Fulguleti de nov-dec-06 (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

de-ale oanei: ne tot zice intr-o seara: "nuna' "nunaaaa" . pur si simplu nu stiam ce vrea. se agata de picioarele mele si tipa "nunaaaa". i-am explicat frumos ca efectiv nu inteleg ce vrea. s-a bagat cu totul in dulapiorul in care ii tin borcanelele ei de mancare si a scos ambalajul de la o cutie de fructe de la alete (din alea 4X100g) care erau cu capsuna, banane si mai ceva. si mi-a aratat victorioasa capsuna de pe ambalaj:"nuna" . draga de ea imi cerea sa-i dau capsuna. efectiv m-am scurs de dragul ei, mi-a placut cum a gasit ea o cale sa-mi spuna ce vrea

jale mare pt mine: maica-mea e cu piciorul in ghips de 2 zile, asa ca s-a dus naibii programul meu de mers la sala de 3 ori pe saptamana ... ca sa nu mai spun ca sunt nevoita s-o car pe oana dupa mine pe toate coclaurile ca sa vedem case... si nu-i place, imi tot spune" pac, hinta" , adica ca vrea in parc la hinta .. offf

bambo, intereseaza-te mai bine cu anestezia generala, ca imi spunea sotul ca la ei la clinica cand se face RMN la copii asa mici folosesc o sedare cu anestezic mai slab, nu e comparabil cu anestezia generala, si nici riscurile nu sunt ca la anestezia generala.
off topic, a nascut o amica acum 2 saptamani cu cezariana, cu anestezie generala, si a fost in coma 2 zile dn cauza anesteziei ... incompetenta medicala, bineinteles ... si-a revenit si sse pare ca nu sunt urmari

Mergi la inceput

dandusa, sunt convinsa ca e ok crinuta, mai ales dc dr a spus asa... ochii aia mari sunt pt a lua mintile baietilor, nu e nimic in neregula cu ei ... de ce doarme prost crinuta noaptea? se tot trezeste sa suga? abia astept sa-ti vad burtica in niste poze

chinico, si noi mai iesim pe ploaie, daca nu toarna cu galeata.. echipate bine sau nu (ca de multe ori isi arunca gluga, caciula, etc) dar macar 20-30 min iesim... ca altfel zici ca trece taifunul prin casa .. si ajungem ciuciulete inapoi in casa, dar happy..... la cizme de cauciuc nu m-am gandit, nici n-am vazut, dar o sa ma uit pe viitor.
cu gradinita montessori de la voi, nu stiu ce sa zic ca e numai o grupa. cred ca principiile montessori se pot aplica numai intr-un spatiu special creat, adica nu intr-o gradinita conventionala .. cel putin asa am inteles eu din ce am citit. dc vrei, iti dau un link sa vezi dif intre gradinitele obisnuite si cele monessori. pt mine suna bine, ca gradinitele clasice din ro efectiv ma inspaimanta si nu vreau asa un tip de gradi pt oana, unde s-o dreseze si eventual sa-i dea si 2 rigle peste degete dc nu face ce i se spune... probabil ca la voi sunt mult mai multe tipuri de gradinite, si in mod sigur metoda de predare nu e ca in ro, stii tu la ce ma refer :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Un www.storyofstuff.com/" target="_blank">filmulet ce merita vazut; mai ales capitolul "consumption".

discutie despre aici

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

OFF TOPIC

cu locul de parcare si noi avem experiente urate de tot..cand am venit in acest bloc parcam si noi pe unde apucam, chiar si pe locurile nerevendicate de locatari dar totusi numerotate si amenajate..ne-au spart un far de ceatza, ne-au sunat la usa, ne-=au declansat alarma,ne-au lasat bilete de amenintare cu care era sa ajungem si la poilitie..sunau ceva de genul: ia-ti masina de aici, ca de nu data viitoare nu te vom ierta" etc..doar pt ca ei parcheaza pe locurile alea de ani de zile, chiar daca nu platesc inca nimic la primarie, fiind proaspat numerotate...am facut insa ceva mai destept...ne-am dus la primarie, am stat 3 zile cu copchilu in brate pe la cozi, am asteptat, am cumparat locul de parcare al unuia care tocmai ne venise la usa ca e locul lui (dar cerere nu depusese ca sa il revendice)....a fost macel vreo 3 zile scandal, bagat autorizatia sub nas..dupa care TOTI cei cu care ne certaseram au parcat unu cate unu pe locul nostru, uite asa de-al dracu sa ne deranjeze..am chemat politia comunitara, am aratat autorizatia, s-au dus peste ei..circ de circ...acum e liniste..dar daca unu uita cumva ca ala e locul MEU, platit de mine, e jale cu ei..nici nu-i mai rog, direct la politie sun..ete asa ca merita...acum s-au potolit caci patalamaua face totul...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Chinico
iesim si noi pe ploaie...,dar nu ca in orice zi obisnuita...,fie mergem la cumparaturi...,fie facem o vizita...,afara stam putin...,pe Crinuta n-o mai poti tine in carut cu copertina cum statea odata...,acum vrea jos prin balti...,cizme de cauciuc nu avem...,sarafan de ploaie nu avem...(sant pe lista pentru toamna)
si nici sa-si faca somnul afara in ploaie,n-o mai pot scoate acum...,pentru ca vreau si eu sa dorm la pranz cu ea...,deci musai sa faca somnul in casa...dar jur ca-mi place la nebunie sa ma plimb prin ploaie...,sa calc prin balti intentionat(vara),sa nu ma enervez cand ma stropeste vreo masina...,pentru mine este un mod de relaxare...

Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Un www.storyofstuff.com/" target="_blank">filmulet ce merita vazut; mai ales capitolul "consumption".

discutie despre aici

l-am vazut si eu nu demult , sper sa aiba fetele rabdare sa-l urmaresca pana la capat
ceva de voi nu ne spui ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

de-ale oanei: ne tot zice intr-o seara: "nuna' "nunaaaa" . pur si simplu nu stiam ce vrea. se agata de picioarele mele si tipa "nunaaaa". i-am explicat frun\mos ca efectivnu inteleg ce vrea. s-a bagat cu totul in dulapiorul in care ii tin borcanelele ei de mancare si a scos ambalajul de la o cutie de fructe de la alete (din alea 4X100g) care erau cu capsuna, babane si mai ceva. si mi-a arata victorioasa capsuna de pe ambalaj:"nuna" . draga de ea imi cerea sa-i dau casuna. efectiv m-am scurs de dragul ei, mi-a placut cum a gasit ea o cale sa-mi spuna ce vrea

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

in primul rand pt oana!
asa face si dani, vrea cate ceva, spune el pe limba lui si sunt dati cand, efectiv, nu inteleg ce vrea sa spuna. de cand a inceput sa rupa cuvinte nici nu ne mai arata, doar el spune, le ce mai vrem noi sa ne si arate.....

avem o mica problema cu dani. se loveste. cu capul de pereti, cu capul de parchet, de nervi. clar de nervi, cand nu primeste ce vrea, sau nu e lasat sa faca ce vrea. si se loveste tare, din plansul de nervi, da in plans de durere. i-am explicat de 1000 de ori ca se loveste, face buba, il doare, chiar daca se da cu capul de toti peretii tot nu primeste ce vrea. si nimic nu da rezultate. si tot de cateva zile vine si ma loveste si pe mine, tot la suparare/nervi. nu stiu de ce. am intrebat-o pe bona daca l-a lovit, a sarit femeia ca arsa.....ca nu! am intrebat-o daca a vazut copii batandu-se si a ramas impresionat....cica nu. nu stiu ce sa zic, de unde, de ce si de cum. asiza la voi a trecut???

dani a racit. deocamdata e light, doar nasucul. sper sa o tinem sub control.

azi incepe targul pt bb....vreau si eu, sper sa ajungem.

bambo eu, personal, nu i-as face anestezie generala, as merge la un control, as tine-o cu forta sa se vada ceva acolo, dar nu i-as face anestezie generala. dar, asta e parerea mea, stiu ca vei face ce e mai bine pt antonia.

yagmur pupici de la iasi.....esti superba! bravo pt kg date jos, bravo ca te tii tare pe pozitii!!!

va pup, ma intorc la munca!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dia
obiceiul cu trezitul noaptea sa suga...nu si l-a schimbat nici acum...,dar l-a imbunatatit...,pana acum 2 zile avea nopti cu max 3-4 treziri,supt si adormit instant...,era ca si cum ma trezeam eu sa fac pipi sau sa beau apa...,deci deloc extenunat pt mine...,doar ca de doua zile suge f mult,des si doarme putin...,azi s-a trezit la 6...banuiesc ca tot dintii sant de vina...,nu ma lasa sa ma uit,nu ma lasa sa o dau cu gel...,periuta de dintii electrica nu-i place delocccc...,asta e...,ne facem noi mari si scapam de toate...
Desiree,
categoric ca asta-i metoda ideala...,doar ca noi mai stam max 3 luni in capitala masi',apoi mergem la C-ta unde avem locul nostru de parcare si in plus oamenii sant mai oameni...,in nici un caz nu se compara cu Bucuresti...

s-a trezit,fugim la joaca...

Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Si eu pe-aici.. mai fara chef. Da tot m-am delectat cu poze care mai de care. Beoaca, Serban, Antonia.. apoi alea exotice cu Mexic, Dubai, India si tralala.. ce-mi place ca suntem asa diverse si prin diverse locuri.. mai vedem, mai aflam una, alta.

Ktrinel pare tare rau c-ati avut atata de tras. Off, off.. si eu astept atata de la anumite vacante si.. Oricum cum putea s-arate .. resortul si oceanul si palmierii si nisipul... hmmm. Iar Julia.. o dragalasa. Mi s-a parut, sau avea cumva crocs bleu??

Bogdana multumim mult de poze. Iar Zara tunsulici e scumpa foc. Imi plac mult tinutele tale din India. Hai, rogu-te nu te zgarci, mai povesteste-ne despre India... ca eu una nu crez s-ajung pe-acolo.

Yagmur... bre ma complexezi, bre. Te asteptam.. daca se poate, fara ploaie.

Dandusa, noi folosim AC.

Monica v-ati intors? Cum fu?

Raluca?

Multa sanatate bolnaviorilor!

.. cam atat. mai era ceva?

Mergi la inceput

Da, mai era cu controlul oftalmologic. Ei bine uite ce gasii scris in revista "Mami" din septembrie 2007:

Pana in urma cu ceva vreme se considera ca varsta de 3 ani ar fi cea mai indicata sa duci copilul la oftalmolog. Ideea este de acum depasita, medicii sustinand ca un control oftalmologic efectuat mult mai devreme, in jurul varstei de 1 an sau 2 ani, ar putea salva de multe ori vederea.

Si ca ochelarii se pot purta si inainte de 1 an.

Ei, noi cu Matei am ajuns dupa 3,5 ani la dr oftalmolog si de atunci are ochelari pe care i-a purtat constiincios, iar acum in continuare ocluzie (ochi acoperit cateva ore/zi). Si -din pacate- avem sanse de operatie... adica strabismul, respectiv imposibilitatea de a vedea binocular, nu prea s-a corectat. Ceea ce-l va putea afecta in viitor la multe.

Asa ca pe Grigore o sa-l ducem la control mult mai devreme; ne gandim in toamna. Sincer eu nu am auzit sa se faca controlul sub anestezie, dar nici nu m-am interesat.

Bambo, mai ales daca zici ca Antonia are pe cine mosteni.. eu n-as ezita; mai ales daca zici ca dna dr e cea mai buna. O anestezie acuma.. poate scuteste o operatie mai incolo. Oricum bafta si tinem pumnii sa treaca repede si bine.

Mergi la inceput