Minunatele Scorpiute (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am revenit !
Monica, incerci sa ne spui ceva ? Ce cadou ? O ?
Super cadou ! Te iubeste mult tau, ca si pe Pisicuta, al ei, .
Ce marca de e ? Culoarea e rosie ?
Oare numai eu, nu am carnet pe aici ?
Daniela, sunt superbe, lucrarile tale ! Imi plac mult Toamna2, Inceput de Primavara, Chipurile, Masti...Scaieti, Rosu si negru, Drumul, toate, de fapt !
Esti profesoara de desen ? Ca tot esti talentata in domeniul asta.
Cand e gata refacut blog-ul, da-ne de stire, sa-l citim si noi !
Laura, scuze pentru machiaj ! Insa, lacrimile, daca sunt de fericire, sunt binevenite !
Sunt grele primele zile, dar apoi iti vei intra tu in ritm, ca o adevarat scorpiutza ce esti !
Te imbratisez si te pup, cu tot dragul ! Si sa dea Bunul Dumnezeu, sa reusim sa ne intalnim in iunie, chiar daca numai in gara sau aeroport !
Vanina, of, s-o fi intors raceala la Renata mica ? Insanatosire grabnica !
Georgi, hai, gata, te-ai refacut, treci la povesti !
A ciocnit Zambareatza toate ouale ? Sau nu a avut cu cine ?
Ca la noi, pt. prima data, Kiki si-a facut de cap cu ouale, ca a avut cu cine. Cu Patri, nepotica mai mica.
Lory, ai vopsit si tu, oua ? Ai tinut Pastele ?
Ce faceti, cum e Alin la noua gradinita ?
Ana, tu nu revi decat luni, pe 5 mai, aici ? Ti-ai luat o mini-vacanta !
De maine, pana luni, avem si noi libeeeer !!!
Mira, drum bun, sa ajungeti cu bine in RO ! Vacanta superfantastica cu relax dar si distractie cat cuprinde !
Adriana, sa te bucuri din plin de sot, ca apoi 2 luni de zile, va fi mai scump la vedere !
O zi faina in continuare !

PS - Peste tot ploua ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Hristos a inviat!

M-ati uitat?
Daniela6 bine ai venit.
Am reparat Pc.Abia ieri ne-am intors la Ct.Am fost la socriisi la "mamaia Mimi"(sotia tatalui meu.A fost super abia acum am vazut cum e fara copil doua zile."Mamaia Mimi"a facut tot .
Acum sunt aici si abia astept sa citesc ce a-ti scris.

La multi ani!TEO

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Hristos a inviat! si Adevarat a inviat!

Sunt noua pe aici.....dar sunt si eu o mamica scorpiutza..de bebe Luca care are 4 luni juma...

Inca mai am de citit ce povestesc fetele...pe aici..

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Si eu am revenit

Monica si Nina, multumim....

Da, din pacate Renata e din nou racita, adica bronsita cu febra mare, tuse urata, muci si tot tacamul. Colac peste pupaza de azi ii curge si ochisorul stang. Deja imi pierd capul cu atatea medicamente...ma trezesc si noaptea sa ii dau .... Dar va trece si asta.... oricum la cresa nu va mai merge pana cand nu se insanatoseste de tot...

Daniela si Tatiana, bine ati venit printre noi...

Va pup si va doresc noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

tatiana, bine ai venit
nina2 si multa sanatate piticutei sa-i treaca repede
eu am patit-o azi cu ruxi la piscina a vrut sa manance niste piersici din compot si a papat cred ca vreo 5 jumatati...de fapt le-a inghitzit nu le-a mancat...ca sa zic asa...si imediat dupa ele a baut si 250 ml de apa din biberon... dupa vreo 2 ore am culcat-o si dupa 10 min de somn a varsat tot
nu stiu daca este de la faptul ca a inghitit astea sau sa nu fie vreo enterocolita
nina, multumim petrecere frumoasa zilele astea si sa aveti vreme buna
masinuta este exact aceeasi marca(logan) si culoare cu cea de acasa numai ca are motor mai slab..dar eu sunt tare mandra de ea si deja am plimbarit=o peste tot
gabi bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine si v-ati distrat

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

neata scorpiute,
dodo, vad ca esti constanteanca, eu am deja bilete la cap aurora imediat ce intru in vacanta.daca nu te deranjeaza ........poate ne vedem si la fata. nu vreau sa te deranjez acasa. te sun si mergem la o terasa ,daca poti, binenteles.imi e asa dor de mare!nu am fost de fff multa vreme.........abia astept. mi-am cumparat costumul de baie si palaria
anina, scumpi, in fiecare vara cand merg la odobesti drumul meu treceprin orasul tau. pt noi e ultimul loc unde alimentam masina. e frumos.
nu sunt profesoara de desen. predau informatica. nu ma pot hotara cu ce sunt: cu tehnica sau cu arta.....
dodo. te pup si pe tine.pe toate fetele de aici....sunteti superrrrrrrrrrr.

Mergi la inceput

buna dimineata minunatelor,
poftiti la cafa si o gustarica
uitati si:

Pregateste-te sa primesti in continuare bani si cadouri de acolo de unde te astepti cel mai putin.
Astrele ti-au pregatit surprize foarte placute, iar relatia de cuplu este infloritoare. Incepi ziua plina de optimism, fiind multumita de realizarile tale din ultima perioada, fericita ca in sfarsit astrele si-au intors fata spre tine. Persoana iubita se va comporta asa cum iti doresti.

Si altul

Astazi te vei incapatana sa adopti o atitudine care nu te va ajuta la nimic si este posibil sa dai nastere unui conflict in familie. O ruda mai in varsta si cu multa autoritate se va opune deciziilor pe care le iei, dar in problema respectiva se pare ca nici unul dintre voi nu are dreptate. Cel mai bine ar fi sa apelati la o persoana obiectiva, care poate vedea aceasta situatie dintr-o alta perspectiva si care poate sa medieze acest conflict.

* Dragoste: Relatia de cuplu iti va aduce multa satisfactie si bucurie astazi, in cazul in care ai un partener stabil. Daca nu ai inca un partener, lucruile stau putin diferit, pentru ca este posibil sa te simti atrasa de o persoana care nu este disponibila.

Tatiana bine ai venit.
Monica,

quote:
Originally posted by daniela6

neata scorpiute,
dodo, vad ca esti constanteanca, eu am deja bilete la cap aurora imediat ce intru in vacanta.daca nu te deranjeaza ........poate ne vedem si la fata. nu vreau sa te deranjez acasa. te sun si mergem la o terasa ,daca poti, binenteles.imi e asa dor de mare!nu am fost de fff multa vreme.........abia astept. mi-am cumparat costumul de baie si palaria

Dana cum sa ma supar si eu abia astept sa cunosc fete de pe forum.

intregul

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
cum sarbatoriti 1 mai?
noi suntem bine(desi au mai urmat 3 reprize de ieri si incepuse si kk moale...am zis..gata enterocolita scrie pe noi) vad ca acum se simte ok a papat o bananuta, a baut laptic, un biscuite...si este vioaie...
vremea la noi e cam nashpa...sta sa ploua asa ca mai mult de un graterel si paote un tenis de camp...sa fim pe-aici pe-aproape nu cred ca facem azi
va pe toate sa va distrati fain

monica

Mergi la inceput

Monica insanatosire grabnica lui Ruxi ,
noi stam acasa azi.
Am bucatarit , spalat 2 masini acum barbatiidorm.
Nina nici eu nu am carnet de,dar nici nu-mi doresc...deocamdata.

La Ct adie vantul si pare frumos.

intregul .

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Noi sarbatorim 1 mai prin munca....acasa. Si noi cu masina de spalat, 4 ture, ca suntem familie mare. Plus ca am vrut sa aranjez la Kiki in dulapior si sertare si la noi, daca tot trebuie sa ne pregatim bagajele, in curand, ca nu mai incap lucrurile si sunt multe ce nu le mai folosim.
Maine mergem la cumparaturi...
Gabi, cum sa te uitam ? Doar tu ne anunti in fiecare zi la ce sa ne asteptam si ne dai -ua de dimineata.
Ma bucur ca v-ati simtit bine si ai mai respirat si tu !
Hai, ca ne-am nimerit bine, amandoua. Nici eu nu-mi doresc carnet de sofer, nu ma atrage.
Monica, sa stii ca nu-mi mai amintesc culoarea masinii de acasa. Sa o stapanesti sanatoasa !
Pe Ruxi mai degraba cred ca a deranjat-o piersicile in amestec cu apa. La enterocolita parca se face si febra.
Sper ca e mai bine, azi, draga de ea !
Alex ce mai face, cum ii merge la scoala ? Mai deseneaza sau picteaza ?
Vanina, insanatosire grabnica micutei tale !
Nici vremea nu tine cu noi. Cand cald, cand rece...e tare capricioasa si propice imbolnavirilor.
Cum a fost la botez ? Poze ai facut ? Le asteptam cu mare placere.
Daniela, lasa ca e mai bine asa, si cu tehnica, dar si cu frumosul !
Te cred ca ti-e dor de orasul natal. Eu nu stiu cum ar fi sa ma trezesc de dimineata si sa nu-mi vad muntii, la fereastra.
Cum e la Odobesti ? Numai vita de vie peste tot ?
Poate ai poze sa ni-l arati si noua. Uite asa, ne mai cunoastem si noi, tzara !
In drum spre mare, poate reusim sa bem o cafea impreuna, cand alimentati ultima data, masina.
Nu am un grup de fete DC-iste, aici, in oras, dar imi face o deosebita placere sa intalnesc fetele din grup, chiar si numai in trecere.
Chiar ca astepti cu nerabdare sa mergi la mare, daca deja te-ai pregatit cu palarie si costum de baie. Cand va fi sejurul la mare ?
Tatiana, mami scorpiutza de bb Luca, bine ai venit in clubul nostru !
Scrie-ne datele nasterii, sa te trec si pe tine in lista noastra !
Am si eu o nepotica(fetita fratelui meu) cu 1 zi mai mare decat Luca si tare greu imi este ca, inca, nu am vazut-o live, decat pe net. Dar peste vreo 3-4 sapt. voi avea ocazia sa o tin in brate, caci si-a anuntat venirea pe acasa, fratele meu.
Mira, ce faci, ai ajuns cu bine la Timisoara ?
Ana, ce faceti, pe unde sunteti ? Ati ramas la Medias ?
Laura, poate ai timp zilele astea sa ne arati poze cu Teo la 2 anisori.
Georgi, ai plecat la gratar, la tzara, la ai tai ?
Adriana, voi ce faceti ?
Esme, acolo se sarbatoreste 1 mai ?
Ce mai faceti ? E gata camera pt. Lorelei ? Ce culori are sau va avea ? Poate ne arati poze cu ea, cand e gata.
Dorina, sper ca zilele acestea, chiar daca nu sunt prea distractive, sunt macar de relaxare pentru tine si nu de intristare.
Mihaela, te asteptam cu vesti bune despre voi !
Stie cineva ceva despre Iri ? Din noiembrie nu a mai dat pe aici, mi se pare. Sper ca e bine totul cu ea si ai ei.
Va doresc o seara cat mai faina in continuare, tuturor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput