Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
karligutza spune:
alina.a sanatate elisei!
ca tot fuse vorba de multe poze, bag si eu la inaintare albume noi
si album cu fetitele din parc... SPECIAL... ILINCA de panda77
si fug in oras ca ma asteapta sotu'... nu la usa.. ci chiar in oras! va pup pe toate! have fun!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Alinutzaa spune:
quote:
Originally posted by karligutza
alina.a sanatate elisei!
si fug in oras ca ma asteapta sotu'... nu la usa.. ci chiar in oras! va pup pe toate! have fun!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Asa asa...rasuceste bine cutitul...
Sunt absolut superbeeeee
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
panda77 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Wow, multumesc frumos, karliguta! Sunt poze superbe si m-am uitat cu mare placere la ele. Ce frumos relationeaza Adeluta cu Andra! pentru pozici .
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
madabout2003 spune:
Hola!
Aici e o vreme de numarat banii si de facut fratioare la strumfii...cum sunt at work nu am decat sa imi mangai duios carte de credit si sa ii promit ca dupa salariu mergem amandoua la shopping!
Uff nu am deloc chef de munca si mi_e dor de mor de strumfita mea!! Voi mamicile cu servici cum va descurcati..eu daca mai plec in pauza de masa si vad alti copilasi prin parc au cu mamicile lor, mi se face un dor de a mea de nu mai pot!
Am admirat pozele cu Denisa, cu Adeluta si Ilinca, cu strumful lui MamiCamelia si cu piticul dintre floricele!! Si sunt tare tare frumusei!!!
Lia mie mi se pare ok regimul Minunii dar eu nu sunt o referinta pt ca Emily e la stadiu numai o masa diversificata si anume cea de la ora 12 si in rest 3 biberoane de 240 ml la 8,16 si 20.
Am si eu o intrebare mai sunt inca strumfi fara dinti? Ca noi nu avem inca..noi fie-mea! Si nu zice inca nici mama nici tata si nici papa!! Cred ca am zapacit_o de tot dpdv lingvistic pentru ca ta-su ii vorbeste in spaniola, bona in franceza si eu in romana!..
MADA mamica de Emily 07/08/07
olguttza spune:
buna dupa-masa!
vreme ciufuta si p-aci, se-ndoaie copacii de vant si noi iar sechestrate la domiciliu de 4 zile. si fie'mea a fost intoarsa pe dos azi, nu'sh ce tot are de e asa agitata, nici azi noaptea n-a fost de laudat cu somnu, in timpu zilei nici atat. acu am reusit s-o culc, dupa ce primu somn fu de 40 min. a marait intruna, si-a dat peste cap si mesele, era rupta de oboseala, da cand atipea un pic tresarea si deschidea ochii larg si se chinuia sa-i tina asa. sper sa doarma macar o ora. e clar ca nu-i prieste statu-n casa atatea zile.
cu mancarea stam bine, as usually .
Mada, nici noi n-avem dinti si ne-apropiem de 10 luni. cre'ca motzu si turta o sa ne prinda tot stirbe.
am vazut poze cu strumfi frumosi foc, de m-apuca din nou pohta de facut o echipa de rugby.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
madabout2003 spune:
Olguta saru'mana de raspuns credeam ca suntem singurele stirbe...lasa ca se fac ele mari!
i_ulia spune:
hello!
intru scurt ca azi e ziua de smotru si alte treburi administrative, dar
mada nici iris nu are nici un dinte (si e nascuta in aceeasi zi cu emily), desi baleste si musca tot de la 4 luni. azi la play group o mamica imi spunea ca baiatului ei tocmai ce i-au iesit saptamana trecuta primii doi incisiv si el e cu o luna jumate mai mare ca iris.
eu am intrebat si pediatrul ca m-a stresat tare o vreme asta cu dintii si mi-a zis ca pana la 12 luni e ok daca nu are dinti.
multi pupici la strumfici si mamici!!!
madabout2003 spune:
I_ulia! Nici eu nu stiam daca sa ma ingrijorez sau nu!
xerxe2005 spune:
Nici noi la 8 luni si 17 zile nu avem nici un dinte.
Mai asteptam.ca gingiile ni le tot frecam si roadem tot ce prindem.
Puiul meu mai nou se alinta la papica, el care era un mancacios. Trebuie sa il pacalesc, sa ii cant, etc.
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
CarlaV spune:
Hop si eu! Am citit pe diagonala si am intrat sa spun ca mai sunt si eu pe aici, chioara de somn din motive de lucru si vecini, ca altfel Saby e cuminte. Ma rog... e cuminte dar musca des, drept pentru care nu stiu cat o sa mai alaptez, si mai am o problema de care n-am auzit sa se planga nimeni, o sa radeti de mine: copilul asta nu mai sta sub nici o forma sa-i schimb pampersul. De fiecare data dureaza cel putin 10 minute pana sa reusesc sa o schimb, o ia la plimbare imediat, am devenit experta in a-i impacheta pampersul cand ea sta in picioare sau e in plimbare, voi cum ii convingeti sa stea? Plus ca mai face o chestie: se trage de sosete si le mananca sau le scoate si le arunca, asa ca permanent fata mea e desculta .
In rest, toate bune, mergem sambata la controlul de 9 luni. Felicitari copiilor care au facut progrese in miscari sau in vorbire si insanatosire grabnica celor bolnaviori.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"