Minunatele Scorpiute (56)
Raspunsuri - Pagina 17
daniela6 spune:
sunt sigura ca ti-ar placea maramuresul.
am avut ocazia sa locuiesc 6 saptamani in Sighet. a fost o experienta de neuitat.mi-au placut si satele prin care treceam , dar mai ales sighetul. oras cu arhitectura veche.oamenii au fost nemaipomeniti. eu am mers acolo dupa inmormantarea mamei mele. eram distrusa, plangeam zilnic. daca nu as fi fost acolo...............nu cred ca rezistam..........
Anina_n spune:
Buna seara, fetelor ! 
Si la noi
ploua intr-una de pe la amiaza. In ultimii ani numai zile frumoase am prins de 1 mai, acum...frig si ploaie.
Inainte de amiaza, pana a inceput ploaia, am tras o fuga cu Cristina, sa mai facem ceva cumparaturi...
Dupa-masa mi-am pregatit parul pt. plecare, ca deja se vedeau ghioceii pe la tample. ![]()
Cristina tot mai adauga ceva la bagaj, eu astept sa vina noaptea, sa adoarma, sa mai scot ceva. ![]()
Georgi, multumim pentru poze !
Ai o frumusete de fetita !

Gabi, asa, cand mai sta ploaia, mai faceti o iesire si pe afara. Sa nu uitati cizmulitele de ploaie ! ![]()
Monica, multumesc ! 
Voi ce ati mai facut ?
Cum e Ruxi ?
Vanina, ati luat vreun streptococ si voi.
Insanatosire grabnica ! 
Bine ca micuta e mai bine. ![]()
Mira, ce faci ? Tot la Oravita esti ?
La Timisoara e vreme frumoasa ?
Sper sa nu prindem vreme ploioasa, pe acolo !
Daniela, mi-ar place sa ajung in Maramures, candva, sa vad locurile acelea mirifice de pe acolo. ![]()
O seara cat mai faina, va doresc, tuturor ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Gabi, asa, cand mai sta ploaia, mai faceti o iesire si pe afara. Sa nu uitati cizmulitele de ploaie !
Kiki si pe mama ei.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
dolcebaby spune:
Fetelor buna seara!
Azi i-am facut ziua Teodorei 
au venit prietenele ei, a iesit super frumos!
Recunosc ca nu am mai citit din urma pt ca sunt vesnic in criza de timp de cind am inceput serviciul
sper sa imi intru-n ridm cit mai repede...
Sper ca miine sa am mai mult timp sa stam de vb, acum ma duc la culcarik, deja mi-au picat oki-n gura rau de tot!
Astea sunt poze de la petrecerea din seara asta http://community.webshots.com/album/563291355aIXPYA
Pupici!
miraklucker spune:
http://picasaweb.google.com/miraklucker/RomaniaMai2008
cateva poze de azi, mai sunt dar restul maine, ca nu reusesc sa le descarc.
Asta seara am ramas numai noi acasa cu piticii, restul populatiei e la intalnirea soramii de 15 ani de la terminarea liceului.
Nina voi cand plecati?..........aici azi a fost o zi
, a plouat , a iesit soarele si tot asa de n_ori, dar cel putin nu a fost frig. Spre seara am iesit la plimbare cu piticii si ne/a prins ploaia in padure. Noroc ca nu ne/a udat prea tare.
V/am pupat, noapte buna
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica-elizabet spune:
mira, mi-au placut tare mult pozele sa vede ca va simtiti tare bine
pot sa am o preferata? pianista ![]()
glumesc...ii
pe toti la fel de mult
laurici
teolina cea frumoasa, sa va fie de bine petrecerea...ce de domnishorici frumoase am vazut in pozele vostre ![]()
dodo, sper sa se fi inselat cei de la meteo
daramatorul de case ![]()
nina
drum bun...cand plecati?
Lory
ce mai faceti voi?
noi am fost un pic la cumparaturi apoi la piscina si am facut gratar acolo apoi a pescuit tati putin si-am venit acasa...franti si astia mici tot neobositi sunt ![]()
fug la un filmulet
va
pe toate
monica
Dodo-pui spune:
Buna ziua minunatelor,
O zi frumoasa va doresc.
Poftitola o cafa
si o gustarica
.
Renunta la unele prejudecati invechite si incearca sa fii mai deschisa fata de partenerul tau. Nu te bloca in unele tipare si traieste fiecare clipa la maxim.
Altul
:
Pare momentul ideal pentru vacanta de vreme ce capacitatea ta de concentrare da rateuri din ce in ce mai des.
Concentreaza-te si la treburile casnice care asteapta de ceva vreme sa fie rezolvate. Celibatarele au sanse mari sa cunoasca barbatul potrivit. Pentru cele care au deja o relatie, vor avea parte de un plus de liniste sufleteasca si de siguranta. Fii atenta la cuvinte, risti sa ii provoci pe cei din jur.
La Ct e soare si adie vantul,e placut afara.Am fost la Real de am lasat banutii
.
Bodoganici e fericit ca am reusit sa iesim din casa si sa si "balecesca" putin.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
daniela6 spune:
servus, la toata lumea.
in primul rand vreau sa va intreb: cum se face cont pe picasa. am incrcat si eu pt a va arata foto cu mine si fanilia mea si imi spune ca nu corespunde parola la mail...........
ce sa fac? sau ce site pt gazduit foto mai cunoasteti?
pup scorpiutele.
monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o Duminica placuta
daniela webshots ai incercat?
gabi multam de cafelutza...chiar acum o savurez ![]()
monica
dolcebaby spune:
Nici azi nu am apucat sa va citesc... am vazut doar pozele Mirabelei![]()
si m-am minunat cita gura facea Selin la mic
ma gindesc dak oi apuca si yo ziua aia sa vad pe fi-mea mincind asa...
aaa, si ce ooouuu maaeee!!!
Azi am avut musafiri pina la ora 16... casa mea arata ca dupa razboi si eu trebuie sa ma pregatesc pt miine... iar trebuie sa plec la serviciu
si mai am o gramada pina la pensie...
ooof!!!
Monica "domnishoricile" mi-au distrus casa si nervii aaseara, am stat numai dupa ele sa nu isi prinda miinile pe la usi... intr-un final m-am prins si am incuiat toate usile, nu au mai avut acces decit in sufragerie... nu mai zic de bataile
pe jucarii
Fetelor va pup !