Fulguleti de nov-dec-06 (168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Tot eu
Se vede ca nu am chef de munca...
Capitala: cand ne vedem? Eu ma gandeam ca miercuri, 30 avand in vedere ca de Paste toata lumea e cu familia.. pe 29 noi mergem la pasapoarte.... mi-a aranjat tata sa termin repede, vine cineva sa ne duca si acolo sarim peste coada... deci poate si pe 29 dupa ce terminam.. Ce ziceti? Propuneri?
Dianocica, tot cu trafaletul???? Sau v-a dus Dmic la plimbare cu masina?Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Katrinel,
la multi ani!!!!!

Multa sanatate, fericire si iubire si tot ce iti mai doresti.
te pup mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

buna dimineata!!! sarbatorim azi, care va sa zica :)

la multi ani, ktrinelu', sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa si devreme-acasa :))) pupam cu drag, dorim muuuuulta fericire, impliniri si cel putin de doua ori tot ce-ti doresti si tu

la multi ani, lucia, sa traiesti, sa infloresti!! petrecere frumoasa!! pupam tot familionu'

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

minunatili, dianocica e mutata la casa noua, toate-s in regula, dar nu are inca net.. ca sa nu credeti ca ne ignora cu gratie :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DRAGA KTRINEL,LA MULTIIIII ANI FERICITI ,SA AI TOT CE ITI DORESTI DE LA VIATA!!!!TE PUUUUUUUPPPP

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani Lucia

multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti. pupici de la noi .

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pai da... acum m-am trezit... LA MULTI ANI, Lucia!!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multiii aniiii,Ktrinelllll
La multiiii aniiii,Luciaaaaa
Mulllta sanatateeee,Muulteee impliniriiii[s

Ktrinel,
merge cu caruciorul oriunde...,cu orice mijloc de transport...,am incercat-o pe pielea mea...,atat eu cat si Teutz...,de f multe ori...doar ca nu ai conditii propice si speciale pt carucioare...,la metrou de ex...,fie il urci pe scarile rulante(unde exista),fie il iei in brate si-l urci/cobori pe scarile normale...,nu exista rampa speciala decat pt carucioare pt handicapati(in unele statii de metrou),pe care o tin la naftalina...
sa nu mai zic de oamenii "binevoitori",care se aseaza fix in drum,nu te ajuta la urcat/coborat...,care nu-ti fac loc la coborare("pai,ce ai facut copilul cu mine!?")
daca cineva vreodata s-a oferit sa ma ajute sa car carutul pe scari,acela a fost o femeie...,ti se face o greata de barbatii astia indiferenti de-ti vine sa-i dai cap in cap doi cate doi...
chiar ma gandeam odata...,Claudiu al meu ar ajuta fara sa clipeasca orice femeie cu carucior...,asa i se pare normal...
bine ca la voi n-o sa fie cazul,o sa umblati cu tati dupa voi...dar te previn...o sa fie o experienta de neuitat...
cu toate astea vb ta...,este muult mai bine sa luati metroul decat masina personala...
Dia,
de curiozitate,cat costa metru in zona in care vreti voi sa cumparati?

Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Ktrinel
Lucia

Noi ne pregatim acum sa plecam in Arcot, Chittoor, acum suntem in Bangalore, unde vom participa la cateva nunti si revenim peste o saptamana jumatate. Cand ne intoarcem o sa incerc sa povestesc mai mult despre India. Ne asteapta un realfeel la 44-50 grade, dar abia astept sa mergem.

pana atunci inca cateva poze

la minunate si fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ktrinel
Lucia

Sbogdana, ce bine-i sta Zarei in rochita roz!

Laura, multa sanatate lui Dani! La fel e si la noi. Victor are iarasi nasul infundat si tuseste noaptea din cauza asta. Nu prea reusesc sa aspir ce e pe acolo. Deocamdata nu ma panichez, caci n-are febra si e vesel-voios.

Sa va mai zic de Victorila. A introdus "cuvinte" noi in vocabular: ga-gac = cotcodac si gag = drag (raspunde cu gag la intrebarea: "Cine-i pui drag?" :) ).

Aaaa... mi-am adus aseara aminte de botezul lui Victor si voiam sa va povestesc o faza haioasa: Botezul a fost cu peripetii, in sensul ca era programat la o ora, mamaie a inteles la alta, preotii ne-au asteptat cam juma' de ora si-au dat telefon dupa noi... Ce sa mai, unul din preoti era cam nervos :). Dupa ce l-a botezat pe bursuc, Ioana a inceput sa planga, ca de ce nu-l boteaza si pe iepurasul ei, Bulgaras. Preotul a fost cooperant, asa ca am avut de fapt 3 botezuri: Victor, Bulgaras si Tontonel (iepurasul Mariei, care si el era nebotezat) :) si i-a trecut preotului supararea :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput