SUPERDIETA (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Oricum. NO COMENT! Nu imi vine sa cred ca a iesit asa

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...nici eu nu vreau sa mai zic nimic,dar oricum a fost RAUTATE GRATUITA!!

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

AIDUZZAAAAAAAAAAAAAA...am vrut sa vd pozele de la disneyland,si nu reusesc sa le vad ...zice eroare...va pup tare si apasat pe tine si mazuca ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ia vezi , acum se vede?

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Ia vezi , acum se vede?

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

..DA...v-am vazut...sunteti dulci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Vreau si eu informatii despre Disneyland Paris, ca ajung in zona. Merita si pentru un...adult? Si cam ce se cheltuie pe acolo ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

helloooo!

hai ca lipseste omu cateva zile si nu mai intelege nimic; am luat paginile la citit-bai, voi vorbiti codat sau ce? ca nu am inteles..cred ca mi-am lasat cativa neuroni in vacanta.

Deduc ca e vorba de topicul initiat de nora, ala cu pastilele de slabit, cam atata functioneaza logica mea la pra asta.

Revenind la topicul cu Superdieta, anunt OFICIAL ca maine fac cantarirea initiala, iar de marti incep regimul

Tot maine fac aprovizionarea, asa ca am pus deja pe lista de cumparaturi:

- fructe: mere - cred ca e tot ce pot gasi din permise pe vremea asta
- legume: ciupercile care ma vor scoate din momentele cele mai dificile in prima saptamana (recomand pleutorus la gratar, o minunatie), rosii , ridichi, castraveti, salata, gulii verzi

Sunt in pana de idei, cine ma mai ajuta cu sugestii la lista de cumparaturi? Ca mi-am propus sa tin dieta, nu sa mor de foame
si pana acu mi se pare lista f subtire

Aidutzule, ii pe astia cu webshots-ul lor , am incercat sa vaz si io poze cu mitza mica fericita la Disneyland si imi zice ca serverele lor sunt too busy. Fir'ar! incerc mai incolo

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april16

helloooo!

hai ca lipseste omu cateva zile si nu mai intelege nimic; am luat paginile la citit-bai, voi vorbiti codat sau ce? ca nu am inteles..cred ca mi-am lasat cativa neuroni in vacanta.

Deduc ca e vorba de topicul initiat de nora, ala cu pastilele de slabit, cam atata functioneaza logica mea la pra asta.

Revenind la topicul cu Superdieta, anunt OFICIAL ca maine fac cantarirea initiala, iar de marti incep regimul

Tot maine fac aprovizionarea, asa ca am pus deja pe lista de cumparaturi:

- fructe: mere - cred ca e tot ce pot gasi din permise pe vremea asta
- legume: ciupercile care ma vor scoate din momentele cele mai dificile in prima saptamana (recomand pleutorus la gratar, o minunatie), rosii , ridichi, castraveti, salata, gulii verzi

Sunt in pana de idei, cine ma mai ajuta cu sugestii la lista de cumparaturi? Ca mi-am propus sa tin dieta, nu sa mor de foame
si pana acu mi se pare lista f subtire

Aidutzule, ii pe astia cu webshots-ul lor , am incercat sa vaz si io poze cu mitza mica fericita la Disneyland si imi zice ca serverele lor sunt too busy. Fir'ar! incerc mai incolo

APRIL

apriluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssss...bine te-ai reintorrrrrsssssssssssss.....au inchis topic-ul norei...cica propaganda de YI...CICA...

mie fomaeeeeee..aduc ceva si ptr mine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

breto, te pup de o mie de ori!

poti sa aduci ce doresti, azi nu sunt la regim

pentru listuta de cumparaturi numai din "permise"

Bizara faza cu topicul despre YI, parerea mea despre pastile o stiti-orice fel de pastile. Din punctul meu de vedere pot sa existe 1000 de subiecte ca tot nu pun pastile pe limba dupa ce m-am ingrasat 10 kile de la vitamine - Vitamax, na! ca fac reclama in caz ca vrea cineva sa se ingrase Deci ce sa zic, mi se pare ciudat ca se inchide un topic, doar e un forum pe care scriu useri adulti, care au propriile convingeri. Whatever, acum sper sa nu ii vina cuiva ideea sa ne inchida si noua topicul...

APRIL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april16

breto, te pup de o mie de ori!

poti sa aduci ce doresti, azi nu sunt la regim

pentru listuta de cumparaturi numai din "permise"

Bizara faza cu topicul despre YI, parerea mea despre pastile o stiti-orice fel de pastile. Din punctul meu de vedere pot sa existe 1000 de subiecte ca tot nu pun pastile pe limba dupa ce m-am ingrasat 10 kile de la vitamine - Vitamax, na! ca fac reclama in caz ca vrea cineva sa se ingrase Deci ce sa zic, mi se pare ciudat ca se inchide un topic, doar e un forum pe care scriu useri adulti, care au propriile convingeri. Whatever, acum sper sa nu ii vina cuiva ideea sa ne inchida si noua topicul...

APRIL

SUPERDIETA nu cred ca este bagata la propaganda...si vroiam a-ti zic sa-mi aduci tu mie ceva bun...nu eu tie...

Mergi la inceput