Nou stil de viatza (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anky: mersi de retetuca. Si eu tot cam asa le fac. Carina e la fel de protein oriented ca noi doi. Pana acum a mancat orice provine din animale: creier, maduva, fudulii, rinichi, inima, limba, caracatita, scoici, broaste, etc. Daca e carne e bun. Noi plecam din Cluj in 25 seara si ne intoarcem in 28 seara. In 29 sunt acasa si nu merg la serviciu (in sensul asta ma refeream ca sunt in concediu). Eu iti trimit pe PM telefonul meu (trimite si tu daca stii ce numar vei avea aici) si reusim noi sa ne vedem cumva.
Claudia: mersi de reteta si tie.
Carmen: numai sa nu ne creasca "margele" de la atata curcan
Sabina: nu stiu daca e mare lucru de povestit. Am inceput sa slabesc ca si cauza colaterala a schimbarii meseriei in firma in care lucram si mi-am dat seama ca ma simt din ce in ce mai bine. Apoi m-am apucat de documentat despre cum ar fi optim/ eficient sa fac asta in mod organizat. Aprox 1 an jumate, poate doi am slabit dar nu foarte echilibrat, dar am ajuns sa ma cunosc pe mine si organismul meu. Cam de la sfarsitul anului trecut, am combinat totul cu sport. Eu nu am tinut niciodata diete, nu m-am tinut de sfaturi legate de combinatii alimentare permise/ nepermise. Ma bazez doar pe teoria: calorii intrate-calorii consumate= sa fie peste 0 sau egal cu 0 in functie de ceea ce vreau (sa ma mentin/ slabesc). Mananc orice atata timp cat nu imi depasesc necesarul caloric zilnic (asta per total, nu neaparat zilnic, mai degraba saptamanal). Alimentatia mea zilnica e de genul: 15% dimineata, 20% pranz si 65% seara si rontaieli (in mare seara). Asta e stilul meu de viata si mi-am adaptat si alimentatia la el. La serviciu (in timpul zilei) am atat de lucru ca nu ma pot bucura de o masa cum trebuie. Acasa insa, seara (dupa 8-9-10) ma simt bine si mananc cu placere. Cam asta e despre mine. Am incercat sa ajung la echilibru, la a-mi adapta alimentatia la mine si la modul meu de viata. Sfatul pe care l-am dat fetelor de fiecare data a fost asta: sa isi muleze alimentatia dupa ce le place si dupa stilul lor de viata.

Hai ca m-am lungit si mai am o groaza de lucru,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carina,eu mai intru pe net de la ai mei si mai vorbim.Iti voi da atunci numarul de mobil, cam de fiecare data am alt numar.
Spor la munca !

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,cum faci clatitele japoneze ?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, , uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18674/Dorayaki/" target="_blank">aici reteta. E a doua oara cand le fac. Le mancam cu topping de fructe de padure. Sau cu miere.

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Anky, , uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18674/Dorayaki/" target="_blank">aici reteta. E a doua oara cand le fac. Le mancam cu topping de fructe de padure. Sau cu miere.

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii



Carmen,merci.Chiar ca arata ca niste buretei,am salvat reteta,dupa ce ma intorc din Ro am sa o incerc.
Am zis de multe ori ca daca ar fi sa imi angajez un bucatar,ar fi cu siguranta unul japonez.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput
Mergi la inceput