Minunatele Scorpiute (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scorpiutele
nina2, ma bucur ca renata este mai bine ruxi a inceput de azi noapte sa tuseasca
gabi multam de horoscop

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Eu si mama trebaluim prin casa, iar fetele sunt afara cu bicicletele. Cristi asambleaza mobila din camera noastra de la apartamentul nou.
Vanina, ma bucur ca Renata e bine ! Poate reusesti sa o scoti la soare, azi. La noi bate vantul, dar e soare.
La asa artist, asa public, bine zici !
Monica, o sambata placuta iti doresc si la Ruxi sa fie ceva trecator, sa va puteti bucura de plimbari pe afara.
Gabi, voi ce faceti, azi ?
La "Megastar" va uitati, fetelor ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Monica, multa sanatate Ruxitzei

Nina, cand ai timp pune niste poze cu mobila cea noua... La Megastar ma uit, asta daca reusesc sa nu adorm... e nasol cu ora la care sunt difuzate emisiunile acestea. Tocmai atunci o pregatesc pe Renata de somn si incerc sa o adorm...

Noi tocmai ne-am intors de la o plimbare. Azi nu a mai facut febra deloc si am iesit putin la aer... Mai tusim si mai avem niste mucisori, dar per ansamblu e mult mai bine

va pupam si va dorim o seara minunata

Mergi la inceput

Vanina, ce ma bucur ca e mai bine Renata si ati fost si afara !
Inca nu am poze cu mobila, dar cum voi avea, va anunt !
Poate reusesti sa o adormi pe Renata in timpul unei reclame, ca si asa sunt lungi, reclamele.
Eu, la ora 22 trebuie sa ma mai ocup de Kiki. Acum e cu tati, in alta camera.

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

ruxi e cam rau... tuseste si-mi zice ca o doare burtika...imi seamana cu viroza aia tampita de-a avut-o in ro

monica

Mergi la inceput

Nina, . As fi vrut eu sa reusesc sa o adorm pe Renata atat de repede. M-am luptat cu ea o jumatate de ora desi era obosita. i-am vazut doar pe primii doi concurenti.
O pregatesti si tu pe Kiki de somnic?
Monica, Ruxi sa se faca bine repede.

Noapte buna va doresc si va trimit pupici multi

Mergi la inceput

Of, mititica de Ruxi ! Stii ce sa-i dai, Monica ?
Sper sa aveti o noapte usoara, totusi !
Vanina, acum merg sa-i dau ultima gustare Cristinei, ca la ora 22 a avut glicemia mare si trebuia sa mai astepte pana la gustare.

Mergi la inceput

Nina, probabil Kiki si-a papat gustarica pana acum. Sa-i fie de bine. Ma gandeam zilele astea la voi si la poza "Mica visatoare" ... ce bine ar fi sa devina realitate visul Cristinutei.

Monica, eu va doresc sa aveti o noapte linistita

Noapte buna

Mergi la inceput

multumim mult fetelor
din pacate tot cam asa suntem
ii dau debridat, ibuprofen pentru febra daca vad ca e mare o sa-i dau alternativ cu paracetamol si un sirop cu ambroxol pentru tuse
speram sa treaca repede
noapte buna tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'Neata fetelor!!!

Bine v-am regasit!!!
Am intrat sa urez tuturor Floricelelor (daca sunt pe-aici), La multi ani! Sa fiti sanatoase si iubite!!!Va doresc sa aveti parte de o zi frumoasa si sa petreceti bine!!!
Fetelor, va pup pe toate fara exceptie si sa auzim numai de bine!!!
Revin!

Mergi la inceput