Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

mai... da ce se intampla cu bebei...pai atatia in greva foamei ??

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna ziua mamici si pitici! aaaaa si burtici!

eu cred ca o iau razna; cand sa spun si eu ca papam bine, ca suntem ok - s-a intamplat ca azi la 11 cand papa fructe a vomat iar cu jet pe nasuc si gurita, iar nu mai putea sa respire, am aspirat-o cu batista(ce m-as fi facut fara ea?), oricum nu cu mare rezultat si fugi la spital ca tot nu respira bine; au aspirat-o si acolo si a consultat-o dr - iar rosu in gat, iar tantum, paracetamol, m-am saturat de medicamente; a luat de la sotu care nu se trateaza cand trebuie si acum sa sufere ea, mititica; nici nu va pot spune cat de speriata era si acasa ca nu putea respira, se uita dupa mine cu ochii in lacrimi, si la spital s-a speriat; mie si acum imi tremura picioarele; am ajuns acasa, i-am dat 130 laptic si a atipit un pic; nu mai vreau sa verse asa! ...si mi-a confirmat dr si gingia inflamata, la naiba, parca eu nu o vad ca e inflamata de o luna si o tot chinuie, ei nu ii iese dintele decat dupa mult chin; of, nu mai vreau!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by Sorina7

Buna,

am o rugaminte, am reusit sa fac rost si eu de Rotarix, la noi este ceva nou in oras, va rog sa imi spuneti ce v-0a zis doctorul despre administrarea lui, cand si cum, ce trebuie facut in ziua respectiva, atentionari speciale.

va multumesc anticipat.

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

Noi am facut Rotarix-ul saptamana trecuta. Singura chestie e sa nu dea afara atunci, si sa nu regurgiteze 1 ora - 2 dupa. Si cei care o schimba de kk trebuie sa se spele foarte bine pe maini dupa, deoarece se elimina virusul viu atenuat cam intr-o saptamana. Scrie si pe prospect asta.
Eu i-am dat sa manance aprox la o ora dupa vaccin. Atunci era ora ei de masa.
Nu a avut nici o reactie adversa. A fost totul ok.

Bafta si la voi!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bianca ai nascut in Tm cu Grig.? Cu programul, noi papam la program ca asa vor manaca de acum inainte ... ca n-am cum sa stau dupa fiecare cand vrea papa. Tu sti ceva centre de spa la Mako sau Gyula in afara de strand?
ellis si Elena tot la masa de fructe a vomitat de 2 ori.. aspirata, dar a trecut fara spital... prin urmare masa e portionata, chiar daca ii place ... am introdus si biscuitele ca sa ma ia din acidul fructelor...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI, eu cred ca de la mucii din gat a vomat; ea mananca max 40 ml fructe, azi papase 60(degeaba) si ii pusesem praf de cereale ca sa ia aciditatea.

SORINA, nu ii da sa pape imediat dupa vaccin si asa e cu kk - sa te speli f bine.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ellis, imi pare rau...dar daca a mancat 130 ml si acum doarme oricum e bine, se odihneste
mai mult nu pot sa spun pt. a mea nu a varsat niciodata
Pussi, da, asa am nascut...nu stiu de nici un spa dar ma voi interesa ca am niste fini care au ag. de turism
acum plecam la dr.

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by ellis

buna ziua mamici si pitici! aaaaa si burtici!

eu cred ca o iau razna; cand sa spun si eu ca papam bine, ca suntem ok - s-a intamplat ca azi la 11 cand papa fructe a vomat iar cu jet pe nasuc si gurita, iar nu mai putea sa respire, am aspirat-o cu batista(ce m-as fi facut fara ea?), oricum nu cu mare rezultat si fugi la spital ca tot nu respira bine; au aspirat-o si acolo si a consultat-o dr - iar rosu in gat, iar tantum, paracetamol, m-am saturat de medicamente; a luat de la sotu care nu se trateaza cand trebuie si acum sa sufere ea, mititica; nici nu va pot spune cat de speriata era si acasa ca nu putea respira, se uita dupa mine cu ochii in lacrimi, si la spital s-a speriat; mie si acum imi tremura picioarele; am ajuns acasa, i-am dat 130 laptic si a atipit un pic; nu mai vreau sa verse asa! ...si mi-a confirmat dr si gingia inflamata, la naiba, parca eu nu o vad ca e inflamata de o luna si o tot chinuie, ei nu ii iese dintele decat dupa mult chin; of, nu mai vreau!

POVESTEA NASTERII

imi pare rau ca treceti prin situatia asta
acum ceva timp...am trecut si noi printr-o situatie asemanatoare....eram f. cunoscuti la spital (la camera de garda)...
Sanatate multa Alessiei!Aveti grija de voi!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

La multi ani,sarbatoritilor de azi!!!!!

La cat mai multe lunitze inainte!!!!!

Ank, cum te simti?

Mergi la inceput

La multi ani,sarbatoritilor de azi!!!!
La cat mai multe lunitze inainte!!!

Ank,cum te simti?ai inceput sa ai stari specifice gravidantei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!

RAUL la implinirea a jumatate de an !!!

Bogdan Alexandru
Miruna Ioana

Andrei Radu
Ana Alexandra

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput