Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
pussi spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Nici eu nu sunt pentru premergator. Nici pentru hamul acela care sustine copilul. Cred ca invata mult mai sanatos cand trebuie sa se bazeze pe fortele proprii.
Maria inca nu s-a intors de pe burtica pe spate, dar isi tine foarte bine si sus ridicat funduletul cand e pe burtica. :)) Ma astept sa inceapa sa misune prin casa. (Glumesc, evident; constat ca noi suntem mai codasi.:) )
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
nici ale mele nu se rostogolesc ... si nici nu cred ca o vor face prea repede de pe burta pe spate, mai curand invers.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
Pussi stai linistita ca ... raul s-a intors odata si atunci cred ca accidental... de atunci ... deloc.Dar nu e o problema.. este chiar un subiect la Parintii intreaba despre lucrul asta.. sunt copii care nu s-au intors deloc pana sa mearga.. Tepeneu mi-a zis si el ca nu e nici o problema nici fizic nici neuro..doar sa il stimulez..
Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito
anka.san spune:
Lala, imi pare tare rau ca ai probleme cu piciul. Nici Andrei al meu nu mananca grozav de luni incoace. Eu nu-l mai cantaresc ca incepusem sa ma enervez cand vedem 60 ml, 85ml....Vrea sa manance des, dar suge putin 5-10 min si apoi se joaca, rade la mine sau adoarme...
Seara si noaptea e mai cuminte dar ziua parca nu mai are chef sau a intrat in greva foamei .....ufff...
Asa ca te inteleg. Eu nu ma plang prea tare ca asa eram si eu cand eram mica (imi amintesc perfect ). Incearca sa nu-l fortezi sa manance ca mai rau se incapataneaza, stiu din experienta personala.
Ce ma enerveaza cel mai tare e ca o sa mergem sambata la vaccin si parca vad ca o sa insiste pediatra sa-i dau lapte praf desi eu am destul .....
Sanatate multa si lui Bogdanel - sa se faca bine !
Multumim Adina de urari si
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
Sorina7 spune:
Buna,
am o rugaminte, am reusit sa fac rost si eu de Rotarix, la noi este ceva nou in oras, va rog sa imi spuneti ce v-0a zis doctorul despre administrarea lui, cand si cum, ce trebuie facut in ziua respectiva, atentionari speciale.
va multumesc anticipat.
pussi spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Pai tocmai asta e problema, ca el nu mai vrea completare. El mananca o cantitate mare din pireul respectiv si nu mai are nevoie de completare (ca Iasmi a lui BB). El deja mananca la pireul de fructe un mar mare si dupa ce termina mai bea putina apa. Daca ii dau si legume cat vrea el, renunta si la a doua masa de lapte (adica la completare).quote:
Originally posted by anka.san
Sigur Roxxy cum sa nu .... si am mai pregatit piure de fructe pentru bebelusii mari si laptic pentru cei mititei
Vrea cineva?
Eu zic Roxxy ca n-ar fi problema daca ii dai completare laptic dupa fiecare masa atat cat vrea el. Dar noi n-am trecut inca la diversificare asa ca e doar o parere neavizataquote:
Originally posted by Roxxy80
As vrea si eu niste suc natural, daca se poate () si o bucatica mica de tort.
LA MULTI ANI!!! SA-TI TRAIASCA PUIUL!!!quote:
Originally posted by anka.san
Neata !!!
Andrei sta in mijlocul insulei sale de jucarii si din cand in cand mai gangureste si imi mai zambeste. S-a trezit pe la 7 langa mami si tati si se uita putin mirat:"ce i-a apucat si p-astia de-mi canta asa de dimineatava MULTI ANI TRAIASCA .....".
Mami a facut bunatati si le imparte cu darnicie prietenilor.
Asa ca dragele mele poftiti ca facem cinste.
Mii de multumiri pentru urari pentru: bianca, adyanna, iuli-ana, ancadragoman si cristina
o portie mare de tort o pastrez pentru ANK (ca i se face pofta ) - La multi ani pentru Raul - ce baiat mare ai ....
O cola pentru BB si Adina si cine mai pofteste ....
Un suc natural proaspat facut in casa pentru Cami.....
O cafeluta pentru Stefania...
Si va rugam sa intelegeti ca VREM SA FACETI PACE
Toata lumea trebuie sa se simta libera sa-si spuna parerea cand are ceva de zis.
poze Andrei
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
poze Andrei
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
nici ale mele nu vor completare, si acum avem 2 mese de lapte si 3 de mancare. De mancat mananca portionat mancarea solida, ca daca le dau cat vor ele papa de vomita in final.
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
LA MULTI ANI LUI RAULITO PT. PRIMA JUMATATE DE ANISOR!
MIHUTA felicitari pt. primul MAMA!
si acum incep eu dupa ce am citit tot capitolul asta si sunt in totala dilema, nu stiu daca are cineva rabdare sa-mi raspunda, dar ii multumesc anticipat. Care e diferenta intre : rotobil, premergator si "ajutorul de umblat". Probabil s-a mai discutat si n-am prins eu... dar daca m-ar lamuri si pe mine cineva si cu poze as fi incantata. Si eventual si niste pareri pro si contra. Sper sa nu va deranjez....
Cu papa... as vrea sa va zic cat papam noi .. sa vad ce parere aveti mai ales la cantitati, dar sa nu uitati ca suntem micute..5.800 gr.
ora 6-7 : 150-190 lapte
ora 10: 80-100 piure de fructe amestecat cu cereale sau biscuiti + 40 suc de fructe
ora 14: 60-80 piure legume+40 ml supa de pe ele
ora 18: 110 cereale
ora 22: 110-150 lapte
va pupic si vorbim
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
popbianca spune:
pussi, sa inteleg ca tustele tale mai beau lapte dimineata si seara??
si Ana e mai mare ca ele (cu4 zile,nascute la acelasi spital si cu acelasi dr)....imi faceam griji ca sa ii scot 2 mese de lapte...
azi ma mai duc la un dr. cu Ana si voi cere si parerea lui ref. la lapte versus mancare
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Lala_D spune:
Adina si Anka multumesc
Anka la multi ani tizului
Adina, ziua e jale cu papa. Mananca maxim 100 ml la masa cam la 4 ore.
Per total nu prea depasim 600 ml / 24 de ore. Cam 550 ml este media. De aceea si pune dor o suta de gr la aproape 2 saptamani.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ancadragoman spune:
Nici Maria nu prea mai bea lapte si nu stiu ce sa ma fac cu ea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
popbianca spune:
pussi, eu cred ca e foarte bine
mi-as dori si eu asa un program de masa si aceste cantitati mai ales,dar la noi treaba e mai nasoala
de ex azi a mancat la 8,30 -70 ml lapte(avand in vedere ca ieri la 23 a avut ultima masa de 150ml obligat ,in 2 reprize)
13,00-60gr. mere+orez
Adinag, nu cred ca e de la antibiotic pt. nici ieri sau alaltaieri nu a mancat mai bine
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia