Inseminare (25)
Raspunsuri - Pagina 8

felix76 spune:
Of Mari, imi pare rau! Te rog, nu te demoraliza! Hai sus, azi e prima zi dintr-o noua speranta!
Pup fetele, va urez "Sarbatori fericite"! Sa va aduca iepurila liniutele mult dorite!
Felix

Idaira spune:
quote:
Originally posted by mari_lolutza
Mie iepurasul mi-a adus rusii de azi-noapte. O sa incep iar stimularea de simbata si sper in continuare sa am noroc. Nu stiu cit o sa mai rezist. Pupici tuturor fetelor si mii de multumiri pentru sustinere.
mari_lolutza
Of...Nu dezarma,iubita!!!! Alimenteaza-te cu ideea ca tre sa fie bine odata si odata si fa tot ce-ti sta in putinta pt urmatoarea! Hai nu te lasa!!!!!
Cautind o bucatica de viata

iaura21 spune:
magdita ,florela mersi pt. incurajari
florela spune-ne cum a fost la monitorizare , ti-au crescut aia micii?
eu am avut ieri ovulatie (dupa test )si desi nu ma iau dupa TB azi dimi. am avut 37,1 iar ieri si alaltaieri36,7, sper sa fie de bine
magdita doamne ajuta sa fie bine
marinu fi trista ca vine soarele si pe strada ta
pup toate fetele care vor
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

florela30 spune:
buna, fetelor. Vestile sunt bune:deci, ziua 12 endometru 9,5mm( f bine a zis domn' doctor)iar pe ovarul drept se vede o frumusheatza de folicul, rotunjor, de 19,8 mm si ar mai fi unul tot pe acolo ca dimensiuni dar dr. a zis ca nu ar avea un tonus asa bun ca celalalt.concluzia domnului doctor a fost: "bravo! e foarte bine ". Asa ca va dati seama ca m-am umplut de optimism , am visat aseara inseminarea, parca as vrea sa treaca timpul mai repede. Ma rog din tot sufletul sa se lase cu bebic!
voi cum mai stati cu moralul?

florela30 spune:
magtdita sa intri si sa ne spui rezultatul analizei. ne rugam ptr tine si iti tinem pumnii!

magdita spune:
Fetele mele,
Din pacate nu am reusit sa fac testul de sange azi pentru ca imi dadeau rezultatul de-abia luni, 05 mai. Asa ca era tardiv. Pana atunci, aflu oricum daca sunt sau nu . Mi-am luat azi un test de sarcina Sure Check, in cazul in care imi intarzie cateva zile, il fac. Insa am toate simptomele de cm, cu dureri de spate & co. Stiu ca seamana fff mult simptomele, asa ca stau cumintica si astept. Cum o vrea Bunul Dumnezeu
. Daca vrea sa imi dea acest dar minunat acum , este mai mult decat binevenit. Daca nu acum, cu siguranta intr-o buna zi il voi primi. Nu voi renunta niciodata sa lupt pentru acest vis.
Va pup pe toate, va imbratisez cu multa caldura si va doresc ca Lumina Sfintei Invieri sa va aduca bucurie, iubire si o minune care sa va schimbe viata in cel mai frumos mod posibil.
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI !
Doamne ajuta tuturor !
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

anaconda2 spune:
Fetelor , voi fi directa ...
Astazi , in a 12 a zi de la IA , am facut 2 teste , si ambele au a 2 a liniuta , pala , dar clara...
Le-am facut prea devreme ?
Marti voi face bhcg .
Va pup .
PASTE FERICIT !
http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm

ioana_p76 spune:
Anaconda, eu cred ca este sarcina! pentru ca daca esti in z12 de la IA, inseamna ca de la pregnyl au trecut 14 zile, timp in care s-a eliminat din organism.
Ma bucur mult pentru tine! Si te astept cu un rezultat bun la bHCG!
Ioana -the new me! animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

LunaNueva spune:
Anaconda, nu ti-am zis eu ca am incredere ca totul o sa iasa bine? Sa fie intr-un ceas bun!!!

florela30 spune:
buna. anaconda, ce veste buna ne dai. Si eu cred ca este sarcina. Multa bafta si un paste fericit!
eu ieri am trecut prin niste stari...sa va explic: a inceput sa ma intepe ovarul drept si a tinut-o asa timp de cateva ore ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca as putea ovula chiar atunci. am intrat un pic in panica ptr ca inseminarea o fac abia maine dimineata.l-am trimis pe sotziorul meu sa-mi ia un test de ovulatie. buuuunnn. l-am facut si a iesit pozitiv: deci urma sa ovulez. injectia cu pregnyl inca nu o facusem asa ca l-am sunat pe dr care mi-a spus ca nu se schimba nimic in programul nostru. pe moment m-am linistit, am fost mi-am facut pregnylul, dar pe seara m-au luat gandurile iar. daca eu ovulez acum si pierd momentul? asa ca sotul meu mi-a propus sa ptr ca dupa aceea daca nu iese nimic luna asta o sa ne gandim mereu ca am ratat momentul. ceea ce am si facut. nu stiu cat de inteleapta a fost decizia noastra, sper ca pana maine sa se refaca
si sa fie bine. hai ca v-am zapacit cred.