Inseminare (25)
Raspunsuri - Pagina 11

felix76 spune:
Buna fetelor,
Bine ati venit celor noi, sa vi se implineasca visul cat mai repede!
Coccinella, nu te panica daca nu iti vezi mesajele in timp util. Primele 10 sunt moderate si abia apoi postate pe forum...
Anaconda, inca odata iti urez sarcina usoara! Poate temperatura mai ridicata este datorita bebelui. Am mai citit pe forum despre fete care si-au "clocit" puii si n-a fost raceala... Daca tot nu scade febra, suna-l pe Tutu si spune-i care e problema. El te va indruma cel mai bine!
Eu voi face inseminare din nou, incep monitorizarile pe 1 mai. Data trecuta am avut endometrul subtire, numai 5,5 mm. De data asta stimularea o fac cu ova-mit, din cate am citit ar fi mai bun decat clostilbegyt-ul desi au aceeasi substanta activa. Vom vedea care va fi evolutia. Poate data asta va fi cu ochi!
Pup,
Felix

magdita spune:
Buna fetele,
Mi-a venit cm vineri seara, deci la mine prima IA nereusita. Asta este, mergem inainte, alta cale nu exista. Deocamdata nu mi-am facut un plan de bataie. Cert este ca nu mai pot face IA deocamdata pentru ca nu mai pot pleca de la serviciu. Stiti prea bine ca am stat 2 saptamani in Bucuresti, asteptand sa imi creasca foliculii. Asa sunt eu de fel,mai ghinionista, pentru orice lucru pe care il realizez trebuie sa lupt mult, nu mi-a picat nimic niciodata fara munca multa. Asta e. Nu vreau sa imi pierd speranta, cu siguranta voi reusi sa fac un copil, nu accept alta varianta ! Acum, nu stiu cand se va intampla, dar de intamplat, cu siguranta se va intampla !
Anaconda, tin pumnii pentru beta hcg cu valoare mare !
Feli, bafta multa, sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti de data asta !
Va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Idaira spune:
quote:
Originally posted by magdita
Buna fetele,
Mi-a venit cm vineri seara, deci la mine prima IA nereusita. Asta este, mergem inainte, alta cale nu exista. Deocamdata nu mi-am facut un plan de bataie. Cert este ca nu mai pot face IA deocamdata pentru ca nu mai pot pleca de la serviciu. Stiti prea bine ca am stat 2 saptamani in Bucuresti, asteptand sa imi creasca foliculii. Asa sunt eu de fel,mai ghinionista, pentru orice lucru pe care il realizez trebuie sa lupt mult, nu mi-a picat nimic niciodata fara munca multa. Asta e. Nu vreau sa imi pierd speranta, cu siguranta voi reusi sa fac un copil, nu accept alta varianta ! Acum, nu stiu cand se va intampla, dar de intamplat, cu siguranta se va intampla !
Anaconda, tin pumnii pentru beta hcg cu valoare mare !
Feli, bafta multa, sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti de data asta !
Va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune !
Cu siguranta se va intampla minunea!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
magdita, imi pare rau

Curaj si cauta sa continui chiar daca nu e Buc,cu siguranta sint dr buni si la tine in oras,nu?!
Cautind o bucatica de viata

magdita spune:
Idaira, cand ai facut IA? Poate te ajuta Bunul Dumnezeu si reusesti de data asta
Iti tin pumnii, trebuie sa fim increzatoare si optimiste ! Sper sa vii cu vesti bune !
Doamne ajuta tuturor
magdita

child spune:
Salut, si eu sunt in asteptare dupa a 2-a inseminare. Joi-vineri ar trebui sa stiu raspunsul. Simptome nu prea am, doar sani un pic durerosi, dar este normal inainte de ciclu. Am mai constatat ceva: o dungulita mai inchisa la culoare pe burtica. Eu stiam ca dunga apare prin a 4-a luna de sarcina, nu asa repede. Nu stiu ce sa zic...
Stau si astept, ce sa fac.
Da Doamne-Doamne bebei la toti cei care si-i doresc!
Va pup
eu

Idaira spune:
Of,Magdita... m-am transformat in timp intr-o fiinta mai putin optimista. Tot se spune sa cauti sa vezi partea plina a paharului,dar zau,cum naiba sa-l mai vezi cind ai ochii inecati in lacrimi!!!
Am facut-o pe 20 si astept...ce-o fi om vedea!
Te pup si cauta un dr bun la tine sa te ajute!!!!
Cautind o bucatica de viata
aaaaaaa....ca am uitat sa te intreb ,tu cind ai facut IA?

anaconda2 spune:
Buna fetele ! am facut bhcg-ul . acum am luat rezultatul...
Valoare 169 !
Sunt sanse sa fie gemeni , ca e valoarea prea mare , ptr 3 sapt de sarcina !! sa vedem.....
Maine merg la dr meu .
va pup
http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm
http://bd.lilypie.com/zGFHp3.png

magdita spune:
Anaconda
Te felicit si aici !!!!!
Idaira, IA am facut-o pe 12 aprilie. Te inteleg perfect si sunt alaturi de tine ! Sper sa simtim si noi in curand fericirea Anei !
Doamne ajuta tuturor
magdita

mari_lolutza spune:
ANACONDA2, sa ai parte de copii frumosi si sanatosi si e mare lucru sa te simti implinita. Succes pe mai departe si sa fie cu noroc. Te rog sa-mi spui si mie ce dimensiuni aveau foliculii de la inseminarile cu clomifen si in ce zile ai facut pregnylul si inseminarea cind ai obtinut sarcina. Eu n-am reusit sa ramin cu 2 foliculi de 22 mm. Am facut pregnyl in z 13 seara si inseminarea a doua zi seara, la un ciclu de 28 de zile. Poate ca nu trebuia sa mai fac pregnyl, pt. ca eu oricum ovulez in z 14.