Nasterea la Medlife (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Dana.M multumesc din suflet pentru mesaj. Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si sa-ti traiasca veverita, sa fie sanatoasa si frumoasa.

sa va spun ce am hotarat pentru ca nu sunt convinsa ca rezultatul de la DT este ok. maine ma duc sa-mi fac o eco, sper sa si reusesc la dr mea ca nu am programare. Si apoi ma duc la genetic lab sa-mi fac TT. Marti, cel tarziu miercuri voi avea rezultatul. Am ales aceasta varianta pentru ca la DT pe acel formular am scris ca am o sarcina pierduta iar la motiv am scris defect genetic in loc sa scriu pur si simplu oprita in evlutie. Asta a fost o presupunere a dr mele si eu am ramas cu aceasta idee in cap. Am sunat a doua zi sa le spun sa modifice ei pe formular, insa a apucat sa ma intrebe cum ma cheama si ce vreau sa modific. Cand i-am spus mi-a zis ca nu conteaza la rezultat asta si ca imi multumeste ca i-am anuntat... dar eu stiam de atunci ca este posibil sa-mi iasa un rezultat naspa din cauza asta si mai ales faptul ca tipa aia era un zambet toata si mi-a multumit ca i-am anuntat....si asa s-a si intamplat, am primit un rezultat de 1/167 risc de SD. Prin urmare, am hotarat sa-mi fac repede un TT la care voi declara fix aceleasi date pe formular doar ca voi scrie sarcina oprita in evolutie in loc de defect genetic. Si vreau sa vad ce rezultat primesc, in functie de asta decid daca ma mai duc la amnio sau nu. Dr mea mi-a zis ca daca imi iesea macar 1/200 nu ma mai trimitea la amnio, dar asa....zicea ca nu stie daca sa imi dea sa fac TT sau direct amnio...pana la urma mi-a zis sa ma programez la amnio.
In plus, pliul nucal stiu ca poate arata un SD daca e mai mare de 3 mm, iar la mine a fost masurat de 2 ori...o data de dr mea si a ieist 1.29 mm si a doua oara de iosup unde mi-a iesit 1.12 mm. Iar la iosup am facut morfo fetala de trim 1 si toate masuratorile lui bebe au iesit in limite normale, organele, nasul si buzele de aspect normal. Deci nimic in afara de acest DT care sunt convinsa ca din cauza a ceea ce am scris acolo mi-a iesit atat de prost nu arata un posibil SD la bebele meu...si eu si sotul meu simtim ca bebelusul nostru nu are nimic...

oricum, o sa va tin la curent cu ceea ce voi face.

pupici tuturor.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Maryb, incearca sa fii in continuare la fel de increzatoare! Eu am nascut la aproape 37 de ani (acum 5 luni) si am refuzat sa fac DT sau TT, pt. ca am simtit ca printesa mea va fi perfecta...si asa este...insa, de-a lungul sarcinii cei mai multi doctori,f. renumiti, nu mi-au dat nicio sansa sa duc sarcina la termen si sa am un bebe sanatos...singurii care m-au incurajat au fost Iosup si Mendez.
Daca in familia ta sau a sotului nu exista antecedente de probleme genetice, stai linistita.Pt. linistea ta poti sa faci amnio, dar va fi totul bine.Te pup,sanatate si sarcina usoara in continuare si bucura-te de burtica...ii vei duce dorul dupa ce nasti!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Dana, sa-ti traiasca veverita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Marina, printesei mele i-au pus cerceii in dimineata externarii...mi i-au cerut cu cateva ore inainte sa-i puna in spirt...atunci a costat 60 ron, nu mai stiu acum.Eu am preferat sa-i pun in spital, pt. ca am considerat ca e mai sigur si mai putin traumatizant atat pt. ea, cat si pt. mine!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinaa spune:

Buna fetelor.Eu sunt o graviduta din Constanta, am 28 saptamani, si as fi foarte interesata sa nasc la Medlife.In Constanta sunt la un medic ok, dar din pacate in maternitatea de stat, se intampla povesti horror(saloane infecte si pline de gandaci, asistente nesimtite, spagi peste tot).Asadar m-ar interesa foarte mult sa-mi aduc puiul pe lume intr-o maternitate civilizata.Intrebarea mea pentru voi ar fi cam cum ar trebui sa procedez.Presupun ca trebuie sa ma programez la un medic de acolo care sa ma vada de cateva ori inainte de a naste, nu? pe cine imi recomandati?Cum se procedeaza? Se face o programare? Va rog nu ocoliti intrebarile mele.Apreciez orice fel de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaDulcica spune:

Maryb iti raspund si eu, chiar daca cu intarziere.
Mie mi-a iesit nasol dublul test in sensul ca a iesit risc crescut de sindrom Edwards. Eu anul asta implinesc 29 de ani, nu am mai avut alta sarcina, niciun avort, nici o problema, nu fumez si nu am fumat...ce sa zic ...totul ok.
La eco mi-a iesit si mie ca bebe este bine, fara anomalii vizibile la acea varsta ecografica.
Am avut si nenorocul sa nu pot vb cu dr mea atunci cand am luat rezultatul si pt ca am asteptat-o pe acolo vreo 5 ore si sotul meu s-a enervat, fata de la receptie m-a trimis la dna dr Predoi sa imi interpreteze rezultatul. Ea mi-a zis ca imi recomanda amniocenteza.
Pana la urma, afland cam ce presupune si aceasta amniocenteza sotul meu nu a vrut sub niciun chip sa o fac. A fost destul de convins ca e o tactica sa mai scoata ceva bani de la pacienti (2000 de lei nu erau chiar de colea) si asa ca am incercat sa ma linistesc si am mai mers la 22 de saptamani sa fac eco morfo-fetala.
Ecografia a iesit super ok. Am facut-o la dl dr Botica si mi-a spus ca bebe este perfect sanatos, nu are nici o malformatie, era dezvoltat cum trebuie. Apoi am mers la dl dr Mendez care a si ramas medicul care imi urmareste sarcina.
Inca nu am nascut, mai am putin, dar acum 2 zile l-am vazut pe bebe la eco si este bine, are deja 3 kg, e bucalat si dragalas. Ma gandesc ca daca ar fi avut vreo malformatie s-ar fi vazut la eco.
Cam atat am avut de spus...sper ca te-am ajutat.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carynna28 spune:

fetelor fara suparare ,reveniti si voi la subiect,ca de la nasterea la medlife sa ajuns la altceva...si in loc sa mai aflam si noi cate ceva despre costurile la care s-a ajuns si alte lucruri utile,in ultimile 4 pagini nu am citit decat incurajari.chiar nu vreau sa fiu rautaciosa dar pt asta pote fi facut un subiect nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna fetelor

Si eu ma pregatesc de DT..triplu nu mai fac daca fac dublu.. O sa merg la echo pe 20 apoi dt..Ce sa zic..Eu zic ca e pura statistica..si influentata de factori de risc..varsta, fumat..etc..
Amniocenteza e cea mai sigura..Pt ca stiu cazuri in care TT ok..si copilul cu sindrom down asa ca ce sa mai zic..Dumnezeu cu mila...
A si vroiam sa va zic..am vazut ca au facut la Medlife un card cu reducere de 6-7%..pt cei care nu au abonamente..

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

fetelor, scuze, dar am fost f prinsa zilele astea...

la mine, costurile au aratat asa:
- 4100 nasterea
- 230 stem
- 92 cercei
- 250 x 2 nopti cazarea in salon
- si aici urmeaza surpriza...placuta
- 250 cazarea la ti + 105 farmacie = 355 cazarea in ti (in loc de 500 cat scrie pe site)

total: 5277 ron - pupuri (subscriu si eu ca a meritat fiecare banut)

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Dana, sa-ti traiasca veverita, sa fie sanatoasa

Vali, asteptam si noi poze noi ce faci somezi noi nu o mai vedem pe dulcica?

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_P spune:

Salut!

Ma primiti si pe mine in clubul pacientelor Medlife?

Tocmai am avut prima consultatie cu dr Mendez. In mare a fost ok, dar e o chestie pe care n-o inteleg. Mi-a zis ca tb sa iau intre 8 si 12 kile pe toata sarcina. Si acum un mic calcul: eu am inaltimea 170cm, greutatea inainte de sarcina era 52 de kile (aratam ca moartea in vacanta, mi-ar fi prins bine cateva kile in plus fata de cele 52, dar nu reuseam sa pun nimic, cu toate ca mancam ca porcu' de toate si in cantitati industriale). Acum sunt in luna a 5-a, si am 60 de kile, adica am pus deja 8 kile. Dupa calcule reiese ca am voie sa mai pun inca 4 kile pana la sfarsitul sarcinii. Dr Mendez nu e singurul care mi-a zis de alea 12 kile, ci si o alta doctorita la care am mers pana sa ajung la dr Mendez mi-a zis sa nu cumva sa pun mai mult de 12 kile, ca altfel risc sa am probleme la nastere. Ce nu inteleg eu: asta se refera numai la mine (adica eu personal nu am voie sa pun mai mult de 12), sau e o chestie generala (adica v-a zis si voua sa nu puneti mai mult de 12)? Eu am 26 de ani (cand voi naste voi avea 27), nu am probleme de sanatate (sau cel putin nu stiu de ele) si este prima sarcina.

Oricum, eu o sa incep lupta cu kilogramele, dar nu prin dieta, ca nu e bine pt bb sa tin eu dieta, ci prin sport. Inainte de sarcina faceam sport, dar am renuntat cand am aflat ca sunt insarcinata pt ca ce faceam eu nu se potrivea nicidecum cu sarcina. Acum o sa-mi caut un club unde sa se faca gimnastica pt viitoare mamici. Poate stie cineva sa-mi recomande ceva (de dorit prin zona Iuliu Maniu-Crangasi-Grivita, sau pe la Dacia-Mosilor-Obor)?

Mergi la inceput