Nou stil de viatza (202)
Raspunsuri - Pagina 11

Eftimie C. spune:
Fetelor am facut o pauza si am venit sa va spun ca sunt ok.Ieri eram doar obosita, nu nervoasa sau ne-incalzita (de fapt eram, dar e alegerea noastra, ca postim)
Mi-e greu cu dieta si cum bucataria e ocupata de "zugravi" mancam ce gasim la indemana, adica mancaruri deloc light
Gusta esti o , dar pentru binele si linistea ta mai slabeste 2kg de rezerva.
Tzuni acum ca Dordia si bb sunt bine, toate sunt indreptate catre voi.Asteptam detalii, daca poti sa ne dai.Crezi ca adevaratii parinti ai lui Meri iti vor face probleme?Stii ceva de ei?
Daca te simti in stare, vino si vorbeste cu noi, poate gasim impreuna raspunsuri si sigur te vei descarca
Ioana si tu esti buna de trecut la mentinere.Nu tinea dieta si sotul tau?El cum sta la kg?
Mamica dulce, Zuzilici mi-e dor de voi
Laura multam de sustinere.Tocmai am pregatit varul si fug in bucatarie.Termin repede, ca-i mica.See you later!

DianaR spune:
Oho, Dordia felicitari! Sa-ti traiasca baieteii! Bravo dubla mamica!
Gusta, stiu cum e cu pasarelele... Eu am una la 54 kg.
CarmenE spor la zugravit. Cu var??? Sau lavabil?
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

anky spune:
Gusta,ai www.ele.ro/SlideShow?id=7" target="_blank">aici 7 exercitii care te pot scapa de aripioare.
Anca,mami de doi nazdravani

CRISCOSTY spune:
Laura of, parca citesc despre problemele pe care le-am avut eu acum cativa ani. Exact asa pateam si eu, ma tratam de una, dadeam in alta...imi era rau, lesinam pe strada, la servici. Ma duceau la urgenta, imi faceau un calciu in vena, imi revenem si apoi o luam de la capat. Am fost internata in 2 spitale, nimik. Pana la urma am fost la un preot, care de atunci este alaturi de mine, de familia mea si de atunci nu am mai avut probleme. Eu iti doresc sanatate multa si sper sa fii bine, sa te bucuri cum trebuie de viata si mai ales de copil
Vik pop corn din acela la punga mai fac si eu, imi place si cred ca nu este asa de gras ca cel pe care il cumperi gata preparat.
Louisea si eu vreau concediuuu si soareeee! Sunt asa de obosita, sper sa plecam de Paste la munte sa-mi pot incarca bateriile.
Eftimie spor la treaba!
Claudia ce faci? Mai tii vreo dieta anume? Sau esti la mentinere la S?
Delia sampanie....merci, sa stii asi bea Pentru un asa eveniment beau, chiar daca risc sa ma adorm pe sub birou.
Cuscra cum mai esti azi? Ce face Mara?
Of, am stat cam mult in pauza...salut toate fetele
Crys si Dany

anky spune:
Vikinga,in loc de pop corn,mai bine papi niste alune de padure,nuci sau migdale nesarate.

carina spune:
quote:
Originally posted by anky
Vikinga,in loc de pop corn,mai bine papi niste alune de padure,nuci sau migdale nesarate.
Vic: si eu zic la fel ca Anky. Eu nu prea mananc popcorn ca ma scoate din sarite ca imi intra intre dinti. Calorii au cu tona - in jur de 400-500 la 100 de grame (depinde daca sunt cu sare/ cascaval/ unt, etc). Sau poti incerca fructe uscate sau proaspete taiate maruntel.
Dordia: felicitari si de la mine! Sa fiti sanatosi, mancaciosi si voiosi.
Laura: asa-i ca o sa intri mai des?
CarmenE: nu te-ai suparat de gluma mea asa-i?
Pana la urma, la pranz am papat ciuperci umplute cu pui si legume (ardei, ceapa, mazare, fasole verde si porumb) pe gratar cu salata verde.
Ma duc in meeting - mai am 2 ore si gata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

P&ANA spune:
Laura, incearca o cura de vitamine sau legume bogate in fier ;spanac, anghinare (mi-a spus socrela ca e din belsug )
Si eu am avut pb asta cu ami multi ani in urma si atunci dr. mi-a spus ca e anemie de primavara (?).Hai , da-ne vesti bune!
tumpi, nu cred ca ayranul provoaca somnolenta si cum spunea si vikinga e doar iaurt cu apica
louisa, astept acel moment si sigur v-a veni ! merci!
Eftimie, spor la zugravit>
Dana, imi plac pozele tale dar nu mai stiu daca le-am votat .
mephala, bun ceaiul roobois
crys , te salut
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

P&ANA spune:
oh, am scris haotic,
si, Dordia , sa-ti traiasca bebe ,mare si sanatos,
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

ina C spune:
Buna, fetelor!
...ma gindeam eu ca numai aici gasesc stiri despre Dordia...la Odisee nik...tot dragostea dintai.
Felicitari, Dordia, sa te bucuri de cei doi baieti ai tai, sa fie sanatosi si frumosi!
Pup toate fetele si va doresc sa o tineti tot asa!
Eu astept vara, ca sa vina iulie cu bebe.
Multi pupici la toate fetele: carina,doroty, gusta, Tzuni, mephala, violeta, Delidana si toate celelalte fete perseverente!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 25+

carina spune:
Ina: pupici si tie. Cum esti? Stii ce ai in burticuta?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai