Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by popbianca
soacra mea ma tot atentioneaza cu premergatorul ca si ea l-a pus pe sotul devreme si acum e ok...dar teoriile s-au schimbat de atunci
acum tot are dureride spate dar nu cred ca se trage de la premergator, mai mult de la munca de birou,sedentara...toata ziua aplecat pe birou
pai eu zic ca daca tot stam cu copii acasa sa-i tinem noi de mananute ...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Mie dr mi-a zis ca nici de manute nu este recomandat ci sa o lasi i tarc si o sa plece ea singurica in picioare.
Acum de la teorie la practica stiti cum este ,eu o sa incep munca si parca o vad pe mama cum o plimba prin toata casa de manute
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
slimatei spune:
quote:eram prin prajma si eu si cami dar aparte vali se pare ca nu ne-a vazut nimeni...
Originally posted by anka.san
...
Stefania si Cami - ne e dor de voi
O zi minunata va doresc
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
mesajul meu era asta ieri dimineata la ora 8.20 la voi 7 la mine
quote:
Originally posted by slimatei
fetelor vad ca a luat-o lala inainte cu cafeaua..nu am citit decat ultimul mesaj mii de scuze..
lala multa sanatate a puiuti tai
azi sunt avem iar de umblat si nici nustiu cum o sa fac cred ca ne pierdem prin Roma , avem de invartit la prefectura si ambasada(pt certificat de nastere a micutei) si nu am fost niciodata cu masina doar cu mijloacele de transport, dar acum cu copil mic parca nu as vrea s-o taraim prin metrouri(cu curentul sau) si prin aglomeratia orasului cu toti microbii si toate nationalitatile adunate..mai stiu eu peste ce dau..haideti ca de dimineata tot trancanesc intr-una sa va mai umplu si voua capul cu prostiile mele ca saracul sot a zis ca are nevoie de o pauza
va pup si va doresc o zi placuta!
si mi-am adus aminte ca nu am urat lui vali draga de ea la multi ani sa ai parte de multa sanatate in primul rand si multa multa fericire!
si pt. ca zilele astea nu am fost prezenta vreau sa le urez tuturor puiutilor care au implinit lunitele
sa aiba tot ce-i mai bun in viata lor sa se bucure de ea alaturi de parinti lor dragi si nu in ultimul rand Sophia de(mihuta)
cred ca v-ati dat seama ca am incercat sa fac o floare nu prea mi-a reusit da' voi luati'o catare
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania![/b]
da' acum n'a sper sa nu deranjez iar pe cineva cu mesajul meu ....
Nasterea unei stele...numita Stefania!
popbianca spune:
ancadragoman,asa si la noi, ce ti-e si cu bunici astia...dar pe de alta parte si pe noi ne-au tinut de maini si nu avem nimic...nici eu nu am fost in premergator si nici de-a busilea nu prea m-am dus ca stand in patut ma ridicam in picioare si pe jos nu ma intindeam ca era frig
popbianca spune:
slimatei, nici o grija...nu deranjezi pe nimeni
ancadragoman spune:
Mai Stefania dar ce s-a intamplat de vb asa?
Nu te supara ca te intreb
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Anne_Ma spune:
Stefania, de ce nu incetezi? Daca se simte cineva deranjat, nu are decat sa ramana asa. Fiecare are libertatea de opinie, deci poate spune ce vrea. Ceilalti au 2 variante: sa o asculte sau nu. este simplu! Daca nu sunt de acord cu ce spui, trec mai departe.
Asa ca te rog sa nu-ti mai faci atatea probleme si sa ai grija de puiul tau! Iti dau un pupic sa-ti treaca. Ti-a trecut?
slimatei spune:
quote:
Originally posted by vali_delidequote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by vali_delide
Adina, se presupune ca premergatorul ii ajuta sa mearga mai devreme, iar parerile sunt impartite,unii spun ca face rau, altii nu... de aceea am zis ca eu prefer sa o las sa mearga singura, chiar daca mai tarziu.Stiu ca nu e o regula si ca unora dintre bebei le e bine in premergator.
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Stiu, Vali, personal sunt absolut contra, ca am auzit numai de rele, dar dupa discutiile din ultimul timp pe forum mi-e cam frica sa-mi zic parera prea vehement la teme din astea sensibile
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Ai dreptate, si eu ma abtin de multe ori sa-mi zic parerea ,mai ales ca nu am nici prea mare experienta.Si nu vreau sa creez,Doamne fereste,fara vreo intentie, vreo discutie aiurea.
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
tocmai voi fetelor...care imi sunteti asa de dragi stiti ca mesajul asta m-a ferit tare caci am fost singura care am avut ceva de comentat si nimeni nu a mai spus nimic pana acum (pana la mine (nimeni nu s-a mai suparat pana acum de parerile voastre)si asta pt. ca ma trezisem eu intr-o pasa proasta in ziua aceea ..stiti de depresia mea...
...dar poate si de data asta interpretez tot eu gresit..va rog sa ma scuzati dar se pare ca sunt numai un obstacol si fete. nu merita sa nu va ziceti parerile din cauza mea .. parerile sunt impartite
si sunt de acord cu petro trebuie sa spunem ceea ce gandim iar ceilalti daca nu vor sa accepte ..e doar problema lor...
pana la urma eu nustiu de unde v-ati luat pt. ca sunt sigura ca nu sunteti singurele care se feresc sa mai spuna doar ca voi ati avut curajul sa o spuneti... dat daca toate astea se intampla din cauza mea... va implor sa ma scuzati..stiti ca atunci eram bolnava nu numai fizic dar imi voi vedea de treaba mea...
pt. fetele au nevoie de voi si de parerile voastre ...
eu nu aduc nici o contributie...
asa ca va rog eu mult sa nu lasati sa devina ceva superficial pt. ca de asta am consider eu forum util daca ar fi doar ia o cafea sau mai stiu eu ce ce sens ar avea?ù
acum nustiu ce ati inteles din mesajul meu dar sper sa fi inteles ceea ce trebuie... reflectati va rog
va o zi buna!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
ancadragoman spune:
Stefania tu vrei cafteala?
Ana mai baga si tu niste poze cu Ioana
poze si filmulete
povestea nasterii
Victo spune:
pt mamicile care alapteaza..ieri de curiozitate, m-am pus si l-am cantarit pe fi-miu sa vad cat mai suge.caci acum cu papica completarea consta in principal in san, mai are doar 2 mese completare biberon, la 13 si inainte de culcare.
asa..si il cantaresc ..dupa 10 min de supt mancase 160 ml..iar dupa alte 15! mancase doar inca 20 ml..deci, concluzia mea..bine, mi-o formasem mai de mult..nu are rost sa stai cu copilul atarnat de san.isi ia cat ii trebuie in primele 10-15 minute.
bianca..cam, asa-i..mai nu mai stau locului copilasii astia..al meu se impinge in cap asa, pe spate..si asa inainteaza si se suceste el..problema mare e ca la noi e f aglomerat si nu am cum si unde sa il las pe jos., avem f multe lucruri, obiecte de mobilier..ufffff..stam inca cu socrii, apart nostru se face..ca melcul..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)