Nasterea la Medlife (9)
Raspunsuri - Pagina 8
Marina_1609 spune:
mary, din cate stiu eu, conteaza f mult varsta exacta a sarcinii. adica depinde de numarul de zile si in functie de asta se stabileste formula de calcul a indicatorului. pai daca aia ti-au zis ca si mai mult de o saptamana e bine iti dai seama ce marja de eroare poate sa rezulte...
nu mai baga in seama toate aberatiile alea. sa faci amnio si o sa vezi ca totul e bine
25+ cu
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
pierrine spune:
Maryb,
Sper ca ai renuntat intre timp la idee, dar iti scriu totusi sfatul meu: nu are nici un rost sa faci un alt triplu test, pt ca si daca va iesi bine, tot vei ramane cu indoieli( care test e mai bun?!) Fa-ti pur si simplu amnio si gata.
pierrine spune:
Mami papatot,
Poate ai timp sa ne spui si noua cat te-a costat nasterea, ca vad ca au aparut tot felul de costuri ascunse care ridica mult calculul initial. te ruga,m frumos, ca suntem mai multe interesate in viitorul foarte apropiat!
maryb spune:
pierrine, nu am renuntat la idee, doar ca m-am linistit, gandindu-ma ca bebelusul meu este sanatos, am incredere ca amnio va iesi bine.
maryb 14+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
natynic spune:
Eu chiar ti-as fi zis sa nu mai faci nici amnio, dar inteleg daca asta te linisteste complet; e mai bine sa-ti scoti complet din cap!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gbutucica spune:
Mary b, dupa cum zicea Nay am avut la noi in odisee cazuri , bineinteles ca fiecare este unic in felul sau , dar o gindire pozitiva te ajuta , si sunt convinsa ca va fi bine. Te inteleg ce e in sufletul tau dar DD e mare si ne ajuta pe toti, Am o prietena la timisoara care TT =prost si rezulta amniocinteza bun( dupa ce nu-i dadea nimeni o sansa la bb) asa ca sanse sunt si tu trebuie sa gindesti ca va fi bine, Noi suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii. BAFTA!!!!!!!!
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
zeririlouiza spune:
maryb, eu zic sa stai linjistita ca si eu la odisee am avut o fata cum a zis si numeioana, si acum bebelusa e super sanatoasa nu are nimic, si am o cunostinta care are 40 de ani si e la primul copil ia iesit tot asa riscul mare dar are un bebe sanatos.
Marina, ia la tine cerceii si intrebi acolo, asistentele o sa-ti zica cand sa le dai sa-i faca
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
violetan spune:
Maryb, aceeasi situatie: colega mea abia a nascut acum 3 saptamani. Triplu test: dezastru, amnio: f bine, bb perfect sanatos. Deci...succes!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
maryb spune:
gbutucica, louiza, violetan , va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase.
si acum sa va spun ca ma gandesc din ce in ce mai mult sa nu mai fac aceasta amnio, daca reusesc maine sa-mi fac o eco si recoltarea de sange pentru TT marti am rezultatul...si pana vinerea viitoare mai am timp sa ma razgandesc....pai pliul nucal este ok, masurat de 2 ori, masuratorile la fel sunt in grafic....si pentru ca am o sarcina pierduta, mai multe kg in plus si aproape 30 de ani (eu am 29 jumate, dar la DT am vazut ca mi-au trecut 30 de ani) mi-au dat un risc mare de SD....e chiar aiurea, sincer nu vad ce au kg in plus cu SD...oricum o sa va spun ce am hotarat pana la urma.....
maryb 15+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by maryb
buna fetelor,
am mai scris la acest subiect pe cand inca nu eram insarcinata, de fapt tocmai pierdusem o sarcina.
Acum insarcinata fiind, ma confrunt cu o alta problema....mi-a iesit risc crescut de sindrom down la bitestul facut la medlife, adica risc de 1/167. Vinere viitoare sunt programata la amniocenteza tot la medlife cu silviu predoi.
Vreau sa va intreb daca printre voi sunt fete carora le-a iesit DT sau TT prost la medlife si daca in urma amnio sau a nasterii bebelusul nu are nimic si este sanatos.
Va rog sa nu ocoliti intrebarea mea, am mare nevoie de raspunsurile voastre. Eu sunt pacienta mirelei popa.
maryb 14+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
draga mea, un raspuns rapid, ca abia de ieri am venit cu veverita acasa , dar stiu ce a insemnat pentru mine stresul Dt si TT in sarcina: DT l-am facut la Medlife, SD - risc scazut, trisomia 18 crescut, varsta -crescut (peste 35). Am facut TT la IOMC (instit pt ocrotirea mamei si copilului, la lab de genetica) si a iesit totul OK, nu am facut amniocenteza, iar copilul e ..... dulce foc
Sincer, hotararea iti apartine, dar zic sa faci si TT dar in alta parte si vezi dup-aia
Va pup, si eu si Catinca Maria (4 zile ! - 07.05.2008) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni -14.02.2002)