Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
brazuca25 spune:
Dana nici nu zici ca e limba romana.
alinutzaa adorabil Tudor printre flori!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
brazuca25 spune:
Am pus si eu poze noi ca mi-ati facut pofta. Le gasiti aici
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
panda77 spune:
quote:
Originally posted by Alinutzaa
Floricele pentru fete ...si un pitic printre ele
Alina, lasa incolo floricelele, eu il vreau pe floricelul cel rosu ! pe Tudor dragalasul.
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
karligutza spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Eu am avut intentia sa-i dau, dar se nimerise ca portocalele cumparate sa fie f rele (uscate). Nici nu stiu cat de bune sunt acum portocalele (in sensul de "naturale", dar tot as incerca, pentru "diversificare")
ti-as recomanda portocalele din KAUFLAND de zilele astea... sunt foarte dulci si foarte zemoase! au coaja subtire! dar ce pacat ca nu esti din Bucuresti! ... fetele, aloooo, unde-ati fugit? sa epuizati stocul din kaufland?
karligutza
sunt mamica Adelutei
ddanagh spune:
Brazuca Denisa e un bebe foarte haios, nu te saturi sa o privesti, are tot felul de mutrite si mutrite.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
brazuca25 spune:
Dana problema principala in parc a fost iarba. Ii era frica sa puna manutele si le tinea asa in sus parca ii era frica sa nu se murdareasca. E adevarat ca face niste mutrite de mori de ras. Mai ales cand incearca sa scoata un sunet si nu ii iese.
cafera spune:
Panda, nu am putut viziona biscuitii. O sa intreb la farmacie. Multumesc mult!
Mi-a placut Denisa cu frumosii ei ochi. E tare dulce, mai ales cand face tot soiul de mutrite.
MamaCamelia, am vazut si eu pozicile, sunteti frumosi, dar astept un album complet, asa cum te-au sfatuit fetele. Succes!
As incerca si eu cu portocala. Am niste portocale rosii, foarte dulci. O ilmbrac de scandal si ii dau ca desert una, doua bucatele. Multumesc de sugestie. Mai spuneti, mai spuneti sa mai aplicam si noi.
Luna1 spune:
Va scriu un mesaj luuuung acum ca mai tarziu nu stiu ce timp am.
Cafera eu Adelisei ii dau apa din pahar normal, adica din cel din care beau si eu. Aici nu se recomanda sa dai altceva decat laptic din biberon (altfel ajungi cu bebe la 3 ani sa bea tot din bibe) astfel incat se recomanda canile cu cioc ori chiar paha sau cana normale. Pentru ca Adelise simte rece la gingii si o ajuta la dureri bea acum din pahar sau cana ca omul mare sia atras-o foarte mult. La fel din sticla cu mot cum zicea brazuca i-am dat si pentru ca o atrage bea.
Lia meniul mi se pare bun cu singura chestie e ca aici se recomanda ca la varsta fetelor noastre sa ai deja cina propriu-zisa seara si nu mai tarziu de 6. De ex meniul nostru e : cereale cu lapte dimineata(ora 9,30), legume la pranz(ora app 13) cu adaosurile de rigoare (carne, peste etc), desert dupa masa de pranz iaurt cu fructe apoi rontaim biscuiti, intre mese pe la 3 o gustare din fructe sau iaurt sau pudinca de orez depinde ce imi vine chef, iar seara pe la 6 cina care este iar din legume cu sau fara carne sau cereale. La inceput cina ar trebui sa fie din cereale ca sa digere mai usor apoi incet se introduc mese mai consistente. Sau eu ii mai dau seara out cu branzica. De baut bem laptic dupa masa de dimineata, apa la pranz si lapte dimineata la ora 6-7 (daca se mai trezeste ca de doua zile ne bem laptele la 8 ca atunci se trezeste) si seara la ora 8 la culcare. Fructele se pot da fie ca si gustare fie ca si desert dupa masa de pranz si seara.
Si eu ii dau rondele de orez Adelisei dar nu le suporta.
Fetelor eu ca si citrice ii dau mandarine, clementine etc. Portocalele mi se par acre.
Mamii planuiesc o excursie la Roma in luna august esti prin zona? Cam pe 19.
Lavi las-o pe lorinuta ca mie mi-a dovedit Adelise ca nu poate avea apetit constant, acum de ex este iar putin in greva foamei de la tot, chiar vorbeam cu prietena mea cu fetita de 10 luni e aiurea cand nu mananca pentru ca te gandesti non-stop la aportul de vitamine etc, insa uite ea a descoperit ca fata ei vrea mancare singurica asa ca ii pune toate legumele pe tavita la scaun si ea le baga singura in gurita, sa stii ca am descoperit ca si Adelise acum cand e mofturoasa daca ii pun pe tavita cartofi copti sau legume (morcov, pastarnac etc) sau fructe continua sa manance dar la lingurita refuza.
Am vazut ca recomandati fructul dimineata, personal nu sunt de acord cu el asa gol decat in cereale pentru ca imi imaginez cum mi-ar fi mie sa mananc mere pe stomacul gol. Plus ca trebuie sa tina de foame pana la 1-2 pranz. Dar fiecare isi cunoaste copilul mai bine.
Alinutzaa si Adelise a avut 2 sapt in care se trezea la 2-3 sa urle si desi ii dadeam suzeta tot nu era ok. Eu o luam cu mine in pat (atat timp cat adoarme singura seara in patut nu ma deranjeaza sa o mai iau in pat din cand in cand) si se linistea. Mancare nu-i dadeam ca nu vroiam sa institui un obicei si pt ca eram convinsa ca nu avea nevoie (la 6 cand bea lapticul bea doar vre 150). Acum de 3 nopti s-a potolit in sensul ca se culca la8 seara si se trezeste la 8 dim. Cred ca e doar o faza. Tudor e superb.
Dana si brazuca am ras cu pofta. Super.
Ma duc sa o admir pe Denisa si fug la cumparaturi.
Va pup.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
karligutza spune:
quote:
Originally posted by mamiCamelia
Karligutza, saru'mana pt link. Eu nu stiu sa fac asa.
Camelia, iti trimti PM cu formula exacta! si apoi o poti copia exact asa in semnatura.... dar activeaza-ti PM intai... intra la mesaje private (in meniul din stanga sub "profil personal" si "foloseste punctele")... intri la OPTIONS si vei gasi acolo optiunea asta, bifezi si salvezi alegerea facuta si gata!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Luna1 spune:
Sa ma opreasca cineva ca termin capitolul.
Am intrat doar sa zic ca Denisa e superba si iti seamana leit Corina. TI-e copia fidela.
Am plecat
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)