Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Stefania, ma aliez cu Anca si te batem!
Te rog sa intelegi: nu superi pe nimeni, nu deranjezi pe nimeni!!!!!
Ancutz, daca vrei iti trimit aparatul! Eu nu stiu sa descarc poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Stefania, ma aliez cu Anca si te batem!
Te rog sa intelegi: nu superi pe nimeni, nu deranjezi pe nimeni!!!!!
Ancutz, daca vrei iti trimit aparatul! Eu nu stiu sa descarc poze.

MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA

am uitat ca esti varza cu tehnologia

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Putin spus varza.
Ce vrei draga, nu pot sa fiu perfecta! Asta este singurul meu defect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu lucrez pentru o firma de recrutare, ci pentru un grup financiar (pentru vreo 5 firme ).

quote:
Originally posted by cristi07

Fetelor si eu am citit cartea cu super nanny...pe vremea cand eram gravida , si chiar mi-a placut!

Radu adoarme singurel la el in camera...pe burtica evident, cu suzeta...si in mare parte cu jucaria lui http://www.tomy.co.uk/products/winnie-the-pooh-moonlight-dreamshow/?parent=2372
numai ca proiectia e degeaba (daca doarme pe burtica )

Roxxy, lucrezi la o firma de recrutare?????

Cristina si Radu Poze Radu

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Putin spus varza.
Ce vrei draga, nu pot sa fiu perfecta! Asta este singurul meu defect!

MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA

corect

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata.
La multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi!

Stefania vreau sa intelegi ca nu e deloc vina ta si ca nu ai provocat tu nimic! Eu sunt mai "baba" si am inteles foarte bine starea ta...de fapt,am recunoscut-o si pt. ca am trait-o pe pielea mea. Doar ca eu am avut suportul moral necesar, in sensul ca am aici toate rudele, prietenii etc. si am depasit mai usor momentul, spre deosebire de tine care ai doar sotul si esti mai mereu singura...si ai trecut prin greutati mai mari in ultima perioada.
De aceea te rog sa nu mai crezi ca are cineva ceva cu tine...toate fetele de aici sunt bine intentionate, doar ca suntem destul de multe si e normal sa existe si pareri diferite.
Eu va pup pe toate, fara exceptie si ma retrag pt. cateva zile, dar nu pt. ca nu as vrea sa stau cu voi, ci pt. ca sunt in toiul pregatirilor pt. botez...si sigur o sa-mi lipsiti.
Mai bag io un oki p'aci, ca nu scapati asa usor de mine!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Vali, iti doresc sa aveti un botez f f frumos, vreme frumoasa si distractie multa .

quote:
Originally posted by vali_delide

'Neata.
La multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi!

Stefania vreau sa intelegi ca nu e deloc vina ta si ca nu ai provocat tu nimic! Eu sunt mai "baba" si am inteles foarte bine starea ta...de fapt,am recunoscut-o si pt. ca am trait-o pe pielea mea. Doar ca eu am avut suportul moral necesar, in sensul ca am aici toate rudele, prietenii etc. si am depasit mai usor momentul, spre deosebire de tine care ai doar sotul si esti mai mereu singura...si ai trecut prin greutati mai mari in ultima perioada.
De aceea te rog sa nu mai crezi ca are cineva ceva cu tine...toate fetele de aici sunt bine intentionate, doar ca suntem destul de multe si e normal sa existe si pareri diferite.
Eu va pup pe toate, fara exceptie si ma retrag pt. cateva zile, dar nu pt. ca nu as vrea sa stau cu voi, ci pt. ca sunt in toiul pregatirilor pt. botez...si sigur o sa-mi lipsiti.
Mai bag io un oki p'aci, ca nu scapati asa usor de mine!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Neata !!!

Andrei sta in mijlocul insulei sale de jucarii si din cand in cand mai gangureste si imi mai zambeste. S-a trezit pe la 7 langa mami si tati si se uita putin mirat:"ce i-a apucat si p-astia de-mi canta asa de dimineatava MULTI ANI TRAIASCA .....".

Mami a facut bunatati si le imparte cu darnicie prietenilor.
Asa ca dragele mele poftiti ca facem cinste.

Mii de multumiri pentru urari pentru: bianca, adyanna, iuli-ana, ancadragoman si cristina

o portie mare de tort o pastrez pentru ANK (ca i se face pofta ) - La multi ani pentru Raul - ce baiat mare ai ....

O cola pentru BB si Adina si cine mai pofteste ....
Un suc natural proaspat facut in casa pentru Cami.....
O cafeluta pentru Stefania...

Si va rugam sa intelegeti ca VREM SA FACETI PACE
Toata lumea trebuie sa se simta libera sa-si spuna parerea cand are ceva de zis.

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Roxxy, ms de raspuns! ma gandeam "sa ma lansez pe piata"...de munca..

Cristina si Radu Poze Radu

Mergi la inceput

Sunt fericita pentru ca maine vine sotiorul meu draga acasa si sper sa nu mai plece in nici o delegatie in urmatoarele 2 saptamani. Mi-e asa de dor de el.
De abia astept weekend-ul.
Fetelor, vroiam sa va intreb ceva. Eu am inlocuit deja o masa de lapte cu pireul de fructe. Acum Matei are 4 mese de lapte (sanatoase intre 150 si 210 ml). Problema e ca de 2 zile am introdus si pireul de legume iar Matei ar manca mult mai mult decat ii dau eu. Problema e ca daca ii dau cat cere, ar insemna sa renuntam la a doua masa de laptic. Oare nu e prea devreme sa ramanem doar cu 3 mese? Ce parere aveti?

Mergi la inceput