Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

imi cer scuze ca a a parut de 2 ori msj,nush ce are netu`...apar franturi din ce scriu...e aiurea...se transm msj inainte sa-l termin

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mai fetelor, de unde si pana unde s-a ajuns la cenzurarea exprimarii parerilor si trairilor personale? Din partea mea puteti scrie ce doriti,exista chiar si sectiune speciala pt. cine nu ajunge spatiul de aici.Si pentru ca ma simt "arhi-implicata" in scandalul Stefania, mai spun o data ce m-a deranjat si dupa tac (AncaD, iti scriu rezumatul faptelor in acceptiunea mea"):

1.slimatei
Trimis la: - 09/04/2008 : 09:36:37

haideti ca eu tot n-am reusit sa recopar din urma promit ca o fac...
fetelor ce vroiam sa va intreb.. e posibil ca si acum dupa atata timp eu inca sa mai sufar ...off iar am facut ragadi si mastita..si ..nu mai pot sincer.. cum va spuneam azi stau un pic mai bine.. dar daca continuii in felul asta eu nustiu ce sa fac cu durere de inima cred ca renunt la alaptat..sincer eu incer din rasputeri dar numai rezist ..simt ca ma lasa puterile... in doua sapt am facut mastita de 2 ori... si acum mi-au aparut din nou ragadi ... ustura de-mi vine sa fac pe mine cand trage pitica si nu numai dar cand mai si trage...ori oi fi uitat eu cum e intr-o luna jum..
mai ales ca acum se mai si joaca cu sanul..si a prins prostul obicei de-al intintinde... se uita in jur..cu tzatza in gura dar nu o lasa..ci o intinde dupa privire cu totul(parca ar fi de guma) se inpinge in talpici..si- o scoate din gura..si daca e inflaamata nu va zic cde dureri... eu ca tratament nu am facut nimic..ca nu am cum sa ajung la medic si fara sa ma vada nu-mi da nimic..si nici antibiotice nu pot lua fara reteta...asa ca singura chestie care am facut-o a fost o baie fierbinte vreo 3 paracetamol si stat la caldura si dormit intr-una... dar simt ca nu mai pot..nustiu daca ma intelegeti...

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

2. mariussimiuc

Trimis la: - 09/04/2008 : 19:57:13
quote:
Originally posted by slimatei
dar simt ca nu mai pot..nustiu daca ma intelegeti...

Eu te inteleg,dar numai tu iti stii limitele.
Eu una n-as renunta la alaptat,dar na...nu fiecare gandeste ca mine...As incerca mai degraba sa schimb ceva in programul de papa,sa nu mai fie chiar la cerere,ci dupa un anumit interval de timp pe care-l negociezi cu broscuta. Macar pana iti revii un pic cu sanii.Si...in momentul cand incepe sa traga de san ca de guma,ii spui clar si raspicat NU! si ii scoti sanul din gurita (bagi degetul aratator in coltul gurii pentru a "devida" gurita si pentru a scoate sanul cu usurinta).Fii sigura ca dupa alte cateva incercari va intelege.
De unde stii ca e mastita? Poate e doar un "preaplin" in sani si de asta sunt durerosi.Nu ai pompa sa scoti surplusul?

3. slimatei

Trimis la: - 13/04/2008 : 09:27:20
neata....haideti ca printr-o criza de nervi de-a mea si print-o alta de maraiala de-a lu fiimea mai intru si eu...sa va dau cefeaua ..nu de alta dar parca nu-mi vine sa va las fara ea..si asa cred ca va lipsit zilele astea...

va pe toate ca-mi sunteti tare dragi.. si multumesc tuturor de sutinere si de ganduri bune...va multumesc tuturor care m-au inteles si m-au ajutat cu o vorba buna.. spuneam ca ma suparasem si nu am mai intrat ... pt. ca mi se paruse la un momentat ca cineva ma acuzase sau mi s-a parut doar ca-mi spune ca nu as sti ce e aia mastita sau durere(nustiu cine si nici nu vreau sa stiu) si nu vroiam sa replic aiurea..si stiti ca eu sunt o pacifista nu-mi place sa a cert..dar daca ar sti acea persoana in ce stadiu stateam .. eram disperata si cu durerile de atunci plus ca nervii s-au adunat de la mai multe ... nustiu cum sa va explic.. uneori e dura viata asta desi pare atat de simpla... adina tu esti mereu o dulce nu meriti decat respectul si admiratia mea... ma bucur ca esti printre noi si ne ajuti intotdeauna cu o vorba buna

si daca tot ai intrebat ... sa spun ca in ciuda faptului ca stau cum stau... sincer stau aiurea cu nervi sunt la pamant.. si desi nu am un motiv anume... e asta cel mai ciudat
o fi vreun stadiu mai avanst de depresie..dar de la ce m-am luat nustiu... nu-mi lipseste nimic si totusi imi lipseste tot...

mi-e o mila de fetitul meu ..nu merita asa o mama... desi fata de ea nu mi-am schimbat atitudinea cu nimic si nici nu stie ce e in sufletul meu.. pe ea inca nu am alternat-o ca doar pt ea sunt la fel.. ea nu ma simte dar nici eu nu ma dau pe fata.. ea e unica ce ma calmeaza... atat cat sunt cu ea ma fortez sa fiu mamica ei si atat cand ies din camera sunt nevrotica

sincer am nevoie de o pauza... de o vacanza de mine si de sotz..si chiar daca vom fi in trei dar macar suntem impreuna.. cred ca se trage si de la faptul ca sunt mereu singura ..urat afara...nu am cu cine sa ma descarc.. am impresia ca sunt neinteleasa , nebagata in seama.. si poate ca mastita se trage si de la asta(de la stres) dar si de la faptul ca stefy are momente cand e mereu cocotzata pe san si ma face sa produc mult si dupa papa putin... nustiu de ce nu se regleaza odata.. si de ce sunt hopurile astea ....

si ca sa termin cu smiorcaielile..am zis ca nu mai scriu romane da' nu ma pot abtine domle'

fizic stau mai bine ... momentan i-au iar antibiotic..pt. mastita.. pediatra ma sfatuieste sa renunt la alaptat ..sau sa introduc lapte artificial pt a lasa un timp intre mese stefaniei ..dar eu ma incapatanez sa nu.. pai daca eu am f. mult de ce tb sa renunt la el frate ca eu asta nu inteleg..daca n-as avea as mai zice... dar am Slava Domnului...cum sa renuntz..

desi mult mai usor mi-ar fi.. cred ca si psihic mi-as reveni
-as putea sa fac gimnastica din nou..
si as slabi
-as putea sa o las cu ta'su si eu sa-mi prind o pauza binemeritata...
- as putea face multe de care eu acum ma simt legata de maini si picioare

dar cum as putea renuntza... cand ma simt asa de implinita cand o vad cum papa la sanul meu
ea e asa de fericita..cum se bataie si se infoie s
e maraie si-l prinde intre manutle ei ca si cum ar spune..asta e al meu sa nu mi-l ei..
o vad cum e bucuroasa cand dezvelesc sanul..cum il vede asa cei stralucesc ochii..
si chiar daca trebuie sa trag ce trag ..ma simt tare rasplatita.. chiar daca va dura pana imi voi reveni fizic...stiu ca merita puiutul meu...
haideti ca mi-au dat lacrimile.. ma duc ss fac o baie sper sa nu se trezeasca si macar sa mai stea si ta's o ora cu ea...

va pup o duminica placuta!

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania! "

Da,mi s-a parut nedrept ca dupa ce Miha si toate fetele i-au adresat Stefaniei mesaje de incurajare si cu parerile lor personale, Stefania sa acuze (asa am inteles eu,specific) ca i-a fost provocata suferinta psihica prin mesajul Mihai. Asta a fost tot, oi fi eu mai neintelegatoare la substrat si iau totul ad-literam (ca de, sunt inginer daca tot vorbeati de meserii...).
Asta a fost tot Stefania,chiar nu ma deranja ca incerci sa te descarci aici, ca atare chiar iti citeam mesajele si imi dadeam si eu cu parerea.

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, nu va suparati pe mine, dar eu cred ca e cazul sa incheiem o data pt totdeauna toata discutia legata de Stefania. Ea a recunoscut ca trecea printr-un moment f greu si ca a acuzat pe nedrept. Haideti sa trecem mai departe ca niste prietene bune ce suntem si sa vorbim numai despre lucruri care ne aduc zambetul pe buze.
De asemenea, eu cred ca e cazul sa uitam si sa nu mai amintim nici despre subiectul ''olita''.

Sper sa nu va deranjeze acest mesaj al meu.
Va pup pe toate .

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Offff...
Cami, dar chiar scrisese Stefania ca i se pare si nu este sigura, deci in favoarea obiectivitatii eu zic ca nu a vrut sa acuze pe nimeni. Si s-a explicat, eu zau ca n-am avut impresia ca vrea sa acuze pe cineva.

Si Roxxy, stiu ca tu ai cele mai bune intentii, dar asta e ceva care pe mine personal ma scoate din sarite, cand imi zice cineva ca nu mai am voie sa scriu de o tema anume, pur si simplu am impresia ca mi se baga pumnul in gura. Stii ca nu o spun cu rautate, ca-mi esti draga, dar tocmai din cauza mesajelor de genul asta am impresia ca mai bine nu ating in general niste teme despre care stiu ca sunt sensibile, si strang din dinti decat sa-mi zic parerea...
Poate nici asta nu trebuia sa zic, pentru ca stiu ca tu doresti armonie si sa ne simtim bine, si te inteleg, si eu imi doresc asta si cred ca ne simtim toate bine, insa mai ales daca avem posibilitatea sa clarificam si sa spunem ce avem pe suflet, intr-un ton politicos, frumos, si ca parere personala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna fetelor.
La multi ani sarbatoritilor.

Am fost azi la medic cu faringita noastra si continuam tratamentul pana sambata. Ne-a chemat la vaccinul de 4 luni marti. Nu e cam repede dupa tratament? Sau n-are nici o legatura?

A zis medicul sa incep saptamana viitoare cu piure de legume,cartof, morcov, pastranc, patrunjel, ceapa, gulie, rosie si a mai zis de am si uitat. L-am intrebat de 2 ori daca sa le pun toate deodata si a zis ca da, dar puireul sa-l fac doar din morcov, patrunjel si cartof. A zis fara cereale, desi noi papam deja. Pai cum imi dau eu seama dc face vreo reactie, la ce anume, daca ala mi-a zis sa introduc atatea alimente?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA CAT MAI MULTE LUNITE!

Raul de Ank
Bogdan Alexandru de Bibirox
Miruna Ioana de geany_bc
Andrei Radu de Ank.san
Ana Alexandra de Oana

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Suflet de Inger...si mie mi-a zis tot asa dr, insa eu le-am introdus treptat...mai inati zeama chioara, apoi doar morcov, apoi morcov cu pastranac, acum am ajuns la morcov+pastarnac+cartof. Urmeaza dovlecelul peste cateva zile.
Insa noi nu mancam prea mult...max 10 lingurite...ca ori vomita ori incepe si urla si nu mai vrea. Asa ca mai completam cu san.

In legatura cu Stefania...eu am inteles-o pentru ca si eu am trecut prin stari de deprimare si chiar am scris si pe aici sau poate o perioada n-am scris tocmai pentru ca "aveam impresia" ca sunt luata peste picior sau nu imi convenea vreu ton...insa eu prefer sa imi vad de treaba si sa nu mai zic nimic tocmai de frica sa nu gresesc si intentia fetelor sa fi fost cu totul alta. Cred ca asa s-a intamplat si cu ea, numai ca ea zice ce are pe suflet, e mai deschisa si in felul asta se descarca.
Stiu ca sunt si alte forumuri,"specializate" pentru depresia post partum, insa eu prefer sa scriu aici ca ne cunoastem de mai mult timp si am impresia ca sunt inteleasa mai bine decat sa isi dea cu parerea alte fete care nu ma cunosc. Banuiesc ca si Stef se simte tot cam asa in privinta asta...nu stiu...

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine zilele trecute cand ma simteam foarte singura...acu e sotul acasa si e muult mai bine.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Urez si eu La multi ani!

Raul de Ank
Bogdan Alexandru de Bibirox
Miruna Ioana de geany_bc
Andrei Radu de Ank.san
Ana Alexandra de Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Ms de raspuns. Asa ma gandeam sa fac si eu, dar tare ma mai deruteaza medicul asta, e cam aiurit, ba zice una, ba aktlta. A utiat ca mi-a zis de cereale tot el.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SufletDInger

Ms de raspuns. Asa ma gandeam sa fac si eu, dar tare ma mai deruteaza medicul asta, e cam aiurit, ba zice una, ba aktlta. A utiat ca mi-a zis de cereale tot el.

In multe privinte, inclusiv cu diversificarea, eu m-am inspirat de la fete, nu m-am luat dupa dr

Mergi la inceput