Nasterea la Medlife (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Maryb,ma rog pentru tine sa iasa amniocenteza f bine!Ai trecut prin multe,dar nu dipera,eu cred ca o sa fie bine!Doamne-ajuta!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Maryb - la nasa mea i-a iesit foarte foarte prost TT, 1/100, dar n-a facut amno, acum are o fetita sanatoasa de 3 luni.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mary, o sa fie bine! roaga-l pe Doamne Doamne sa fie alaturi de voi! cunosc o gramada de cazuri care au facut TT si amniocenteza si nu au avut probleme! Doamne ajuta!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

maryb si eu cunosc pe cineva careia i-a iesit prost DT si care a stat si s-a gandit un pic si si-a zis ca nu are cum sa aibe puiul ei ceva. si uite ca a avut dreptate pt ca are o fetita minunata, tot puiut de Medlife. asa ca stai linistita mamico, o sa fie ok! mai ales ca testele alea sunt foooooooooarte statistice si deci pot da rezultate eronate. dar o sa vezi tu, mai ales ca faci amnio, ca o sa-ti spuna ca e totul ok!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si la zuze a fost o mamica in aceeasi situatie si are o fetita sanatoasa. Fa amnio ca o sa te linistesti! Curaj si optimism!! Nu conteaza unde ai facut testul, la medlife sau in alta parte... e o statistica, un program pe calculator, nu e despre bebele tau!! Deasta multi medici nu recomanda TT, pt ca te sperie aiurea!!

Pupici! O sa fie bine!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mary, deja ti-au spus fetele dinaintea mea tot ce ti-as fi spus si eu!! stai linistita si fii calma, e important si pt tine si pt bebe! eu cred ca nu-i nimic, sunt doar niste date statistice! multi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Dana M., nastere usoara! sa fii sanatoasa si tu si bebe. asteptam sa ne povestesti
Mary, sa faci amnio si o sa vezi ca totul va fi bine

25+ cu

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
astazi sunt linistita si asa voi ramane, sunt convinsa ca puiutul meu nu are nimic. O sa fac amnio si o sa le dau peste nas alora de la medlife. Aseara si-a mai luat o fata de la noi de la odisee rezultatul la bitest facut tot la medlife si i-a iesit risc de SD 1/108, deci si mai prost....e disperata si ea. Si ce m-a facut sa ma linistesc este faptul ca am vorbit cu o alta fata careia ii iesise la dry test risc de 1/90 si mi-a spous care au fost factorii de risc care au condus la un rezultat atat de prost. Adica varsta, ea face anul asta 31, eu fac 30, o sarcina pierduta ca si mine, numai ca eu la motiv am scris dintr-o mare prostie a mea defect genetic, pentru ca asa a presupus dr mea in urma analizelor de infectioase care au iesit ok. Cand am sunat sa-mi modifice ei pe formular si sa scrie sarcina oprita in evolutie mi-a spus ca nu conteaza asta la interpretarea testului, dar apucase sa-mi noteze numele. Eu mai mult de la asta cred ca mi se trage acest rezultat...un alt motiv pe care mi l-a spus fata cu care am vorbit sunt kg in plus si ea si eu avem multe kg in plus si faptul ca ea a scris ca fumeaza, eu nu mai fumez de dinainte de sarcina. Probabil ca daca treceam si eu ca fumez, imi iesea un rezultat ca al ei.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

ieri chiar am sunat la genetic lab sa vad daca imi pot face TT acolo si am intrebat cat de veche poate fi ecografia. Mi-a spus ca nu mai veche de 1 saptamana si cand i-am spus ca nu ma incadrez ca a mea e de 2 saptamani mi-a zis ca merge si asa...apoi m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca nu vor decat sa-mi ia si ei niste bani si ca cine stie ce balarii imi mai ies....asa ca ma duc direct la amnio.
Si in urma unei analize profunde, in urma discutiei cu aceasta fata, in urma faptului ca pliul nucal a iesit bine si a fost masurat de 2 ori si la popa mirela si la iosup, iar masuratorile lui bebe au fost ok mi-am dat seama ca nu am de ce sa-mi fac griji, ca puiutul meu nu are nimic. Pentru linistea mea si a sotului meu voi face totusi amniocenteza.

va pup si va multumesc inca o data pentru raspunsuri.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

oricum fata cu care am vorbit si careia i-a iesit risc de 1/90 a facut deja amnio si bebe este perfect sanatos.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput