Inseminare (25)
Raspunsuri - Pagina 7

magdita spune:
Lunanueva, tinem pumnii, sa vii cu vesti bune II. La fel, Mari
si Anaconda
Doamne ajuta
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

iaura21 spune:
buna fetelor si la multi ani celor ce isi serbeaza ziua numelui
am venit de la IA nr. 2, am sangerat putin pt. ca nu mi s-a deschis prea bine colul dar a fost bine si rapid, auzeam pe cineva afara (in timp ce stateam pe masa) intreband cum e , dak doare ca la hsg si nu stiam cum sa-i spun sa nu-si fak probleme ca e "floare la ureche"
luna asta am decis singura fara sa-i spun dr. sa nu iau duphaston, sper sa fie ok mai ales ca am progesteronul in limite crescute nu sub valoarea normalala toata lumea , sa va aduk
tot ce va doriti
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

florela30 spune:
buna, fetelor.
iaura21, Doamne ajuta sa fie bine de data asta si peste 14 zile sa ne dai vestea cea mare. fetele care asteapta rezultatele, va urez asteptare usoara !

felix76 spune:
Anaconda, sus moralul, se poate! Daca e bebi si tu ii faci rau cu gandurile negative?! Iepurila, Iepurila, daca nu-i aduci Anacondei nimic te trag de urechiuse si de codita!
Uite, scot sustinerea pentru tine, pentru Magdita si pentru Mari:
Iaura, ma bucur ca a fost usurel. Si eu am sangerat putin pt ca am avut spasm al colului, ce-o mai fi si ala??? A trebuit Doc sa il prinda cu pensa ca sa stea locului...
mari_lolutza, fuguta la un bHCG, iti spune rapid daca esti gravi sau nu...
Leonardo, sa fie a doua cu noroc. Nici la mine prima n-a reusit dar nu-i problema, o luam cu incredere de la capat. Eu sunt in ziua 3, de sambata incep iar stimularea. De data asta mi-am luat ovamit, aceeasi marie cu alta palarie. Si o sa imi mai iau azi oestrogel pentru endometrul meu pitic sa il fac urias pentru implantarea puiului!
Va pup,
Felix

mari_lolutza spune:
Mie iepurasul mi-a adus rusii de azi-noapte. O sa incep iar stimularea de simbata si sper in continuare sa am noroc. Nu stiu cit o sa mai rezist. Pupici tuturor fetelor si mii de multumiri pentru sustinere.

ioana_p76 spune:
Marilolutza imi pare tare rau..dar ma bucur ca nu renunti, iti doresc din suflet ca data viitoare sa fie cu noroc! Te
Mult succes tuturor fetelor!
Ioana -the new me! animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

florela30 spune:
mari_lolutza, imi pare rau ca au dat buzna rushii peste tine! O sa fie bine pana la urma, totul e sa nu cedam si sa nu ne pierdem speranta ca Dumnezeu ne va asculta rugamintile!
Eu azi merg la a doua monitorizare, ziua 12. parca nu mai am rabdare, as vrea sa treaca timpul mai repede si sa fac inseminarea. cred ca de la stimulare ma simt un pic balonata si ma inteapa usor ovarele.va pup pe toate.

magdita spune:
Mari, imi pare rau !
Fii increzatoare in continuare si optimista ! Stiu ca e greu, insa doar asa vom reusi ! Pup fata trista
Feli, mersi pentru galerie, esti o dulce ca intotdeauna ! Maine dimineata voi merge la laborator sa imi fac beta hcg, iar maine seara intru pe DC si va comunic. Ce-o fi , o fi !
Pana la urma, prin perseverenta, toate ne vom tine copilasii in brate ! Asa sa ne ajute Dumnezeu !
Cu Bunul Dumnezeu inainte
Vine cu
magdita

magdita spune:
Iaura, sa fie intr-un ceas bun IA nr.2, iar peste doua saptamani sa vii cu II.
Florela, bafta multa, iti tinem pumnii si sa vii cu vesti bune !
Vine cu
magdita