inseamna cam 6 saptamani si ceva iar in Romania au calculat 5 saptamani si 4 zile. Nu ca ar fi relevant :) .
Mirela_1 spune:
Andrada, Anto, Kineta, Pis, Catalina, multumesc.
Pisule, imi pare rau ca nu a iesit nici de data asta, dar ma bucur ca mergi mai departe. Iti doresc toata bafta din lume, ca urmatorul FIV sa fie cel norocos. Eu am facut tot cu Dracea (am mare incredere in ea), dar la gynera de data asta. A fost o hotarare de moment, initial vroiam sa fac tot la Giulesti, dar la penultima eco cand am vazut ca s-ar putea sa am totusi 3 ovocite m-am hotarat sa fac la Gynera (m-am gandit sa o incerc si pe asta). Initial, dupa FIV 2 am vrut sa incerc FIV pe CM natural, dar nu a mers pentru ca n-am ovulat. Foliculii mei se sparg la dimensiuni cam mici. M-am tinut de capul dr si am facut cateva monitorizari (de cand am inceput cu Fiv-urile acum un an, cred ca doar 2-3 luni nu m-am dus la Dracea), ca eram curioasa cum sunt pe natural. Si a tras concluzia ca fara un mic ajutor nu merge, asa ca mi-a propus o stimulare usoara (2 menopur pe zi din z2-3, completate cu 1 cetrotide din z 5). Inainte de a incepe am luat vreo 2 luni cycloproginova (trebuia doar o luna, dar in a 2-a luna cand trebuia sa incep stimularea, analizele din z 2 n-au fost bune, in sensul ca progesteronul era peste 1; prin urmare am mai luat o luna cycloproginova si cand mi-au iesit OK analizele de z 2 am inceput). Ne gandeam sa obtinem un ovocit bun sau poate 2, dar sansa a facut sa fie 3, chiar daca erau ceva diferente intre ei (in z 10 ultima de stimulare, unul era de 22, altul de 17 si celalalt de 14mm). La punctie s-au obtinut 3 ovocite, s-au fertilizat toate 3 si in z 2 erau 2 de A4 si unul de A2. I-am pus la 48 ore. In z 12 bhcg-ul era 129 si in z 14: 315. O sa-l mai repet marti, ca nu rezist tentatiei.
Andrada are dreptate, trebuie sa perseveram ca sa ne indeplinim visul.
Multa bafta fetelor care sunt in focuri.
pisix spune:
Catalina2307 – nu-ti fa probleme, noi adoram impresii de gravidute, singura chestie e ca nu prea putem sa te ajutam. Sau din doi in doi …
Mirela_1 – pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca stimularea mai usoara creste mult sansele de reusita, ca pana la urma e mai bine sa ai putine ovocite da bune, naturale, nu umflate cu hormoni si sa ai corpul curat, nu plin de tot felul …
Cred ca esti in al 9-lea cer … si eu cred ca imi voi face monitorizarile tot la Dracea, si eu m-am atasat de ea si sigur o sa se bucure sa o vizitez
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Moniland spune:
Bravo Mirela, ma bucur tare mult .
Madutz, felicitari .
Da, Pisix, o stimulare usoara, dar nu in cazul nostru unde sunt probleme cu gigeii.
felicia_ spune:
Mirelush, FELICITARI!FELICITARI!FELICITARI! O sa fie bine pana la sfarsit, vei vedea!
Delia, pup mamicuta de gemenasi!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
medamaya1 spune:
Felicitari noilor gravidute, sarcini usoare si bebei sanatosi.Ptr fetele in asteptari multa multa bafta
Si ptr ziua de Florii, la multi ani tuturor celor care poarta nume de flori
Meda
marynik spune:
Kora , am vazut ca tratamentul tau contine si omega 3
Ai putea sa mi spui te rog frumos de care iei ?
Ce marca , ce gramaj , daca mai contine si altceva ?
Tie ti sa explicat cu ce te ajuta mai exact acest produs ??
Multumesc frumos
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
digeka spune:
Buna tuturor!!
Eu va urmaresc mai din umbra, dar n-am rezistat cand am vazut atatea noutati bune!
MANUMANU, CATALINA, MADUTZ, MIRELA 1 - felicitari gravidutelor
Super noutati - asta da bucurii - voi sunteti exemple de reusita!!
Sa fiti sanatoase si bebei sanatosi la termen cu sarcini usoare!!
Gabi, Kora - tin pumnii pentru succes, asteptam vesti la fel de bune!
pe toate si bafta in continuare!
digeka spune:
Fetele mele dragi, Ioana, Kineta, Pisix, Goggy, offf nu am cuvinte
Dar stiu ca va veni si pe la noi succesul si reusita de a fi mamici
la toate pentru curaj!
iana_mari spune:
Madutz si Mirela felicitari si sarcina usoara!
Kora asteptam sa intri sa ne spui cum te simti.
Pisix,Ioanatugs,Antosit