Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Sanziana bravo,felicitari pentru bb.Ce surpriza frumoasa vi-a facut!

18+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Buna fetelor!
Indreznesc sa cer si eu o lamurire in legatura cu contractiile.
Am fost zi la eco si primul lucru pe care mi l-a zis dr. a fost ca am uterul contractat!!!
Intr-adevar cand mi-a zis sa pun mana pe burtica era tare dar eu nu am simtit nimic !!!
Recomandarea - fara efort si 1/2 Gynipral la 6 ore.
Ma conformez cu asta nu-i problema dar ce ma fac cu contractiile pe care nu le simt? Sunt periculoase astea nedureroase?
Fetele care au avut contractii nedureroase, mai este si alt simptom pentru ele sau doar burtica tare?
Multumesc! daca aveti raspuns la paranoia mea ....

16+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Vazut poze de mamici frumoase foc Eva, Danucu, Piolica, Denisa, Joy..si inca mai am...imi trimiteti si mie parola de la contul comun please?

Eva ma bucur sa vad ca esti mai bine cu moralul... sa stii ca optimismul tau mi-a dat curaj de fiecare data cand am intrat la odisee si te admir foarte mult pentru atitudinea ta in general vis-a-vis de sarcina, nu numai pt faptul ca esti o mamica tare frumoasa .
Sanziana ma bucur sa aud vesti bune, bravo!
Onutzu si eu am contractii si simt asa cum se strange burta si se intareste..difera ca intensitate si uneori mai si dor. Mie dr-ul mi-a dat no-spa dar Anca zicea de Gynipral ca e foarte bun.
Yummy mi-ati facut pofta de bunatati...eu nu prea ajung pe la bucatarie ca e jos si apoi trebuie sa urc scarile inapoi la patut..si n-avem voie..uffff.. Irina daca imi dai reteta de cartofi frantuzesti poate reuseste sotul sa imi faca. A si risotto al Evei please!
Nu mai suport sa stau in pat....si mai ales sa ma simt asa inutila..nu pot sa fac nimic . O veste buna, azi am schimbat semnatura, creste bebe si se face mare si puternic.
Un weekend frumos va doresc tuturor! E cineva pe aici care stie cum se face capitol nou..as face eu dar habar n-am.

19+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Onutzu nu vreau Doamne fereste sa te sperii, dar la prima sarcina am avut contractii nedureroase de cand am inceput sa-l simt pe bebe. In sapt 30 sarcina a stagnat. nu se stie cauza: proasta functionare a placentei(desi era maturata corespunzator), nod de cordon, uter contractil???Nu am facut investigatii, ca dupa nastere ne-am concentrat asupra lui bebe un prematur de 1900g.
fetelor fiecare bebe are un ingeras de care are grija, asa ca hai sa ne pastram optimismul ca bebeii nostri sunt toti sanatosi tun!

15+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sanziana, felicitari pentru bebe maricel! Sa o tina tot asa

Eva, ma bucur atat de mult ca esti bine si optimista. De abia astept sa te intorci cu vesti bune de la ecografia 4D

Onutzu, neaparat sa urmezi sfatul medicului, contractiile astea nedureroase sunt periculoase in sensul ca scurteaza colul. Neaparat ia in serios odihna la pat si evita orice efort fizic, statul in picioare sau chiar in funduletz pe scaun. Gynipral am luat si eu 4 jumatati/zi, nu mai iau acum pentru ca contractiile s-au intetit si se pare ca nu mai are nici un efect iar in plus imi da si fluctuatii foarte mari de tensiune. Acum iau doar No-Spa de 80 mg in mijlocul zilei cand sunt contractiile mai puternice si stau 99% doar in pat.

Andreea, eu tot asa ca si tine - doar in pat , te inteleg perfect.

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreea_and, Anca, si aveti grija de voi. Andreea .

Sanziana, felicitari pentru printzesa, si sa auzim doar vesti bune!

Nu stiu ce e cu uterul contractil, nu pot sa va dau niciun sfat, fetelor (Onutzu).

19+ Luca

SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pe o pagina inainte se vorbea de TT. Eu am hotarat sa nu il fac. Stau mai linistita in felul asta pana la nastere. Dr. nu a comentat nimic.

Nu-i nimeni sa faca capitol nou? Ca eu nu prea am timp acu.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

STUP NOU

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiMadalina spune:

Va salut mamici si burtici!
Eu sunt noua pe forum si as vrea sa ma primiti printre voi. Am 14 sapt. de sarcina si miercuri merg la al 3-lea control(ecografie). Sunt luata in evidenta la CF2, dr. Mihaela Margaritescu.
Va pupic si sper sa ne ajutam cu sfaturi si incurajari si sarcina usoara toturor!

Mergi la inceput