Costum de baie

Dragelor, care ati mai apucat sa intrati prin magazine, am o mare intrebare. Ati vazut pe undeva prin bucuresti costume de baie marca Maritim?
M-am indragostit de un costum de baie intreg, din oferta quelle, dar ... de la ei deja am o comanda data in februarie care nu mai vine din cate se pare, si cum sunt in plin proces de dat jos grasimile nu stiu de pe acu ce masura sa comand acu ca sa-mi vina in iunie.
Deci singura mea solutie pare sa gasesc costumul (sau ceva similar) in bucurestiul nostru. Dar unde ???? Ati vazut vreunul intreg, cu sustinere interioara a sanului si cu corset pe partea din fata? Ca eu ce am vazut numai cu buretei la greu erau si cand ai deja cupa D ... numai buretii iti lipsesc.
pupi, raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire
Raspunsuri

redai spune:
Din pacate nu stiu sa iti spun despre costumul de baie, dar iti pot da mai multe detalii despre quelle.Fratele meu vroia niste pantaloni din revista lor si mama a mers chiar la depozit. Raspunsul lor a fost ca nu ii au pe stoc, pentru ca toate comenzile ei le fac dincolo,si la ei la depozit ajung numai in 5 saptamani.Deci 5 saptamani pana ajung la ei,si inca cateva zile pana pun pachetul, pana ajunge la Bucuresti.Poti si tu sa calculeziDavid
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Natasa spune:
Eu mi-am comandat un costum de baie de la Quelle acum o luna, mi-au zis ca ajunge in trei saptamini si in doua saptamini erau cu el la usa. Suna la ei si verifica daca s-a intimplat ceva cu comanda.

ralucutza77 spune:
Si eu am comandat un costum de baie de la quelle acum 2 luni. Si...il tot astept. Am sunat la ei si mi s-a zis ca nu mai e pe stoc, ca se va reinnoi stocul, dar nu se stie cand. Nici nu stiu daca sa ma mai bazez pe ei sau sa incep sa imi caut. Ma rog, mai e pana plecam noi la mare, dar daca mi l-or trimite la iarna, nu stiu cu ce ma mai ajuta.Poze:
http://community.webshots.com/album/562040587rahoEU?start=0
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Crinutz spune:
Si io tot costum de baie astept de la quelle, am dat comanda de peste 1 luna si au venit toate celelalte mai putin el. Mai astept. Si mai astept si banii pe o geaca care era ingrozitoare, ziceai ca m-am imbracat in hartie. Am trimis-o retour dar banii ioc....
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

ralcat spune:
Am dat cu buzduganul dupa lamuriri, dar ... nu au pe stoc. Asa ca sa fac eu bine si sa astept.
Asa ca in mod clar imi voi cauta costum de baie, doar ca nu stiu unde. Dar mai am pana in iunie :).
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire