Minunatele Scorpiute (56)
Raspunsuri - Pagina 16
daniela6 spune:
dodo, scumo, e bine si asa.
referitor la cap aurora, am cumparat biletul din februarie. eu fiind membra de sindicat a fost super ieftin. ma gandeam ca la pretul ala nu-mi asigura masa, dar am si bonuri. numai ca eram curioasa ce pot sa vizitez. oare nu pot trece si in bulgaria?
stii ce ar fi fost frumos: sa pot merge si in capatul opus acolo unde se varsa dunarea in mare.mai este pana in iunie.......numai ca eu abia astept sa evadez. is satula de oras, de aglomeratie si poluare............
pup si celalalte scorpiute
Anina_n spune:
Buna seara, fete minunate ! 
Noi am fost la cumparaturi, azi.
Cristina si-a ales niste adidasi roz cu inimioare si fluturasi si tenisi, tot roz, cu inimioare.
Apoi, ajunse acasa, ne-am apucat sa ne pregatim bagajele, deja.
Nu va spun...o valijoara este plina doar cu lucrusoarele, Cristinei. La noapte trebuie sa mai scot cate ceva din valijoara, ca daca ar fi dupa ea....am pune intregul dulapior. Tati ne-a si zis, sa luam dulapiorul cu noi, sa nu ne mai chinuim cu sortatul hainelor. 
Acum, ne uitam la "Dansez pentru tine", ultima editie din acest sezon.
Monica, bravo pentru Alex, un elev sarguincios ! 
Nu-i pozezi desenele, picturile ? Mi-ar face placere sa le vad.
Succes, sa ajunga student la Academia de pictura !
Ruxi e bine, din cate ai scris. Cum scriam, piersicile cu apa, nu prea s-au impacat, de i-au provocat varsaturi si diaree.
Un weekend cat mai fain si voua ! 
Vanina, voi ce mai faceti, cum sunteti ?
Sper ca Renata e mai bine. 
Gabi, voi ce faceti zilele astea ?
Daniela la noi ploua si acum. Dar peste zi a mai iesit si soarele si chiar i-am simtit caldura. ![]()
Georgi, exact asa vorbea si Cristina, in loc de "s", spunea "sh", iar in loc de "cri", spunea "chi". ![]()
Ma bucur ca v-ati simtit bine cu ai tai.
De zilele acelea fara spalat, nu stiam. Aici, la noi, se pierde din traditie. Depinde de fiecare de unde vine, din ce zona si cu ce bagaj de traditii vine si cum le transmite mai departe.
Abia astept pozele cu voi, ca tare de mult nu v-am mai vazut. 
Un weekend cat mai fain, fetelor, in continuare ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
georgi75 spune:
Seara buna fetele
Abia am reusit sa le incarc in seara asta.Va pun acum pozici si va
dulce de noapte buna
http://family.webshots.com/album/563274811kvNiIk
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
la Ct e urat a plouat si se pare ca va mai ploua
.
Poftiti la o cafa
si o gustarica
.
Uitati ce spun astrele :
Te incearca sentimente puternice de atractie si dorinta, dar ceva nu merge cum trebuie intre tine si partener.
Daca esti nefericita in viata sexuala, ai putea deveni acum foarte tensionata si nervoasa. Nu prea ai chef de nimic, si poti deveni de-a dreptul morocanoasa. Te simti ca prinsa intr-o capcana, asa ca relatiile cu cei din jur nu reprezinta o prioritate pentru tine.
si altul
:
Astazi ar fi bine sa nu te grabesti sa iei decizii si sa nu actionezi din impuls, ci sa iti acorzi suficient timp pentru a intelege dedesubturile unor situatii. Nu te baza prea mult pe ceea ce iti vor spune unii prieteni, deoarece s-ar putea ca acestia sa fie subiectivi sau sa iti ascunda unele informatii esentiale. Incearca sa te ghidezi mai mult dupa instinctul tau si sa eviti sa faci presupuneri.
*
Dragoste: Astazi s-ar putea sa descoperi unele lucruri socante cu privire la persoana iubita, pe care nu le-ai fi banuit niciodata si care te vor pune serios pe ganduri. Rezista tentatiei de a reactiona dur, dar incearca sa faci totusi ceva pentru a schimba situatia.
Nina nu facem nimic deosebit.Prin casa si sper azi,maine sa ajungem si la cumparaturi
,
Monica felicitari pentru Alex
,
Georgi vazut pozici
,
Daniela sigur ca poti trece si la bulgarinu stiun exact traseul dar te vor ajuta indicatoarele
caci sunt
.
Ana,Mira,Esma,Adriana,Dolcebaby...[pup si 
daca am uitat pe careva ....scuze si
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
daniela6 spune:
salutare scorpiute,
la mine astazi e soareeee.............penultima zi de vacanta. ce repede a trecut...........
vbartan spune:
scorpiutze.
Nina, Renata e mult mai bine, dar din pacate ne-a luat pe noi o durere de gat groaznica...dar incet trece si asta.
In rest suntem ok. De 1 Mai nu am iesit decat cateva ore ca nu a prea fost vreme buna...
Va pup, plec la treaba ca am papa in cuptor ...
O zi minunata va doresc.
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor
georgico, am vazut pozicile
pe toti sunteti niste frumosi, ma bucur ca v-ati distrat fain(sa le zic si la
ca-l vazui pe musteatza) ![]()
nina
sa poarte sanatoasa cristinuca noile incaltzari...si sa aveti spor la facut bagajele
nina2
sanatate multa voua...ma bucur ca renata este mai bine
daniela, plimbarica placuta 
dodo
multam de horoscop
va
pe toate
monica
Dodo-pui spune:
Monica nu ai mai mult soare pe la voi sa ne trimiti si noua
.Acum s-a oprit ploaia doar ca sa inceapa din nou.
intregul
.
sanatate tuturor celor cu probleme
.
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
uite-acum dodolici...prinde
monica
As veni pana la tine sa iau soare caci astia au anuntat cod galben de inundatii in Ct.
Prin urmare pana pe marti casa si iar casa
Varsta lui Bogdan