Minunatele Scorpiute (56)
Raspunsuri - Pagina 13
miraklucker spune:
teo, La multi ani!!
, sa cresti mare,sanatoasa si sa le aduci multe bucurii la parintii tai. Laura sa-ti traiasca fetita cea cretulina.
Nina, cred ca am spus.............plecam mäine seara spre Ro...........asta daca termin treaba. Aseara am aruncat niste haine intr-o valiza
, pe care fie vorba le-au rescos fetele mele....le-a apucat parada modei, de!!!, si daca scap de la servici. Azi pe la pranz a fost o cadere de curent si de atunci nu mai funnctioneaza nimic
......asa ca om vedea daca va fi maine seara, joi sau vineri
.
.............da, tata s-a descurcat cu ei, nu prea au vrut sa manace, ei, au profitat ca nu am fost noi cu ei!![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
daniela6 spune:
salut scorpiutele.
data de nastere 3 noiembrie.
sa ma prezint: sunt din baia mare. adoptata, ca sa spun asa.......m-am nascut la odobesti vrancea. am locuit si in bucuresti, dar acum is ardeleanca. imi este fff dor de odobesti desi am o viata frumoasa aici. sotul meu este cel mai bun sot te pe planeta. sunt profesoara si imi place fff mult ceea ce fac. ador copii. in timpul liber pictez si fac fotografii.
http://pictura.artline.ro/Daniela-Nedelea-Prezentare-artist-1-1939.html
monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI!Teo
sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti dea DD numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
Lauriciule
sa-ti traiasca printesa
nina
ma bucur ca fetele s-au distrat la circ...da e liber si aici de 1 mai si facem punte si cu vineri si la gradi si la scoala deja ne-au anuntat
mira
drum bun sa ajungeti cu bine si sa va distrati fain
cuscra
daniela
frumoasa prezentare ![]()
eu am profitat ca astia mici au fost cumintei la scoala si gradi si am umblat prin orash
insa cand am ajuns acasa ma astepta trebushca
acum am culcat prichindeii si stau cuminte pe net...
sa nu-i trezesc ![]()
va
pe toate
monica
vbartan spune:
Teo
. Sa cresti mare si sanatoasa.
Dragele mele revin maine. Renata e din nou bolnavioara iar eu sunt momentan foarte obosita.
Va pup si va doresc o noapte linistita
monica-elizabet spune:
nina2, sanatate multa renatei
dar de ce-i bolnavioara? racita? odihneste-te si tu 
monica
dolcebaby spune:
Fetelor multumesc! Nina mi-au dat lacrimile si mi-am stricat machiaju' sa stii.
Eu acum plec la servici' , e bine, cu timpul stau mai greu pina imi intru-n ridm.
Va multumesc din suflet ca nu ati uitat!!!
Va pup si revin cit de curind!
daniela6 spune:
ma simt bine aici cu voi. o sa-mi fac timp sa citesc mesajele voastre ca sa va cunosc mai bine si sa pot comunica cu voi
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Sunt pe fuga, revin mai tarziu....
Va pup pe toate ! 

pup]
Daniela, esti si tu pe lista, acum ! 
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
daniela6 spune:
eu sunt in vacanta............asa ca am timp...............incerc sa-mi refac blogul....