Nou stil de viatza (202)
Raspunsuri - Pagina 15

Sabina spune:
Carmen E....pai asta e trebuie tratate cauzele. Tu cum ai ajuns sa te ingrasi de la 53? de la sarcina doar?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

doroty spune:
FELICITARI DORDIA!
SA FIE SANATOS,NOROCOS,IUBIT!
SANATATE MULTA SI TE ASTPTAM CU DRAG AICI!
Ina, ma bucur ca aud vesti de la tine. Sanatate multa!
Petru mi se pare un nume frumos si e mai rar folosit in ziua de azi .
Raport intarziat: 72 KG
Am avut intentia sa scriu acum cateva zile dar doar am apucat sa votez, sa-mi vad semnul de intrebare si nu am mai avut timp.
Merg in continuare cu Monti, ma mai abat din cand in cand ca ma simt cam slabita. Chiar am inceput sa ma intreb daca are rost sa ajung la 69 de kg sau sa ma opresc aici...

mephala30 spune:
Sabina, am privit cu mare placere si cu mult interes pozele tale. Esti zgarcita la capitolul asta, .
Ai doi copii adorabili. Si tu esti o mamica atat de frumoasa, :), zau ca-ti sta tare bine.
...
O sa fac si eu salata de patrunjel, mi-ai starnit interesul.
...
p.s. stiu pozele alea mai vechi, cand aveai 52 de kile si-ti garantez ca intr-un an jumate vei arata la fel. E chestie de arderi...ai incredere!
Liris, tot respectul meu ca tii postul. Si nu de azi, de ieri, ci de atatia ani, . Mi-am amintit cu drag de intalnirile cu ASCOR-ul (am frecventat si eu un timp, mai ales ca-si aveau sediul in cadrul facultatii noastre).
Violeta, , am uitat sa felicit si matusica.
Doroty, felicitari, usor-usor, scazi, . Io zic ca poti trece linistita la mentinere.
Ina, painea cu miere...si cu unt?
Delia, Anda, Eftimie, Tumpi, Claudia, Marilena, Yubi, Alina, Louisea, Criscosty, Cornelia, Rolo, .
sunt in zona.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,

vikinga spune:
quote:Aaaah pai din punctul meu de vedere categoric Zeta eclipseaza un cird d'alde Keira
Originally posted by lirisOvidiu imi spunea ca el nu intelege de ce modelele trebuie sa fie bete si cum adica hainele stau mai bine pe bete. am putea sa discutam. chiar stau mai bine hainele pe bete?! preferam o keira something, sau o zeta jones voluptoasa si sexoasa, mama ei de fumeie cu F!!....

carina spune:
Salutare fete frumoase,
EU azi ma simt mai linistita. Au plecat clientii chiar daca am mult de lucru, macar ma pot ridica cand vreau, ma pot intinde.
In plus, de la 8 am avut programare la cosmetica si m-am facut mumusica.
E normal ca fiecare slabeste cat si cum vrea atata timp cat se simte bine si nu isi pune sanatatea in pericol. Daca mai faci si sport, e minunat.
Meniul meu de azi:
un activia de baut, 2 felii de mar
frigaruie de pui cu orez cu legume si salata de varza
Pentru diseara inca nu m-am gandit, dar am timp.
Carmen: aseara am pregatit aluatul pentru minunatele tale saratele. Am folosit si de Rev rteta dar nu stiam ca e a ta. E minunata.
Marilena: unde esti? ce faci?
Claudia: ce faci?
Laura: esti mai bine?
Va las for the moment si revin,
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

DianaR spune:
Sabina, ce tinerica pari! Las ca ajungi tu inapoi la greutatea de atunci. Dupa cate vad eu cam asta ti-e felul. Frumosi piticii tai, sa-ti traiasca!
Violeta, am uitat sa te felicit si pe tine ieri! Felicitari matusico! Sa-ti traiasca cel mai tanar nepotel!
Multumesc fetelor ptr voturi!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

mephala30 spune:
Anda, vorbesti de reteta mea de saratele de pe culinar?
Sunt ft. gustoase!
...
i-am povestit lui Iustin ca duminica aceasta crestinii ortodocsi sarbatoresc Floriile, in amintirea Domnului Iisus Hristos, care-a intrat triumfator in Ierusalim. Poporul l-a intampinat cu urale: "Osana, Fiul lui David!"....la care Iustin ma intrerupe si intreaba: " de care sana, mama?"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,

carina spune:
Carmen: de reteta aia vorbesc. Stiu cat sunt de bune ca am mai facut. Acum sunt in frigi si cand ajung acasa fac o tura. Am o intrebare la tine: cat pot sa tin in frigider aluatul? Mai bine il bag in congelator daca nu le fac azi pe toate?
Ce scump a fost Iustin.
Imi aminteste de Carina care m-a intrebat din ce e facut ceva chestie la masina. Si ii zic eu ca din aluminiu. La care ea ma intreaba ce-i ala aluminiu. Ii zic ca e un fel de metal, la care ea revoltata imi zice: si de ce nu ii zici metal si ii zici aluminiu ca sa nu inteleg eu?
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

mephala30 spune:
Anda, da, sunt simpatici foc, ce perle scot din ei.
Da, poti lasa aluatul in frigider pana maine. Nu sunt probleme. Un pont sa-ti dau: tura viitoare cand mai faci, inlocuieste laptele cu smantana. Si respecta celelalte cantitati. Vor fi si mai fragede.
multumim,

Hopes spune:
quote:
Originally posted by mephala30
i-am povestit lui Iustin ca duminica aceasta crestinii ortodocsi sarbatoresc Floriile, in amintirea Domnului Iisus Hristos, care-a intrat triumfator in Ierusalim. Poporul l-a intampinat cu urale: "Osana, Fiul lui David!"....la care Iustin ma intrerupe si intreaba: " de care sana, mama?"
multumim,