TEODOR, DARUL LUI DUMNEZEU!
Raspunsuri - Pagina 4
acina spune:
Ariel iubita, am ochii in lacrimi .Sa-ti traiasca bebe Teo si sa va aduca multe bucurii.Chiar ca a fost un cadou frumos de ziua Alexei.
Pupicei multi si refacere cat mai rapida.
Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
YLARI spune:
Uof, uof, ce m-ai facut sa plang, ariel, asa de dimineatza!!!!
Bine ca s-a terminat cu bine! E intr-adevar un miracol cate indura o mama ca apoi sa uite si chiar sa o ia de la capat pentru a aduce pe lume inca un suflet. Sa va traiasca copilashii!!!!
Pupici si iti multumesc din nou ptr toate informatiile pe care ai fost dragutza sa mi le oferi. Doctoritza ta e un mare om ca nu te-a dat pe mana alora de la Pantelimon. Eu cred ca as fi facut o criza inainte sa aflu daca ma trimite acolo sau nu. Am fost operata acolo si sunt inca traumatizata. Dar asta e o alta poveste. Pupici la mami + Teo!!! + Alex!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
ingeras26a spune:
Am plans cand am citit povestea. Doamne, prin ce ai trecut!
Ce bine ca sunt sanatosi ambii copii! sa iti traiasca si sa va faca fericiti!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
ariel_7000 spune:
A TRECUT 1 AN!!!
Acum 1 an cerul s-a unit cu pamantul si s-a desprins o stea care a ajuns in bratele mele. O stea micutza si frumoasa, galagioasa si zbanghie, o minune mica care acum a devenit barbatzel in toata regula.
Acum un an am cunoscut agonia si extazul, am vorbit cu Ingerii si am rugat Arhanghelii sa imi protejeze puiul toata viata. La 21.17 am inceput operatiunea "Hai la mama, Teo!", la 21.25 dr-ii au pus defibrilatoarele in functiune si mi-au reanimat puiul, mie mi-au bagat n-spe chestii in vene si m-au renascut, la 21.30 fix, pe ceas, puiul meu a scos cel mai dorit sunet:"OAAAAAAAAAAA!!!" si atunci am putut "pleca" pentru cateva momente prin alte lumi, caci stiam ca el e bine....
Acum 1 an am murit si m-am nascut iar, mai puternica, mai fericita, mai increzatoare. Viata mea a capatat alt sens si in sfarsit pot sa zic ca sunt EU: deplina, fericita si plina de speranta. Cum ziceam acum 1 an, inima mea e atat de plina de iubire pentru puii mei, incat daca s-ar revarsa ar umple tot pamantul. Acum zic ca ar umple tot Universul! Dumnezeu, Ingerii si Arhanghelul Mihail sa imi asculte rugile cum au facut acum 1 an si sa te ocroteasca, puiul mamii
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga