Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
ghinetz spune:
Lavinia, ce bine ca tu ai fetita, ca altfel ma gandeam ca ii faci curte Adelei. Si...stii. Victor e primul care s-a de ea. Da si noua ne place sa o admire si altii. [sic!] Ca tare-i frumoasa.
Am vazut multe poze in dimineata asta. Of! Si de nu as avea atat de lucru as sta sa o laud pe fiecare in parte (poza cu copilas). Doamne, chiar ca avem minuni de copii!
Valen, ce mai faci? Tu nu ne mai incanti cu poze cu mandrele tale? (Ca mi-am amintit ca mai am o nora pentru craiul cel mare). Chiar mi-e dor sa va mai vad. La voi tot iarna e? Ca uite, fetitele de pe aici ies cu umbrele de soare, ca domnisoricile de odinioara.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
panda77 spune:
Buna dimineata!
Camelia, asa cum spuneam, tare frumos a mai crescut Luca! Poza mea preferata este www.flickr.com/photos/bebeluca/2422350792/" target="_blank">asta. Are o expresie asa de haioasa ! A, si felicitari pt album! Astept sa-l umpli cu poze.
Karli, multumesc inca o data pentru poze . Dupa cum ai vazut le-am si furat si le-am folosit in albumul meu . O pe Adeluta.
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Alinutzaa spune:
Buna dimineata si de la noi.
Lavinia multumim de aprecieri. La semnatura mea gasesti mai multe poze cu piciul. O sa mai pun in curand, inca nu m-am invrednicit sa le descarc din aparat. pentru pisicuta ta. Ptiu sa nu o deochi, ca frumoasa fata mai ai!
Fetelor, copilul meu s-a dereglat de tot. Azi noapte s-a trezit la 1 si la 6, s-a pus pe plans si nu a fost chip sa se linisteasca pana nu i-am dat sa manance. Cat il tineam in brate si il leganam era cat de cat ok, cum il puneam jos cum incepeau plansetele. Am incercat sa il iau si la noi in pat. Nimic. Ma gandesc ca daca ar fi de la dinti, teoretic ar trebui sa se linisteasca cu suzeta, cu luat in brate, leganat. Dar el nu si nu pana nu i-am dat sa manance (cand a vazut biberonul a scuipat singurel suzeta si s-a lasat pe spate). O fi vreun puseu de crestere? Oricum m-am hotarat sa fac ce am facut si cu scosul meselor de noapte, adica nimic. Cu alte cuvinte daca el se trezeste noaptea sa manance, inseamna ca ii este fomica si vrea lapte, asa ca o sa imi las copilul sa ma educe. Asta e!
Pentru fetele din Bucuresti: stiti pe cineva care este distribuitor (sau cum s-o numi) Calivita? Am nevoie de un produs de-al lor si nu cunosc pe nimeni. Dati-mi PM va rog daca stiti pe cineva. Multumesc mult!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
mi_a spune:
Camelia, ii pup nasucul lui Luca! E un dragalas!
Karli, Adeluta e o scumpete mica si frumoasa,iar tu esti foarte draguta !
Panda, ce dulce e Ilinca atunci cand mananca!
Lavi, are Lorina niste ochisori...
Mamii, poza cand e Alex cu sapca pe ochi m-a amuzat foarte tare!
Alinutzaa, sunt de acord cu tine in privinta meselor de noapte. Pana la urma, ritmul biologic al copilului nu poate fi ca un ceas,asa ca da-i baiatului sa manance. Chiar daca se spune ca nu e bine sa manance noaptea pt. ca pot aparea carii, nici nu poti lasa copilul sa sufere de foame!
Noi la 8 luni si o saptamana nu avem nici un dinte, asa ca observ ca sunt destui bbi in aceasta situatie. Sincera sa fiu, inca n-am inceput sa-mi fac griji.
Mihai si mami
loredana_76 spune:
Expresso,pai vreau si eu ca aseara pe la 3 ne jucam..Si-a facut un obicei ca de cum se trezeste el vrea pe jos sa ne jucam.Si cum s-a trezit a inceput sa plinga ca vrea jos,deci m-am conformat si am distrat copilul.
Nici el nu sta la schimbat deja sint experta in schimbat copilul in picioare,intr-o parte,in timp ce merge de-a busilea.
Frumoase poze,le-am vizionat pe toate.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by mamiCamelia
Eu ii mai zic TZIGANUL MEU BLOND ca-mi cere tot ce am in maini, in gura, in suflet.
Camelia Cred ca este cea mai frumoasa/duioasa/patrunzatoare/adevarata expresie pe care am citit-o vreodata!!! (de gandit, sunt convinsa ca toate gandim asa).
Luca este un dulce si mai ca mi-as permite sa-l petzim.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
mamiCamelia spune:
Neata! Abia acum imi beau cafeaua. Bebe a papat branza cu para si o lungurita de biscuite ras...am branza de vaci si in cap. L-am plasat la nani ca isi freca urechiusele de somn( asa face el). Asa ca am timp nitel pt barfa. Deci:
Karligutza vrea mai multe poze.Ei haa...Ea nu stie ca imi prind urechile in calculator, ca am 2100 poze fara denumiri...
Azi completez, promit.
Am vazut o Mara Teodora parca desenata cu pensula. Imi place la nebunie numele ei. Daca voi avea o fetita oscilez intre Mara, Maia, si Maria...
Cafera, nu te lasa, bate fierul cat e cald. Alt nume superb si inovator" Elisa Eliza". Bai fetelor dar voi chiar sunteti inspirate...copii sanatosi sa ne dea Domnu' ca listele cu nume sunt pregatite nu?
Mami super povestea ta si a baietilor tai ( Alex si sotul). Asa ajuta Doamne Doamne pe oamenii buni uneori, si le arata ce si cum sa aleaga. Minunea ta e...minunata.Si tu arati bine foc.
Alina_a si tu imi faci pofta de facut fete cand ma uit la albumul tau
Lorina, o intrebare. Cat avea Fetita in filmuletzul cu tati in parc? Mergea exact ca Luca al meu acum o luna...pe la 7,5 - 8 luni. Frumoasa foc are niste ochi. Iar parul cred ca va fi carliontzat. Norocoaso!
Camelia
http://www.flickr.com/photos/bebeluca/
Luna1 spune:
Karli
Am intrat repede doar sa-i arat Alinei la ce travel cot ne-am oprit noi. L-am ales pe www.mothercare.com/gp/product/B0011SADM0/sr=1-9/qid=1208509795/ref=sr_1_9/026-3504220-1876426?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44360031&mcb=core" target="_blank">asta si merg sa-l cumpar mai tarziu. Se poate tine si deschis in plus are plasa pentru tantari (deci cand mergem undeva la caldura macar ea stiu ca e aparata de tantari) si citind review-uri nu am gasit decat extraordinare. Are doar 2,5 kg si l-am vazut ieri in magazin vine intr-o geanta ca acelea pt schimbat bebe. Ce mai am considerat ca noi calatorim mult si nu ma vad carand ditamai gentoiul pe avion de 9 kg (atat are in medie un travel cot simplu). Il cumpar azi si i-l incerc luni si marti, daca nu ii place il returnez.
MamiCamelia tare frumos Luca. Felicitari pentru contul pe ficklr.
Alinuttza aici se recomanda cand bebe e agitat si tu crezi ca e de la dinti sa ii dai 2,5 ml Calpol seara la culcare si vezi daca ii calmeaza durerile.
Cu hranitul noaptea...hmmmm. Tin sa va dau dreptate insa studiile de specialitate spun ca un copil peste 6 kg nu are nevoie de papa noaptea dimpotriva sistemul digestiv are nevoie de pauza pe timpul noptii. Acum sigur daca e singurul mod in care se calmeaza si voua asta va spune instinctul inteleg, si eu as proceda probabil la fel. De fapt pentru ca am procedat la fel Cosmin (cel mare) va inteleg. Cosmin se trezea de 3 ori pe noapte pana la 2 ani sa-si bea ceaiul. Nu va spun ce probleme cu dintii are acum plus atunci era groaznic, pentru ca era clar ca nu ii e foame sau sete ci doar din obisnuinta. Dar cum spuneam la Adelise am tinut sa nu repet obiceiul. Fiecare procedeaza cum doreste binenteles , v-am spus doar parerea mea sper sa nu va supere.
Loredana spor la jucat. Slava Domnului m-a ferit Dumnezeu momentan de asa ceva. Sper sa nu o apuce acum cand incep serviciul.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mamiCamelia spune:
A! Si acum am mai vazut un David Dulce tare la Loredana si o pisicuta in parc pe nume Olga. Nu ma mai satur savurand poze de bebei.
Camelia
http://www.flickr.com/photos/bebeluca/
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
M-am trezit chiauna dupa o noapte alba cu Emily, e racita, ii curge nasul i se infunda si nu poate sa doarma asa ca am stat si ne_am plimbat de pe_o canapea pe alta toata noaptea!! Uff avea azi dimineata o fetisoara de pisoi plouat... sper sa ii treaca repede!
In rest am admirat spatiul de joaca al Elisei! E o fericita! O pupam !
Camelia intradevar cum a remarcat si Olguttza expresia ta surprinde toata iubirea din relatia cu comorile noastre!
MADA mamica de Emily 07/08/07