Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 10
asiza spune:
Noapte buna, dragi mamici!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Ktrinel spune:
multumim desiree . sper sa il citim toate... mi se pare ca reuseste sa redea esentialul foarte bine !
donia, cum mai sunteti? mai bine sper...
dianav spune:
Buna dimineata!
Dia 1609 departe de mine de a considera ca sistemele alternative de educatie se adreseaza unor copii cu probleme, insa Maria Montessori chiar a lucrat la inceputurile activitatii ei cu copii cu probleme mentale. Eu am vrut sa zic sa nu lasi niste novici sa exerseze ce au invatat pe personalitatea si educatia Oanei. Dar am vazut ca tu stii copii educati frumos prin acest sistem, ceea ce e de bine si ceea ce inseamna ca prin mainile educatorilor respectivi a trecut o deja o generatie sau doua de copii.
Fetelor, nu stiu unde se gasesc saboti crocs, insa eu i-am luat Oanei de la magazinul Chicco, sandalute din plastic ff faine si bine finisate cu vreo 60 lei noi, maxim 70, ca nu mai stiu exact, eu ma dusesem pentru niste biberoane si ceva petru tantari. Asa ca puteti incerca o vizita, eu doar la magazinul Chicco le-am vazut si tot pentru apa, nisip le-am cumparat.
Diana
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, KTRINELULE!!!!!! Te pupam cu drag din Transilvania si iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de familia ta frumoasa ......
Si astept multa in cafea ca astazi sint rupta de oboseala.... ma surmeneaza programul asta Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
kikineata spune:
La Multi Ani mami de Julia!!!
Ktrinel sa fii sanatoasa, bucuroasa si fericita!!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
lizzy spune:
ktrinel dragutza, azi m-am trezit cu gandul la tine, sa nu cumva sa uit ca tre' sa-ti scriu
la multi ani frumoaso! si sanatate, ca-i mai buna decat toate! si sa ramai aceeasi mereu. sper ca intr-o buna zi sa-ti urez face to face treburi de-astea
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
chinico spune:
tanti mama lu' juliA...taaanti maaaamaaa lu' juliaaaaa...
cati ani implinesti? 16? :)))
LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! sanatate si sanatate si iar sanatate. si in rest ce-ti mai doresti tu pe langa :))
da, bea mananca mult intre mese, dar urmeaza sa nu o mai faca :)..biscuiti (productie proprie), cornuri si covrigi pe care ii roade cu unicul ei dinte, mar, para..banana...paine...deci cam ce ii cade in mana.
interesant programul gradinitei juliei...cea la care am inscris-o pe bea e cam in aceeasi directie...
1. e importanta puterea creatoare a copilului (pun la dispozitia copiilor diverse materiale, ustensile, culori si instrumente pentru ca cei mici sa poata sa-si urmeze creativitatea si fantezia)
copii sunt insotiti profesional in temele pe care le aleg ei.
2. grupele sunt alcatuite din copii intre 3 si 13 ani (au un program special pentru trupa de scolari - dupa scoala se pot lasa copii la gradi sa-si petreaca dupa amiaza) pentru ca cei mici sa-si dezvolte inteligenta personala prin aceasta diversitate de varste (considera ca e interesant ca cei mici sa poata sa experimenteze schimbul in relatiile interumane, fiind in acelasi timp si mic si mare - mic fata de cei mai "batrani" si mare fata de cei mai mici :)) )
3. petrec mult timp in afara gradinitei (adica pe campurile bio ale lui tanti tzaranca vietnameza, in padure si pe malul raului care curge prin apropiere)
4. o atentie deosebita se acorda dezvoltarii competentelor lingvistice si educatiei muzicale
au curte mare, foarte bine amenajata...v-am spus, bea o sa fie non stop la zidul de catarat sau la groapa cu noroaie de balacit...
au o sala speciala de joaca (in afara claselor) unde sa se refugieze in caz de potop
au o camera unde copii se pot retrage,daca au chef/nevoie de liniste (arata de-a dreptul psihedelic, cu luminite difuze pe pereti, chestii atarnate de tavan si perne imense pe podea...yoga for kids way..)
au un soi de sala de PTP :)), inclusiv cu un cuptor de ars vasele de lut..
a. si sunt lipiti de o bise, asa ca baga si nitel de religie in pauze :))) si nu conteaza ca sunt catolici, musulmani sau hindu, chiar daca gradinita e evanghelica..o chema ARCA...aia a lu' noe..
si cu toata asta mare libertate reusesc sa integreze si programa educationala a ministerului invatamantlui bavarian intre doua plimbari, o tura de cor si una de olarit...
finito. amu de-o mai si primi shefa loc...
aka spune:
La Multi Ani Ktrinel
sa fii iubita si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata. te pupam cu drag.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
aka spune:
ca sa scap de nr fiarei
Yagmur, mami ce bine arati.. nu mai aduci deloc cu cea pe care am vazut-o in ianuarie. abia astept sa ne vedem.
nu rontaim intre mese din simplul motiv ca nu vrea. eu ii mai ofer un biscuite, un stiks, dar nu le mananca.
nu prea face crize, de dat cu capul de pereti, parchet. plange destul de tare si se incordeaza, se lasa pe spate cand o iau in brate. in momentele alea nu functioneaza nici o explicatie, o iau in brate si o duc la geam sa vada pisica sau catelul, si se mai potoleste.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
Yagmur spune:
Chinico, vreau si eu gradi asa..
Dia, si in Buc au Montessouri, eu inca nu stiu cu ce sa mananca.. dar am vazut pretul si e tare scump
Minunatele mele, n-am chef de nimic, vremea este nashpa, munca este nashpa, am nevoie de vacanta..... sa dorm... in Buc.. nu voi avea parte de asa ceva.. iarasi simt ca o iau pe panta.. oboselii, nu a deprimarii... dar surmenajul asta ma omoara
Ma duc sa ma caut o cafa....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca