Casnicia mea a fost o minciuna? (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Simoniq, nu e frumos sa acaparam subiectul lui Hoppe. Poate ar fi ma ibine sa deschizi un subiect separat, de sine statator. Aici sunt multe fete cu empatie si inima deschisa care te pot ajuta cu un sfat, cu o vorba buna sau macar ceva sa-ti aline suferinta. Cand o imparti cu cineva devine mai suportabila. Iar cand vezi ca nu esti singura care trece prin asa ceva, ne ajuta sa nu amplificam totul in mintea noastra.
Ti-am trimis si-un mesaj pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Simoniq, nu e frumos sa acaparam subiectul lui Hoppe. Poate ar fi ma ibine sa deschizi un subiect separat, de sine statator. Aici sunt multe fete cu empatie si inima deschisa care te pot ajuta cu un sfat, cu o vorba buna sau macar ceva sa-ti aline suferinta. Cand o imparti cu cineva devine mai suportabila. Iar cand vezi ca nu esti singura care trece prin asa ceva, ne ajuta sa nu amplificam totul in mintea noastra.
Ti-as fi trimis si-un mesaj pe PM, dar nu il ai activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Try, nu iti face probleme!
Daca o putem ajuta sunt cea mai fericita.Povestea ei seamana mult cu povestea mea, cu viata pe care am dus-o in ultimul an.
Simo, daca iti face bine, chiar te rog sa mai scrii.
Durerea din suflet este imensa.Este cea mai grea.Stiu cum este sa innebunesti de durere, sa simti ca nu mai poti respira.
Vreau sa iti spun doar atat.Daca vezi ca nu se indreapta situatia trebuie sa iei o hotarare, pentru ca durerea asta o sa te distuga sufleteste.
Ori accepti situatia asta si devii indiferenta fata de tot, ori pui capat.Eu am ales a doua varianta pentru ca il iubeam foarte mult si nu am suportat sa vad cum s-a transformat intr-o stanca de piatra.Muream, putin cate putin, in fiecare zi.
Numai tu poti sa gasesti solutia potrivita pentru tine.
Eu nu m-am linistit decat dupa ce a plecat din casa.Indiferenta lui ma umilea ingrozitor, ca om si ca femeie.
Acum imi este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simoniq spune:

quote:
Originally posted by try

Ti-as fi trimis si-un mesaj pe PM, dar nu il ai activat.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

L-AM ACTIVAT; CRED.

Mergi la inceput

De ieri, hotararea a devenit definitiva si irevocabila.
Sper ca viata sa nu imi mai ofere surprize asa de urate.
Copiii sunt bine.
Nu este usor, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa fie bine si sa ne descurcam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ati fost deja in Bulgaria? Cum a fost (in cazul in care s-a terminat vacanta)?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Buna,
Nu am mai trecut de mult pe aici....
Nu, nu am fost inca in vacanta.Urmeaza.
In rest, din ce in ce este mai bine.
Am inceput sa fac progrese si sa imi revin doar din momentul in care nu l-am mai vazut si nu l=am mai auzit.Nu am mai vrut, aparea cand imi era lumea mai draga.
Pastreaza legatura doar cu copiii.

Mergi la inceput
Mergi la inceput