Emotie adevarata
Raspunsuri - Pagina 2
LiliaToma spune:
Hmm, stiam cantecul, stiu interpreta( pe care o ador) si totusi dupa ce am deschis linkul, am cam stat ascunsa dupa monitor....pentru ca plangeam... (sunt la serviciu)....
Multumim!
Mariaa spune:
eu una nu ma satur de el...tot dau replay...cred ca risc sa intru in depresie
sublim!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Anina_n spune:
Doamne, mi s-a facut pielea de gaina, ascultand-o si privind-o, mai ales catre final, unde publicul a emotionat-o si mai tare.
Multumesc, Anda !
Edit: Mariaa, si eu, ascult si reascult piesa si nu ma mai satur de ea. E uimitoare Lara !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Mariaa spune:
Absolut, Anina!
Cred ca pentru o astfel de emotie oricine si-ar dori sa fie artist macar odata-n viata...
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
helbi spune:
Superb! are cineva melodia in format mp3? Am incercat sa o dau jos, dar nu -mi merge netul bine:-(
Anina_n spune:
Intrand la "Zona artelor", nu puteam sa nu intru si aici.
Brrrrr....uimitor, cata emotie emana !
Andreia, nu am melodia in format mp3, dar mi-ar place si mie, sa o am.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Mariaa spune:
dati un pemeu cu adresa de mail si v-o trimit.
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara