Nasterea la Medlife (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

iubu, asa este cum ti-a zis si cristina, in perioada 1-22 iunie popa este in concediu.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Maryb,
Nu am mai putut intra pe net din pricina unor pb tehnice, dar s-a rezolvat.Profit acum sa te felicit ca testul ti-a iesit bine si te-ai linistit in sfarsit. Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Fetelor, ajutor! Sunt in 35 sapt si la ultioma consultatie, de acum 10 zile am aflat ca nu pot naste normal si trebuie cezariana. Pana acum nu am avut nici o spaima legata de nastere, dar de cand mi-a zis de cezariana m-a apucat o ditamai groaza. Eu nu am fost operata niciodata, de nimic si nu imi pot inchipui cum este. Am citit ce ati scris voi mai in urma, mai ales povestea lui mami papatot, dar tot nu m-am linistit. Ba dimpotriva, as spune. Asa ca daca aveti timp si chef de mine, tare bine mi-ar prinde niste sfaturi.
A, si dca puteti sa-mi spuneti, tare sunt curioasa cum se vindeca operatia - eu sunt la dr. Mendez, am auzit ca e artist la cezariene.
Mai vreau sa stiu cum v-ati descurcat cu bebele, daca ati putut sa-l ridicati, imbaiati, etc singure sau v-a fost interzis orice fel de efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by pierrine

Fetelor, ajutor! Sunt in 35 sapt si la ultioma consultatie, de acum 10 zile am aflat ca nu pot naste normal si trebuie cezariana. Pana acum nu am avut nici o spaima legata de nastere, dar de cand mi-a zis de cezariana m-a apucat o ditamai groaza. Eu nu am fost operata niciodata, de nimic si nu imi pot inchipui cum este. Am citit ce ati scris voi mai in urma, mai ales povestea lui mami papatot, dar tot nu m-am linistit. Ba dimpotriva, as spune. Asa ca daca aveti timp si chef de mine, tare bine mi-ar prinde niste sfaturi.
A, si dca puteti sa-mi spuneti, tare sunt curioasa cum se vindeca operatia - eu sunt la dr. Mendez, am auzit ca e artist la cezariene.
Mai vreau sa stiu cum v-ati descurcat cu bebele, daca ati putut sa-l ridicati, imbaiati, etc singure sau v-a fost interzis orice fel de efort.

Pierrine

Stai linistita, ca esti pe maini bune, Mendez chiar e artist! Eu am fost operata la 2.10 ziua, a doua zi dimineata la 8 m-am dat jos din pat, la 10 alaptam...luni am venit cu printesa acasa (am nascut vineri) si i-am facut baita, m-am descurcat excelent. Prima noapte e mai grea, cere calmante de cate ori te doare, a doua zi vei fi mai bine, iar dupa 3 zile te vei mira de cat de bine te simti. Nastere usoara si multa sanatate si tie, si lui bebe!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
Originally posted by pierrine

Pierrine

Stai linistita! Si eu am avut cezariana cu Mendez, iar ieri am fost la controlul de o saptamina de la externare. Operatia e Ok, abia se vede, ma jeneaza foarte putin, doar la anumite miscari si nu iau nici un fel de calmante. Eu am facut operatia dimineata, iar seara am plecat in rezerva ca sa-mi vad bebele. A doua zi am stat mai toata ziua cu el in camera si am putut sa-l ridic si sa-l alaptez. A treia zi a fost de-a dreptul minunat, am facut si dus la spital, singura, desi ei te roaga sa nu te aventurezi in chestii d-astea sa nu cumva sa-ti fie rau.
Important e sa ai o atitudine optimista. Si eu am trecut prin aceleasi temeri, descrierile pot sa te sperie, dar va fi bine. Mie imi era groaza de statul la terapie intensiva, dar a fost foarte bine. Au grija de tine, primesti calmante si orice ai vrea. La fel ca Valentina, am nascut vineri, iar luni am plecat acasa cu copilul in brate, fara probleme. La o saptamina de la nastere am facut prima plimbare cu carutul, iar acum facem si cumparaturi in timpul plimbarii, deci nu am probleme. Sigur nu trebuie sa faci eforturi mari, dar ceea ce tine de ingrijirea copilului vei putea face fara probleme.
Mai intreaba orice vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Pierinne, stai linistita mama, ca eu am facut o bubulina de 4200 gr am nascut miercuri si sambata seara acasa i-am facut baie am ridicato din prima in brate, si pot spune ca sambata am ajuns acasa si luni faceam ordine si mancare zici ca eram noua, o sa te deranjeze putin dar trece, la mine mai rau a fost prima urinare duopa ce mi-a scos sonda in rest floare la ureche bafta si stai linistita.

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

helloooo,
ma primiti si pe mine in club?
m-am hotarat sa nasc la medlife dupa ce am incercat sa gasesc un "stat" civilizat ... n-am reusit
am mai multe intrebari/probleme, sa-mi fie cu iertare daca nu vor avea o coerenta f buna
primele intrebari ar fi:
- din cate stiti, de la cate sapt ale sarcinii sunt primite mamicile sa nasca la medlife? (stiu ca nu se "incurca" cu prematuri ...si asta e oful cel mai mare)
- cam care e schema de consultatii pe ultimele 4 luni?
- de ce sunt asa putine nasteri naturale? e vorba de alegerea mamicii sau de impunerea de circumstantele medicale pt optiunea nastere normala/cezariana?
revin si cu celelalte intrebari pe parcurs ce-mi vin in cap ... acu am mai uitat din ele
aaaaa
inca doua
- e cineva care ar trebui sa nasca la inceputul lui octombrie?
- maryb de unde ai luat blugii din poze? cu elastic dar sub burtica ??? vreau si ioooooooo

20+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Mergi la inceput

Vali, Jackie si Zeririlouiza,
Va multumesc mult de tot pentru incurajari si mai ales pt promptitudine. Mi-a mai crescut si mie inima dupa ce am citit mesajele vostre. Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana. Si eu voi naste tot intr-o zi de vineri( 20.06), deci presupun ca luni voi fi acasa, pregatita de fapte mari.
Multa sanatate voua si bebeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_P spune:

quote:
Originally posted by zambetmic
- din cate stiti, de la cate sapt ale sarcinii sunt primite mamicile sa nasca la medlife? (stiu ca nu se "incurca" cu prematuri ...si asta e oful cel mai mare)
- cam care e schema de consultatii pe ultimele 4 luni?
- de ce sunt asa putine nasteri naturale? e vorba de alegerea mamicii sau de impunerea de circumstantele medicale pt optiunea nastere normala/cezariana?
- e cineva care ar trebui sa nasca la inceputul lui octombrie?
- maryb de unde ai luat blugii din poze? cu elastic dar sub burtica ??? vreau si ioooooooo

1) Pai prematur e pana in sapt 37, dupa aia se considera la termen. Ar trebui sa fie ok dupa 37, dar poate pot sa-ti zica fetele informatii mai exacte referitor la asta.
2) Schema de consultatii: pana in luna a 7-a o data pe luna, dupa aia de doua ori pe luna, ultima luna o data pe saptamana (asa mi-a zis Mendez)
3) Referitor la nr mare de cezariene: Dr m-a intrebat cum vreau sa nasc inainte macar sa ma examineze pe masa (toate analizele ok, eu tanara si sanatoasa tun). Asa ca poate sa fie si optiunea femeilor pe ici-colea. Doar ca nu pot sa zic cam care e proportia cezarienelor la cerere si a celor impuse din pdv medical, doar cei care lucreaza in domeniu pot sa zica asta.
4) Eu am DPN 5 octombrie.
5) E pe Calea Mosilor aproape de intersectie cu Eminescu un magazin (de pe coltul pe care se afla Raiffeisenul o iei in sus pe Mosilor pe directia spre Obor si nu mergi mult si o sa vezi un magazin pt gravide). De acolo mi-am luat eu asa ceva, 130-150 RON perechea. Au si pantaloni de vara mai subtirei si mai confortabili decat blugii. Mai e un magazin cu articole pt gravide la Sir la parter (intersectia Iuliu Maniu cu Virtutii). Am mai vazut din cand in cand blugi pt gravide si la magazine "normale" de blugi. Si mai e si asta: http://www.tarafashion.ro/romana/categorie/23/# , dar eu n-am ajuns la ei si nu le-am vazut marfa asa ca nu stiu ce calitate e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

Buna seara, dragele mele.

Intru pe acest forum cu incantare avand sa va anunt ca astazi este ziua de nume e fetitei mele de 4 zile, Ania Elena.

Dumnezeu sa o ajute intru totul si sa ii calauzeasca cale libera prin viata.

Da, da!!! Am nascut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sambata 17.05.2008 ora 21.45 cu dr Mendez pe care il iubesc, el si echipa lui au fost alaturi de mine, dr Mendez abia iesise din garda si s-a intors de acasa ca apoi sa stea cu mine toata ziua la spital. O sa revin cu mai multe detalii.

Doar pe scurt: nota de plata 5100, meritat fiecare baunt, o sa considerati cand plecati de acolo ca ati plecat din sanul propriei familii.

Pupici fetelor, promit amanunte, acuma ne ocupam de bebita, nu pot sa nu rescunosc ca nu e deloc usor. Curaj!!!

Mergi la inceput