Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
brazuca25 spune:
cafera, luna
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mamii spune:
LUNA TE ASHTEPT
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz
liadorian spune:
Fetelor, multam de feedback! Vad ca nu stam asa de rau, probabil ca masa aia de seara ar trebui lucrata un pic. Si aportul de lichide, acolo cred ca toate am fi mai bucuroase sa-i vedem band bine pe astia mici. In orice caz nu ma mai stresez aiurea - de cand mananca si ea cele de mai sus, a luat 600 de grame in greutate. Asta de la 7 la 8 luni. Luna anterioara a fost si cea cu boala si crescuse numai cu vreo 250 de grame la cantar. Cred ca acum a compensat. Am s-o urmaresc sa vad cum evolueaza, daca si luna viitoare pune atata pe a o inscriu pe listuta de slabit.
Lavi, cu toata vremea asta nasoala sunt foarte ok, capul mi-e limpede, nici urma de migrena. Se vede ca ultimele doua nopti cu numai vreo 3 treziri m-au pus pe picioare. Dorm ca un prunc. Si uite asa am mai amanat un pic training'ul acela pentru somn, poate-poate totusi se da un pic pe brazda mimoza.
violetan spune:
Nonna, la multi ani, sa-ti traisca puiul, sa creasca mare, sanatos si frumos si norocos si cu succes la fete si intelept si plin de bani si si si
Brazuka, alinutzaa, ce poze super!!! Ce super copilashi, mai precis! De fapt pe ale alinutzei le mai vazusem o data, dar nu strica deloc!
Apropo de haleala mie mi s-a intamplat, in functie de declaje diverse, sa-i dau lui bb masa de cereale cu laptik sau legume si pe la 8-9 seara. Chiar ieri bona i-a dat sa pape la 9 seara pt ca nu papase la 7 tot si uite-asa a ajuns sa pape de cateva ori si in toiul noptzii (vorba vine). Oare e chiar nasol rau? Ca io chiar ma gandeam ca nu papa suficient si sa-i mai bag o masa pe la 8 seara eventual...Mai ales ca a luat 250 gr in ultima luna. Si intre luna a 6-a si a 7-a ma bucurasem ca luase 550 de grame...uffff!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
X-ray spune:
mai lavi parca ai descris-o pe elisa mea....nu mai deschide gura la pranz la nimic,nu iaurt nu legume.azi am plans de nervi.m-am saturat sa dau vine pe dinti,acum sunt 2 saptamani de "figuri"...maine ii dau ceai cat cuprinde si apoi stau cu ea numai la verticala poate prind 2-3 stropi de urina in punga aia de urocultura ,nu am reusit nici cum pana acum....
am admirat cei doi strumfi tudor si luca,superbi!
corina ce drgalasa e denisa ,si chiar seamana cu tine izbitor!
karli asa te vreau "vorbareata" pe aici
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
brazuca25 spune:
Alina eu cu Deni am stat prima oara vreo 4 ore la camera de garda doar ca sa faca pipi si sa poata sa ii faca antibioticul dupa aceea. Cel mai usor ca sa faca pipi mi se pare sa o las fara pampers sa se desfasoare. E cam greu ca vrea sa plece la plimbare si punga aia trebuie sa stea locului. Lasa ca reusesti pana la urma.
Deni dupa ce a scapat de infectia urinara a luat 500gr in 2 sapt. Nu se mai opreste din mancat. Orice mananca. Incepe sa semene cu mami.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Alinutzaa spune:
Ne bucuram ca ne-ati vizionat si ca v-a placut piticul dintre flori.
panda tie nu ti-l dau pe Tudor. Dar Ilincai......
Luna nici eu nu vreau sa ii institui un obicei din a manca in miezul noptii, mai ales ca el si-a scos singur mesele de noapte de vreo 3-4 luni. Iar el nu doarme decat la el in patut. Asa a fost de cand l-am adus acasa. Am mai incercat eu sa il iau cu mine in pat, dar nu a dormit bine deloc. S-a foit si s-a sucit toata noaptea. Om vedea. O scoatem noi la capat cumva.
In alta ordine de idei, am vazut in pozele voastre niste fetite asa de frumoase si cochete si dragalase de iti vine sa le mananci . Nu vreau sa nominalizez ca mi-ar parea rau sa uit pe cineva. Asa ca eu m-am hotarat. O sa ii torn plozi lui Cristi (adica sotu' din dotare) pana fac o fetita. Ca nu se mai poate. Vreau si eu rochitele si fundite. Ca pana se face fiu'miu mare sa imi aduca fete la usa....eu ce ma fac?
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
cafera spune:
Alina.a, de ce vrei sa-i recoltezi urina? O suspectezi de infectie urinara? Din cauza asta nu mai mananca?
Vivela spune:
Ne inscriem si noi in clubul "eu am gura ca sa tip, nu sa mananc".
Atat deocamdata, ca ma doare capul de atata .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!