Strumfi de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by panda77

quote:
Originally posted by ghinetz

Eu am avut intentia sa-i dau, dar se nimerise ca portocalele cumparate sa fie f rele (uscate). Nici nu stiu cat de bune sunt acum portocalele (in sensul de "naturale", dar tot as incerca, pentru "diversificare")

Oana, eu i-am dat Ilincai in loc de portocale mandarine. Sunt mai dulci si ii plac in sensul ca aproape ca tremura de pofta cand ii dau, nu stie cum sa indese in gura mai repede bucatelele curatate

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Si cum ii dai? asa, bucatele mici ei in mana? Le molfaie? (pozele cu biscuiti nu le-am vazut. si as vrea sa le vad, ca vreau si eu sa-i iau; am inceput glutenul cu cerele de la Milupa "7 cereale" si i-as da sa morfoleasca si biscuiti.)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

M-a ajutat Karligutza si acum fur si eu din mesajul ei sa impart cu voi. Acesta e Luca Matei comoara mea. Am poze cu duiamul dar sunt mai mari decat se permite aici. Mai caut.
Oana as vrea sa fie si Mateiasul meu asa dolofanel.
O sa se bata ce-i doi Matei sa intre in gratiile printesei, parca vad.
Poze de mamiCamelia

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Hai sa va inveselesc de dimineatza:

O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba:
- Va log, aveti iepulasi dlagalasi?. Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba
- Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?. Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta...
- Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale...

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

super bancul brazuca, am ras cu pofta !
Oana, ii rup bucatele din felie si i le pun in fata, pe tavita de la scaun. Si le ia singurica cu mana si le indeasa in gura. Sa o vezi cum alearga dupa ele si cum ii aluneca! Si daca vreuna ii scapa atunci o ghideaza catre gura cu indexul de la ambele manute si sta cu gura lipita de marginea tavitei. Practic le impinge prin alunecare pana in gura .
Camelia, nu stiu de unde ai vrea tu sa fie Luca dolofan, cand si tu si tati sunteti topmodele ! La noi e normal ca Ilinca sa fie mai bufleica, are pe cine mosteni. Dar oricum sarmul lui Luca nu sta in cate de grasun sau nu e, ci in expresia aia unica a lui si in cate face el in fiecare zi .

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by mamiCamelia

M-a ajutat Karligutza si acum fur si eu din mesajul ei sa impart cu voi. Acesta e Luca Matei comoara mea. Am poze cu duiamul dar sunt mai mari decat se permite aici. Mai caut.
Oana as vrea sa fie si Mateiasul meu asa dolofanel.
O sa se bata ce-i doi Matei sa intre in gratiile printesei, parca vad.
Poze de mamiCamelia

Camelia

Ca sa poti sa pui cate poze vrei si oricat de mari, fa-ti un cont pe un site care gazduieste poze gratuit: flickr, photobucket, picasa. Apoi pui linkul la semnatura de pe forum si gata.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamiCamelia

M-a ajutat Karligutza si acum fur si eu din mesajul ei sa impart cu voi.
Poze de mamiCamelia

Camelia

Camelia, tu nu ai nici un album foto pe flickr, webshots, ringo etc ?
Pt ca daca ai poti pune poze cat de mari vrei si cat de multe acolo dupa care copiezi linkul la semnatura si le vedem si noi pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

'Neata mai pe la pranz,

brazuca
mamicamelia sa iti traiasca puiul. E foarte dragalas.
Nonna la multe lunitze lui Andrei. Sa creasca mare, sanatos, voios, voinic.

Eu sunt cam vraiste azi. Aseara m-a luat o durere de cap urata rau. Inainte sa ma bag in pat am luat eu ceva pastile dar tot degeaba. Ideea e ca pe la 3 dimineata m-am trezit ca ma durea capul de nici nu mai puteam sa il tin pe perna. M-am ridicat intr-un final si am luat ceva mai tare de cap si cand sa pun si eu geana pe geana....ce credeti?...s-a trezit piciul meu pe la 4 cu o gura mare de sa trezeasca tot blocul si mai multe nu. I-am dat sa manance ca nu se linistea deloc. Si bineinteles ca pe la 7 jumate mi-a dat desteptarea.
Nu stiu de ce, dar copilu' meu a capatat "bunul" obicei, si asta de vreo 3-4 nopti incoace, de a se trezi pe la 3-4 dimineata si pana nu-i dau sa manance nu se linisteste. El nu se mai trezea noaptea de foarte mult timp. Acum nu stiu ce l-a apucat.

Multumesc si eu fetelor pentru raspunsurile legate de apa. Sper sa inceapa si el sa bea mai multa apa ca ma gandesc ca si voi la zilele super calduroase care ne asteapta.

Cred ca mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

ha, ha, gand la gand brazuca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Floricele pentru fete ...si un pitic printre ele

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am admirat si eu un Luc mic si dragalas si un Tudor primavaratic, asa ca sa ma relaxez dupa aceasta dimineatza.

Cred ca pe asta o stiti insa pe mine ma amuza de fiecare data.

Textul de lege ce sanctiona violul, in perioada domnitorului Nicolae Mavrocordat:

"Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale m-u-ierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta"

Tot editez ca sa imi apara corect si nu editeaza: in loc de ia o pauza. AAAA cred ca m-am prins, se schimba cuvantul scris de mine cu cratima pt ca sa nu iasa o prostie

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput