Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai daca vrei tinem legatura. Eu in toamna vreau sa revin la serviciu. Poate devenim colege .

quote:
Originally posted by cristi07

Roxxy, ms de raspuns! ma gandeam "sa ma lansez pe piata"...de munca..

Cristina si Radu Poze Radu

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Andrei ureaza si el LA MULTE LUNITE FERICITE ! frumusicai Ana Alexandra - felicitari mamico - si lui Bogdan Alexandru (bibirox) si Miruna Ioana (geany_bc).

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

As vrea si eu niste suc natural, daca se poate () si o bucatica mica de tort.

LA MULTI ANI!!! SA-TI TRAIASCA PUIUL!!!

quote:
Originally posted by anka.san

Neata !!!

Andrei sta in mijlocul insulei sale de jucarii si din cand in cand mai gangureste si imi mai zambeste. S-a trezit pe la 7 langa mami si tati si se uita putin mirat:"ce i-a apucat si p-astia de-mi canta asa de dimineatava MULTI ANI TRAIASCA .....".

Mami a facut bunatati si le imparte cu darnicie prietenilor.
Asa ca dragele mele poftiti ca facem cinste.

Mii de multumiri pentru urari pentru: bianca, adyanna, iuli-ana, ancadragoman si cristina

o portie mare de tort o pastrez pentru ANK (ca i se face pofta ) - La multi ani pentru Raul - ce baiat mare ai ....

O cola pentru BB si Adina si cine mai pofteste ....
Un suc natural proaspat facut in casa pentru Cami.....
O cafeluta pentru Stefania...

Si va rugam sa intelegeti ca VREM SA FACETI PACE
Toata lumea trebuie sa se simta libera sa-si spuna parerea cand are ceva de zis.

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Stefania, ma aliez cu Anca si te batem!
Te rog sa intelegi: nu superi pe nimeni, nu deranjezi pe nimeni!!!!!
Ancutz, daca vrei iti trimit aparatul! Eu nu stiu sa descarc poze.

MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA

pai vedeti ca nu intelegeti?

eu spuneam ca nu vreau ca forum e util doar daca nu devine ceva superficial
asa ca va rugam mult sa nu lasati sa devina ceva superficial ca atunci nu ar mai avea nici un sens.. asa numai de linguseli si de cafeaua mea puteti sa va lipsiti .. dar de sfaturi si pareri nu ...

nu lasati sa devina artificial
fetele au nevoie de asta nu de una care ca mine care se plange in contiuu care defapt nu-i lipseste nimic ..cred ca bataia in rest...
acum serios uneori cad ca toate voi (dealtfel)intr-o stare din asta dar probabil ca sunt singura care sunt in stare sa ma plang..sau am curajul..pt. ca pt. mine odata spusa cuiva problema ..eu ma descarc si ma simt mai bine sunt restul care ma interpreteaza gresit sau probabil ca gresesc persoanele..ar tb sa spun cuiva care e in stare sa ma inteleaga si sa sa ma ajute..dar datca nici psihologi nu m-a pot ajuta atunci cand cad in starile astea atunci cine..doar eu..

asa ca voi incerca fiu mai atenta si ma multumesc cu ce am..vorba aia ce-mi lipseste..nimic... sunt altii saracii care chiar sufera si nu au ce face nu-si pot rezolva problemele nici cu bani nici cu nimic..eu de ce m-as plange..am de toate... .

eu una cred ca e esential sa te multumesti cu ce ai ..caci altfel cazi in groapa in care am cazut eu... si care ma pandeste de fiecare data...
pt. ca vad doar nereusitele in viata nu si ceea ce am reusit sa fac..

voi lua o atitudine ca altfel nu se mai poate!

cam asta e ceea ce am vrut sa spun...

sper sa intelegeti!

va

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Pai daca vrei tinem legatura. Eu in toamna vreau sa revin la serviciu. Poate devenim colege .

quote:
Originally posted by cristi07

Roxxy, ms de raspuns! ma gandeam "sa ma lansez pe piata"...de munca..

si eu tot din toamna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Sigur Roxxy cum sa nu .... si am mai pregatit piure de fructe pentru bebelusii mari si laptic pentru cei mititei
Vrea cineva?

Eu zic Roxxy ca n-ar fi problema daca ii dai completare laptic dupa fiecare masa atat cat vrea el. Dar noi n-am trecut inca la diversificare asa ca e doar o parere neavizata

quote:

quote:

Neata !!!

Andrei sta in mijlocul insulei sale de jucarii si din cand in cand mai gangureste si imi mai zambeste. S-a trezit pe la 7 langa mami si tati si se uita putin mirat:"ce i-a apucat si p-astia de-mi canta asa de dimineatava MULTI ANI TRAIASCA .....".

Mii de multumiri pentru urari pentru: bianca, adyanna, iuli-ana, ancadragoman si cristina

o portie mare de tort o pastrez pentru ANK (ca i se face pofta ) - La multi ani pentru Raul - ce baiat mare ai ....

Toata lumea trebuie sa se simta libera sa-si spuna parerea cand are ceva de zis.

poze Andrei

poze Andrei

Mergi la inceput

Eu am nevoie de cafeaua ta (din care beau pe furis dimineata ) si de sfaturile tale. Daca vei citi postarile mele de luni, o sa vezi ca si eu nu am facut altceva decat sa ma plang la voi toata ziua. La tine starile alea neplacute sunt accentuate si de faptul ca esti singurica acolo (adica fara familie si prieteni). Oricum e clar ca toate am fost si suntem mai sensibile in urma nasterii. Chiar nu a trecut asa de mult timp de cand am nascut. Suntem mai obosite, nu mai avem libertatea aia cu care eram obisnuite de a face orice la orice ora.
Si apropo , eu nu ma multumesc doar cu ce am. Intotdeauna vreau mai mult.
Uite un mare de la mine si de la Matei pentru cele 2 Stefanii frumoase.

sunt restul care ma interpreteaza gresit sau probabil ca gresesc persoanele..ar tb sa spun cuiva care e in stare sa ma inteleaga si sa sa ma ajute..dar datca nici psihologi nu m-a pot ajuta atunci cand cad in starile astea atunci cine..doar eu..

asa ca voi incerca fiu mai atenta si ma multumesc cu ce am..vorba aia ce-mi lipseste..nimic... sunt altii saracii care chiar sufera si nu au ce face nu-si pot rezolva problemele nici cu bani nici cu nimic..eu de ce m-as plange..am de toate... .

eu una cred ca e esential sa te multumesti cu ce ai ..caci altfel cazi in groapa in care am cazut eu... si care ma pandeste de fiecare data...
pt. ca vad doar nereusitele in viata nu si ceea ce am reusit sa fac..

voi lua o atitudine ca altfel nu se mai poate!

cam asta e ceea ce am vrut sa spun...

sper sa intelegeti!

va

[/quote]

Mergi la inceput

Pai tocmai asta e problema, ca el nu mai vrea completare. El mananca o cantitate mare din pireul respectiv si nu mai are nevoie de completare (ca Iasmi a lui BB). El deja mananca la pireul de fructe un mar mare si dupa ce termina mai bea putina apa. Daca ii dau si legume cat vrea el, renunta si la a doua masa de lapte (adica la completare).

quote:

Sigur Roxxy cum sa nu .... si am mai pregatit piure de fructe pentru bebelusii mari si laptic pentru cei mititei
Vrea cineva?

Eu zic Roxxy ca n-ar fi problema daca ii dai completare laptic dupa fiecare masa atat cat vrea el. Dar noi n-am trecut inca la diversificare asa ca e doar o parere neavizata

quote:

quote:

Neata !!!

poze Andrei

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

roxxy, asta e si dilema mea cu Ana care nu prea mai mananca laptic ...toti imi spun sa-i dau mancare dar oare nu e prea devreme sa-i scot 2 mese laptic la 5 luni??

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

'Neata.
La multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi!

Stefania vreau sa intelegi ca nu e deloc vina ta si ca nu ai provocat tu nimic! Eu sunt mai "baba" si am inteles foarte bine starea ta...de fapt,am recunoscut-o si pt. ca am trait-o pe pielea mea. Doar ca eu am avut suportul moral necesar, in sensul ca am aici toate rudele, prietenii etc. si am depasit mai usor momentul, spre deosebire de tine care ai doar sotul si esti mai mereu singura...si ai trecut prin greutati mai mari in ultima perioada.
De aceea te rog sa nu mai crezi ca are cineva ceva cu tine...toate fetele de aici sunt bine intentionate, doar ca suntem destul de multe si e normal sa existe si pareri diferite.Eu va pup pe toate, fara exceptie si ma retrag pt. cateva zile, dar nu pt. ca nu as vrea sa stau cu voi, ci pt. ca sunt in toiul pregatirilor pt. botez...si sigur o sa-mi lipsiti.
Mai bag io un oki p'aci, ca nu scapati asa usor de mine!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

pai vezi ca n-ai inteles nimic?..cred ca mor neinteleasa...mai nou asta e problema mea acum ca nu ma intelege nimeni ..in ceea ce spun.

pai eu sunt pentru spusul parerilor ....dar cred ca tu ai citit fugitiv si nu ai inteles ce vreau sa spun ... oricum te inteleg esti ocupata ....

sa aveti parte de un botez asa cum va doriti stelutza sa fie cuminte si sa va distrati la maxim

Mergi la inceput