Nou stil de viatza (202)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

oooooo, lume noua!
Ina, numai un eveniment important te face sa postezi si la noi pe subiect. Ei, e bine si-asa. Ce mai faceti voi? Cum duci sarcina? Ce pofte ai? , ne-a fost dor de tine.

Tumpi, pai ceaiul verde contine ceai verde si-atat, nici conservanti, nici chimicale...tot nu inteleg.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor imi vine sa plang.... Sunteti minunate!
Va multumesc in numele Dordiei , dar si al meu, din toata inima.

Pe la 18.30 ma intalnesc cu cumnatul meu si mergem la sora-mea.
Diseara intru si va dau amanunte.

Pana atunci va pup pe toate si va doresc o dupa-amiaza cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Sunt in concediu medical, deci nu mai vin seara de la serviciu si sar direct in pat.

Nu prea am mai scris pe forum din noiembrie, sarcina s-a dovedit a fi destul de dificila: dureri de cap, spate, burta, greturi, ameteli, stari depresive ...intr-un cuvint de toate.
Acum ma simt putin mai bine, dar iminenta de avort nu m-a parasit.

carina, e tot baietel...si nu-i gasesc un nume care sa se "asorteze" cu Radu...poate ma ajutati.

mephala, s-a schimbat putin ordinea prioritatilor, dar sigur voi reveni la voi zilnic...deja am luat 7 kg( parca s-au pus toate pe fund).

Nu prea am citit la voi consecvent, insa cit m-am uitat astazi nu am mai vazut-o pe doroty si e si cu semnul intrebarii.Stiti ceva de ea?
Cornelia e bine?Am vazut-o in pauza, de ce?
Nici pe Zuzilici nu am vazut-o.
Multumesc pentru gindurile bune si va doresc succes in continuare.

Numai bine!...si mie imi e dor de concursurile de anul trecut.

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Anky, Carina daca inlocuiesc pop cornul cu altceva e ca si cum fetele carora le place ciocolata o inlocuiesc cu mar ras Ce ti-e si cu poftele astea ale mele fixiste hahaaCriscosty asa-i ca ala la microunde inafara ca e bestial la gust e si mai light un piculet? Oricum e de belea 400kcal/100gr, ca si amaritii aia de pufuletiPina la urma am mincat un prinz bun pe la 3, piept de curcan picant de data asta cu mai putin piper cayenne insa am avut chef de curry(care tot asa din citite am inteles ca e bun pt inima si grasomegi) si cu o portie de bun simt de fasole lata facuta in stil mexicanAcum merg la o plimbare lunga cu copii si patrupedul si pe urma sport.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Laura multa sanatate sper sa-ti revii rapid! Ma ingrijoreaza ce spui tu acolo..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Dordia felicitari, multa sananate tie si micutului. Te asteptam sa ne povestesti

Tlaura multa sanatate , ai grija ca ceva nu e in regula

Delidana, HCclara, Tzuni,

Ma duc acasa sa scot baietu la joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am citit din urma:

Alina, , si mie imi place tare mult rooibos cu vanilie.

Ina, felicitari pentru al doilea baietel.
Imi pare rau pentru problemele pe care le-ai avut pana acum in sarcina, sper sa te simti bine si sa ai o nastere usoara.
In privinta numelui, sunt convinsa ca-l veti gasi pe cel mai potrivit.

Laura, , ma rog sa depistezi cauza problemelor tale de sanatate si sa redevii optimista si increzatoare, .

Eftimie, spor la zugravit.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ina,Felicitari pentru baietelul din burtica,sarcina usoara iti doresc.
Vik,da,e buna ciocolata,da si un mar ras merge citeodata.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by alina71

Dana, imi plac pozele tale dar nu mai stiu daca le-am votat .

Alina

a fi om e lucru mare ...
noi

De pozele mele vorbesti? Daca la ele te referi iti multumesc de aprecieri! Sper sa nu ma insel, sigur le-ai votat in prima tura, acum la a doua tura nu vad nickul tau pe lista...

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

InaC bine ai revenit! Nu cred ca am apucat sa te felicit cum trebuie pentru sarcina! Sper ca de acum incolo sa fie cat mai usoara si mai lipsita de evenimente!

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput