MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am scris aseara un mesaj lunnnnggggggggg da mi s-a blocat calculatorul si m-am enervat si nu am mai scris nimic

Deci, azi dim aveam 75.5 , sper ca pana joi sa ajung la kg din tabel adica 74.5 .... un kg nu e f mult avand in vedere ca tot constipata am fost se poate sa fie si cantitate mare acumulata in stomac sa vedem ce-o fi

oricum urmatoarea statie este 70 .... pana la 1 iulie trebe neaparat sa ajung la 70 ca merg la mare si trebe sa fiu mai normala si sa ma ridic de pe sezlong de data astasi in costum de baie nu numai dupa ce m-am imbracat, sa vedem daca sunt in stare ... ce ziceti ???? o sa pot ???? numai de mine depinde nu ??? stiu

ce sa va mai spun , nu stiu , gata cu ducligariile , gata cu interzisele de azi dinou la sala si mancat corect si trebe sa reusesc si voi pe langa mine binenteles nu?

sanse multumesc de bibiuiala, o merit pe deplin
mirelou asa trebuie sa gandim toate , nu ca suntem la dieta si vai ce greu trece timpul si ce chinuite suntem
melany nu au fost abateri mari

GATA SARBATORILE, GATA VACANTA
PAUZA S-A TERMINAT
DE AZI SUNTEM CUMINTI DA?

VREAU SA VAD MOBILIZARE AICI , ACTIVITATE MAXIMA , TOATE FETELE PREZENTE DIN TABEL

sa vedem, am o propunere, sa facem o actualizare in tabel, pana joi sa facem prezenta si sa vedem pe cine pun active si pe cine la pauza , nu are sens sa fim asa multe la partea de active daca nu scriem nu ??? va astept la prezenta , strigam catalogul da ?
andanii - prezent
sanse
acusor
cafera
mirelou
ele
dianarus
ralu
coolutz
carstea
anne mary
melany
bee
ellinia
zambilic
anca
miniuta

deci ?????????????????????? cine zice prezent sa fim aici impreuna pana la vara vara cand mergem la mare sa fim frumoase [/red]

hai ca am scris destul

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata...azi nu prea stiu cam va fi...am mincat la micul dejun 2 kiwi si citeva smochine. la prinz cred ca e rost de ciuperci umplute cu brinza burduf. de cina - iaurt degresat. azi nu m-am urcat pe cintar ca mi-a fost teama. de trei zile sint la aceeasi greutate. sper ca miine sa nu mai vad "92,..." ci "91,...".

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, eu strig tare de tot: PREZEEEEENT!!!!! Si nu ma las!!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andani ce revenire!!
Pai eu zic ca tu ajungi sigur unde ti-ai propus, mai ai putin si pe deasupra tu esti foarte ambitioasa. Rezisti sa fii stricta cu ce bagi in gura nu ca altele . Eu tot cu un kg in plus fata de tabel..dar ma repet..mi-a disparut ambitia. Mananc conform dar am zilnic abatare si ghici la ce?? la dulce Tot nu mananc paine, nu cartofi, nu orez, cu lactatele nu ma omor..mananc salata de zici ca-s vaca mi s-a acrit de atata salata cgiar daca are adaosuri gen piept de pui la gratar sau ou fiert. Stam mult plecati prin delegatii si eu tot cu salatele ...Am impresia ca i-ar trebui un impuls dietei dar cum??? Si citeam la fetele cu Insula fericirii...offff, cica iau pastile si slabesc fara dieta...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ele draga incearca cu putina miscare ,sala fitnes, aerobic ceva ... sau schimba genul de salate mananca ciorbe acuma in locul salatelor , desi cu salate ar trebui sa mearga ma mai gandesc

PREZENTA
andanii - prezent
sanse
acusor
cafera
mirelou
ele - prezent
dianarus
ralu
coolutz
carstea
anne mary
melany
bee
ellinia
zambilic
anca - prezent
miniuta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Andanii,, si eu zic tare "prezent" si start joc si pentru mine. Si eu vreau sa fiu frumoasa si slaba la mare, sa ma simt eu bine in costum de baie si peste ani, sa ma uit cu drag la pozele facute la mare!!!

Ele, daca scapi la dulce si in rest mananci conform, eu cred ca, cel mai mult, te-ar ajuta un supliment de crom. Se gaseste in farmacii, de la multe firme. Cel mai eficient (pentru mine) a fost Crom Forte de la Wallmark. E intr-un flacon galben.

Si pe mine ma atrag pastilele alea Insula Tineretii, ce sa zic, dar nu sunt prea sigura.

Azi am inceput ziua cu branzica 0.2% pe paine graham, cu sare si boia. Ce mult imi place combinatia asta...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Sincer fetele parca am obosit ..ori e vremea de vina . Cu mancarea la mine nu e pb ca deja m-am invatat sa mananc conform. Numai ca la mine moralul se ridica cu ceva dulce si nu prefer in mod special ciocolata..prefer dracii de checuri sau altele care arata a prajituri de casa.
Mirelou de mult ma gandesc la cromul asta sa iau.. sa nu iau..la cata pofta de dulce am eu nu cred ca exista vreun inhibitor..

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

despre dulce ce sa spun, sunt atatea ciocolati conforme peste 70% cacao, acuma chiar nu mai e o problema, sau smochine, sau lapte cu cacaoooo , nu stiu se gasesc , variantele sunt multe , problema este si la mine ca al naibii de bun e rafaeloo, sau tofifee ul , sau merci ce sa mai spun ...etc nu ???? da trebe sa gandim asa .... cand o sa fiu la greutatea dorita ca sa ma mentin pot manca si dulciuri interzise (cantitati rezonabile binenteles) in loc de dulciuri permise , pe mine ma ajuta
eu in medicamente nu am incredere oricare ar fi ele , poate ca placebo , mi-e cam frica de medicamente sincer

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput

am uitat
PREZENTA
andanii - prezent
sanse
acusor
cafera
mirelou - prezent
ele - prezent
dianarus
ralu
coolutz
carstea
anne mary
melany
bee
ellinia
zambilic
anca - prezent
miniuta

haideti fetele , va astept

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

prezent si la mine....citesc si nu indraznesc sa scriu nik....abateri peste abateri....nik demn de urmat...

dar...tre sa ma mobilizez...in 7 iunie mergem in concediu...si ar fi bine sa ajung la target pana atunci...nu mai e mult..2 kg si cred ca, cu putin exercitiu se vor duce...

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput